Închide meniul

Marian Aioani, noul portar de la Rapid! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 ianuarie 2024, 10:50

Reclamă
Marian Aioani, noul portar de la Rapid! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Marian Aioani, noul portar de la Rapid! Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor

Dan Şucu, în timpul unui meci / Hepta

Marian Aioani este noul portar de la Rapid. Dan Şucu a bătut palma cu Gică Hagi pentru portarul de 24 de ani. Aioani îl va înlocui pe Horaţiu Moldovan, cel care a plecat la Atletico Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a dat o nouă lovitură pe piaţa transferurilor. L-a luat pe Marian Aioani de la Farul Constanţa. Aioani va fi titular în derby-ul pe care Rapid îl va juca cu Dinamo.

Marian Aioani, noul portar de la Rapid

Conform fanatik.ro, Dan Şucu a plătit 400.000 de euro pentru transferul lui Aioani de la Farul. Hagi a păstrat şi un procent de 20 la sută dintr-un eventual transfer. Marian Aioani va semna cu contract valabil pe 3 ani şi jumătate.

Mihai Aioani este un alt portar al echipei naţionale, însă nu a debutat încă în poarta României. Goalkeeper-ul de 24 de ani a fost transferat de Farul de la Chindia, în vara lui 2021. În acest sezon, Aioani a bifat 27 de meciuri în poarta celor de la Farul, în toate competiţiile.

Pe lista şefilor de la Rapid au mai fost şi Silviu Lung Jr, cât şi Ronald Niczuly. În privinţa lui Lung Jr, giuleştenii nu s-au înţeles cu oficialii de la Poli Iaşi, care nu erau dispuşi să renunţe la serviciile portarului.

Reclamă

În cazul în care transferul lui Mihai Aioani nu se va oficializa în această săptămână, la derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă, titular în poarta Rapidului ar putea să fie Virgil Drăghia.

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid

Horaţiu Moldovan a plecat în Spania pentru a semna cu Atletico Madrid şi a avut un mesaj emoţionat pentru fosta sa echipă. Horaţiu Moldovan a spus că Rapid l-a ajutat enorm în carieră.

Totodată, Horaţiu Moldovan a mai spus că nu putea refuza oferta de la Atletico Madrid, chiar dacă are şanse mai mici să joace titular în faţa lui Jan Oblak.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să le mulţumesc celor de la Rapid. Dacă nu erau ei, nu eram nici la Liga 1. Cred că sunt foarte mulţi oameni cărora le mulţumesc, dar nu stau acum să îi numesc pe toţi. Sunt foarte multe amintiri frumoase, cred ăc şi promovarea, şi intrarea în playoff. Întâlnirea cu suporterii pe noul Giuleşti, chiar am amintiri frumoase şi am ce povesti nepoţilor.

Cel mai greu moment de la Rapid, a fost la început, când am semnat şi am pierdut la Slobozia. Au fost foarte multe discuţii, dar când a apărut Atletico Madrid nu poţi refuza această echipă. Au fost şi cei mai decişi. Mai am de făcut vizita medicală. Cu Diego Simeone nu am apucat să vorbesc. Cu Mister Edi am schimbat câteva mesaje, îi mulţumesc pe această cale„, a spus Horaţiu Moldovan la plecarea din România.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și