Închide meniul

„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr

Alex Ioniță Publicat: 3 aprilie 2024, 18:30

Reclamă
Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr

„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr

Ciprian Tătărușanu / Profimedia

Ciprian Tătărușanu a fost făcut praf în presa internațională, după ce a luat 8 goluri de la echipa lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr. Dintre acestea, 3 reușite au fost semnate chiar de superstarul lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cadrul campionatului saudit, echipa românului, Abha, a fost umilită cu scorul de 0-8 de Al-Nassr. După meci, Tătărușanu a fost desemnat drept cel mai slab jucător al echipei sale și a fost luat la țintă rapid de jurnaliștii internaționali.

„Marele învins! Complicele lui Cristiano Ronaldo!” Ciprian Tătărușanu, făcut praf după ce a luat 8 goluri de la Al-Nassr

Partidă cu echipa lui Cristiano Ronaldo se numără printre eșecurile uriașe suferite de Abha, în acest sezon al campionatului saudit. În cadrul altor etape, echipa lui Tătărușanu a mai pierdut cu 0-7 ( Al Hilal) și 0-6 (Al Ahli).

Publicația Goal și-a început tirada la adresa lui Ciprian Tătărușanu, numindu-l pe român: „Marele învins”:

„Marele învins! Tătărușanu a fost de vină la primul gol, având o intervenție slabă la lovitura liberă executată de Ronaldo la firul ierbii. Una peste alta, trebuie spus că întreaga echipă a fost neputincioasă în fața unei formații mult mai puternice, Al Nassr”, au notat jurnaliștii publicației anterior.

Reclamă

De asemenea, și publicația Milan News a vorbit despre meciul în care Tătărușanu a primit 8 goluri.

„Ce-ai făcut, Tătărușanu? A fost o seară de coșmar pentru fostul portar al lui AC Milan. Ronaldo a înscris trei din cele opt goluri, iar la primul portarul tot a găsit ceva de care să se plângă. A avut o intervenție întârziată, iar mingea i-a trecut printre picioare”, au scris cei de la Milan News 24.

Și Corriere dello Sport a avut un paragraf dedicat unei gafe făcute de „Super Tătă”, în fața lui Ronaldo.

Reclamă 4 / 0/3

„Cristiano Ronaldo, super hattrick pentru Al-Nassr. Dar ce gafă a lui Tătărușanu! Portughezul a înscris două goluri din lovitură liberă, iar la primul Tătărușanu i-a fost complice”, s-a scris în Corriere dello Sport.

Ciprian Tătăruşanu, „distrus” de Cristiano Ronaldo în numai o repriză! Hat-trick şi două pase decisive pentru starul portughez

Cristiano Ronaldo a dat un adevărat recital în prima repriză a meciului dintre Abha şi Al Nassr. Portughezul a contribuit din plin la toate cele cinci goluri marcate de Al Nassr în poarta lui Ciprian Tătăruşanu.

Ronaldo a deschis scorul în minutul 12, după care a majorat diferenţa în minutul 21, atunci când a înscris din lovitură liberă şi l-a lăsat fără replică pe portarul român.

În minutul 33, Cristiano Ronaldo şi-a asumat rolul de pasator, la golul lui Sadio Mane, fostul star al lui Liverpool. În minutul 42, Cristiano Ronaldo a reuşit hat-trick-ul, după ce a marcat golul cu numărul 885 al carierei, cu un lob superbă. Mai mult, portughezul a ajuns la 65 de hat-trick-uri.

Două minute mai târziu, chiar înainte de pauză, Cristiano Ronaldo a oferit o nouă pasă de gol. Portughezul i-a pasat lui Al Sulaiheem, care a dus scorul la 5-0. Ronaldo a încheiat prima repriză a meciului cu Abha cu trei goluri şi două pase de gol.

Abha – Al Nassr 0-8! Final de meci. Ultimul gol a fost înscris de Al Elewai, în minutul 86. Umilinţă uriaşă trăită de Ciprian Tătăruşanu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și