Închide meniul

Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu

Viviana Moraru Publicat: 23 august 2024, 9:15

Reclamă
Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid! Verdict despre lupta la titlu

Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

Gigi Becali / Hepta

Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid. Patronul de la FCSB a transmis că acţionarul majoritar al giuleştenilor a realizat o mutare inteligentă. Becali e convins că giuleştenii se vor lupta pentru primele locuri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică va debuta pe banca Rapidului în duelul cu Poli Iaşi, din etapa a şaptea a Ligii 1. Partida din Copou se va disputa azi, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali l-a lăudat pe Dan Şucu, după ce Marius Şumudică a semnat cu Rapid

Gigi Becali a fost întrebat despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid şi a oferit imediat un răspuns ferm. Patronul de la FCSB consideră că Dan Şucu a luat decizia corectă, prin demiterea lui Neil Lennon.

Becali nu a avut milă de nord-irlandez şi a transmis că a făcut echipa „praf” în Giuleşti, dat fiind faptul că a încercat să shcimbe sistemul de joc. Latifundiarul din Pipera s-a amuzat, din nou, de momentul în care Neil Lennon a căzut de pe bicicletă şi s-a lovit la nas.

„E o mutare inteligentă. A plecat un antrenor care a făcut echipa praf și a venit un antrenor care cunoaște fotbalul românesc, care a avut rezultate, care este rapidist înfocat. E o mutare inteligentă, părerea mea.

Reclamă
Reclamă

Râdeam noi (n.r. cu MM Stoica) că a căzut în nas de pe bicicletă Lennon. FCSB, CFR, Craiova, Rapid, în ordinea astea se luptă la titlu. Avem jucători valoroși acum”, a declarat Neil Lennon, conform primasport.ro.

Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului

În ciuda bannerelor afişate la meciul cu Dinamo, Marius Şumudică i-a asigurat pe fanii prezenţi la antrenament că nu este supărat din cauza mesajelor respective.

De asemenea, el i-a asigurat pe suporterii giuleşteni că de fiecare dată a făcut tot ce a putut în interesul echipei şi că este în totalitate împotriva celorlalte echipe din Bucureşti.

Reclamă

La final, el le-a cerut fanilor să îi susţină mereu pe jucători şi să rămână uniţi:

„Mi-am dorit foarte mult să ajung aici, din dragoste pentru Rapid. Am făcut tot ceea ce am putut în interesul echipei, chiar și la televizor. Nu sunt supărat pe ceea ce s-a întâmplat la jocul cu Dinamo pentru că nu pot să mă supăr pe rapidiști.

Avem unul dintre cele mai bune staff-uri în momentul de față. Preparatorul fizic ajunge duminică. Eu sunt unul dintre voi, sunt anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB. Eu vă iubesc, credeți-mă ce spun!

Așteptările sunt foarte mari. N-am venit pentru bani, repet, am venit pentru voi. Un singur lucru vă rog eu, știți ce vreau de la voi? Vă cer doar atât: să-i susțineți pe jucători și să fiți uniți între voi. Așa nu vă bate nimeni„, a spus Marius Şumudică în faţa fanilor lui Rapid, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Se va califica FCSB în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:01

„Vrem în Liga Campionilor!” Ce urmează să se întâmple la Dinamo! Anunţ uriaş pentru „câini”: „Să-i îndeplinim visul lui Borcea!”

12:31

Un nou pilot în Formula 1! Cu cine va fi coleg Pierre Gasly la Alpine, din sezonul viitor

12:25

Gigi Becali, declaraţie incredibilă despre plecarea lui Neil Lennon de la Rapid: „S-a dus omul la bere frumos”

11:42

„Şi eu îl vreau pe Ianis Hagi” Gigi Becali, în luptă cu Dan Şucu pentru transferul verii din Liga 1! Ce a spus despre Andrei Ivan

11:15

Poli Iaşi – Rapid, LIVE TEXT, 22:00! Marius Şumudică debutează în noul mandat pe banca giuleştenilor! Echipele probabile

10:59

Gigi Becali s-a decis în privinţa lui Marius Ştefănescu, după LASK Linz – FCSB 1-1: „Nu contează banii!”

1 Programul Marelui Premiu al Ţărilor de Jos. Primul antrenament, live în AntenaPLAY (13:30) 2 LASK Linz – FCSB 1-1. Campioana României, neînvinsă în turul play-off-ului Europa League! David Miculescu a marcat 3 A luat maşina primită cadou de la Ion Ţiriac şi a avut o mare surpriză la Adjud, când a încărcat-o. Decizia luată pe loc 4 A trișat Red Bull? Analiza lui Adrian Georgescu 5 CFR Cluj – Pafos 1-0. Clujenii sunt cu un pas în grupa Conference League! Korenica, gol superb! Deac, eliminat 6 Jamie Carragher ştie de ce nu joacă Radu Drăguşin la Tottenham! Problema numărul 1 a echipei lui Ange Postecoglou
Citește și