Închide meniul
Foto

Marian Aliuţă a dat de pământ cu George Ogăraru şi exultă: „Vin în Ghencea să văd un derby adevărat, FCSB – Dinamo”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2023, 18:33

Reclamă
Marian Aliuţă a dat de pământ cu George Ogăraru şi exultă: „Vin în Ghencea să văd un derby adevărat, FCSB – Dinamo”

Marian Aliuţă a dat de pământ cu George Ogăraru

Marian Aliuţă, atac la George Ogăraru / Colaj Instagram/Hepta

Marian Aliuţă a dat de pământ cu George Ogăraru şi se bucură că meciul din etapa a doua a Ligii 1, FCSB – Dinamo, ar urma să se dispute în Ghencea. Fostul jucător al roş-albaştrilor este fericit că Gigi Becali a câştigat „războiul” cu Florin Talpan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aliuţă anunţă că va fi prezent, în tribunele Stadionului Steaua, la derby-ul care va fi sâmbătă, pe 22 iulie, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Nu l-a iertat pe oficialul celor de la CSA, George Ogăraru, care nu l-a invitat la inaugurarea arenei de 100 de milioane de euro.

Marian Aliuţă a dat de pământ cu George Ogăraru

Este pentru prima dată când voi veni pe noul Ghencea, să văd un derby adevărat, între FCSB şi Dinamo Bucureşti. Din păcate, la inaugurare nu am reuşit să fiu prezent pentru că <<marele>> Ogăraru, ”cel mai mare jucător” a invitat pe cine a vrut el, cu toate că şi eu am făcut parte din echipa Steaua. Important este că vom putea vedea meciurile FCSB-ului în Ghencea.

Abia aştept să merg în Ghencea să vad un meci al FCSB-ului. Este normal ca FCSB să vină în Ghencea pentru că FCSB este Steaua. Eu am jucat, la fel ca toţi ceilalţi, cu acest tricou pe care scria Steaua, nu FCSB. Această echipă ne reprezintă pe toţi şi ar trebui să se întoarcă acolo unde îi este locul.

Eu cred că în clipa de faţă CSA Steaua nu este o echipă care să ne reprezinte. Continuatoarea de drept este FCSB-ul. Dacă Gigi Becali ar fi reuşit să gestioneze mai bine situaţia cu fanii, eu cred că şi fanii CSA-ului ar fi venit alături de FCSB. Marea lor problemă este Gigi Becali, nu altcineva. Nu e vorba de echipă, nu e vorba de club, toată lumea are această problemă cu Gigi Becali, care este de fapt patronul Stelei„, a declarat Marian Aliuţă la orangesport.ro.

Reclamă

Aliuță și-a început echipa la Steaua și a jucat la prima echipă între 2002 și 2004, înainte să ajungă la Rapid. A anunţat, de fiecare dată, că este fanul lui Gigi Becali în disputa cu şefii Armatei.

Echipa lui Gigi Becali a jucat ultima partidă pe stadionul „Steaua” în luna martie a anului 2015, împotriva celor de la Viitorul Constanța. Atunci, echipa pregătită de Costel Gâlcă se impunea în fața clubului lui Gică Hagi cu scorul de 4-1.

Marian Aliuţă s-a botezat din nou, la 45 de ani

Marian Aliuţă s-a botezat din nou la 45 de ani! Fostul fotbalist al Stelei s-a pocăit, iar acum a anunţat şi ce nu-i place la ortodoxie. Şi soţia lui Marian Aliuţă, Mariana, a trecut alături de el la cultul Bisericii Profides.

Reclamă 4 / 0/3

Am ales drumul ăsta pentru că în Scriptură îți dă de înțeles să te botezi la maturitate. Mulți judecă! Chiar și fratele meu: `Băi, dar n-ai fost botezat o dată?` Că a vorbit el cu un preot și i-a spus că atunci când te duci către penticostali, te duci, de fapt, într-o credință moartă. De ce? Că-l caut pe Hristos?

Am fost credincios de mic, mergeam la biserică. L-am simțit mereu pe Dumnezeu. Aș intra oricând într-o biserică ortodoxă, dar nu aș mai pupa icoane, nu văd sensul. Trebuie să te conectezi direct cu divinitatea. Și eu am făcut lucrul ăsta, am toate icoanele, nu judec pe nimeni.

În ortodoxie, preoții nu vor sau nu au timp să explice pasajele din Biblie. Omul ascultă o slujbă și nu înțelege tot. Apoi, de ce trebuie să mă rog eu pentru patriarh și pentru Preafericit? De ce?

Preafericitul Daniel e mai bogat decât toți cei care merg la biserică. 60 la sută dintre cei care merg sunt amărâți, iar el are ultimul tip de S (n.r.- Mercedes), trăiește în lux desăvârșit. El nu trăiește cum o făcea Iisus, simplu. Mi-am dat seama că trebuie să urmez Scriptura”, a spus Marian Aliuță în cadrul podcast-ul Tare de tot.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și