Închide meniul
VIDEO

Maria Iordănescu, nuntă spectaculoasă. Gigi Becali nu i-a fost naş, dar a făcut show: „Gata cu distracţia!”. Cum s-a afişat Edi Iordănescu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2022, 20:31

Maria Iordănescu, nuntă spectaculoasă. Gigi Becali nu i-a fost naş, dar a făcut show: „Gata cu distracţia!. Cum s-a afişat Edi Iordănescu

Maria Iordănescu, nuntă spectaculoasă. Gigi Becali nu i-a mai fost naş

Maria Iordănescu, condusă la altar de Anghel Iordănescu / Antena Sport

Maria Iordănescu, nuntă spectaculoasă. A fost zi de mare sărbătoare în familia Iordănescu. Sora selecţionerului s-a măritat. Gigi Becali i-a dat binecuvântarea!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul lui FCSB a venit la nunta Mariei, ca părinte spiritual. Nici nu s-a pus problema ca latifundiarul din Pipera să fie naş.

Maria Iordănescu, nuntă spectaculoasă. Gigi Becali a făcut senzaţie

Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea… la distracţie. La mine gata.

Dup-aia, vreţi să se spună: ‘Uite, domle, are blat pe la echipa naţională, cine ştie, vreun dosar penal‘”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Finanţatorul vicecampioanei României a glumit şi cu Anghel Iordănescu în timpul evenimentului de senzaţie.

Reclamă

Uite, o să zică că am pile la echipa naţională„, a glumit Gigi Becali.

Becali nu a mers şi la nunta Mariei Iordănescu. Şi dacă ia FCSB titlu, Becali a anunţat că a renunţat la petreceri.

Eu i-am spus că nu vin decât la biserică. Eu nu mai merg la petreceri„, a asigurat patronul lui FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cu o trenă de şapte metri lungime a apărut mireasa. Maria a fost condusă la altar de tatăl ei. Cât şi-a aşteptat fata să iasă din limuzină, lui Anghel Iordănescu i-a fost mai greu ca super meciurile de la Mondialul din 94.

Edi Iordănescu a lipsit la cununia civilă din cauza unui meci al lui FCSB, echipă pe care o antrena acum, dar acum a stat aproape de sora lui. A şi postat, pe contul său de Instagram, mai multe poze de la nuntă.

Selecţionerul României mai are mai puţin de o lună până când va lua startul în Nations League, competiţie care poate ajuta reprezentativa tricoloră să ajungă la EURO 2024.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Reclamă

Programul partidelor transmise de Antena 1

Hai, România! În fiecare zi. Edi Iordănescu cere ajutorul suporterilor

Edi Iordănescu nu vrea ca România să stea acasă și la următorul turneu final. Selecționerul vrea să schimbe starea de spirit de la echipa națională. Iordănescu Jr. e sigur că, prin unitate, tricolorii pot merge la EURO 2024.

E un grup care încă este destul de fragil mental, dar dacă echipa capătă încredere repede, se poate crea acea emoţie ca să ne creştem nivelul. Echipa noastră naţională încă e în formare. Încă nu avem identitate, am discutat asta şi cu grupul de jucători. Trebuie să avem un nivel sub care să nu coborâm. Dacă ieşim bine din această grupă şi formăm o fundaţie solidă… am moştenit şi lucruri foarte bune.

Dacă tot spunem că nu avem valoare… lucru cu care nu sunt de acord… atunci de ce suntem atât de contrariaţi. Hai să încercăm şi o altă reţetă. De asta eu am spus despre unitate. E un moment în care echipa naţională nu are maturitatea şi forţa să răzbească singură. Are nevoie de suport. Să facem front comun… suporterii, presa, conducătorii, cluburile. Ca să ne dăm o şansă. Ce facem, transformăm echipa naţională într-un malaxor de antrenori?

Dacă ne schimbăm un pic gândirea şi abordarea vom avea o şansă în plus. Toată lumea îşi doreşte asta. Sunt şi câţiva hateri de serviciu, eu i-am identificat deja. Îi ştim de mult, nu o să îi putem schimba. Dar în rest inventăm altă echipă naţională, inventăm alţi jucători?”, a spus Edi Iordănescu, potrivit digisport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și