Închide meniul

Marian Copilu ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești! În ce stadiu se află negocierile

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 ianuarie 2023, 13:17

Marian Copilu ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești! În ce stadiu se află negocierile

Marian Copilu ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești

Marian Copilu / hepta

Marian Copilu, fostul președinte de la CFR Cluj și Universitatea Craiova, ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima dată, Marian Copilu a ocupat funcția de președinte la Universitatea Craiova, formație de care s-a despărțit în luna octombrie a anului trecut.

Marian Copilu ar putea deveni noul patron de la Petrolul Ploiești

Marian Copilu ar putea să o preia pe Petrolul Ploiești din postura de finanțator, anunță prosport.ro.

Sursa citată susține că negocierile dintre cele două părți se află în faza finală, iar o decizie ar urma să fie luată în această săptămână sau, cel târziu, la începutul săptămânii viitoare.

Marian Copilu trebuie să plătească 2,2 milioane de euro pentru a prelua Petrolul

Marian Copilu ar trebui să scoată din „buzunar” 2,2 milioane de euro pentru a deveni patronul Petrolului. Un aspect care îl atrage pe Copilu este faptul că autoritățile locale sunt dispuse să sprijine și mai mult formația ploieșteană.

Reclamă

În prezent, Petrolul se află pe locul 7 din Liga 1, cu 30 de puncte obținute după 23 de meciuri jucate.

Dumitru Dragomir a fost cât pe ce să cumpere Petrolul

Recent, Dumitru Dragomir, fostul șef LPF, a dezvăluit faptul că a fost aproape să cumpere Petrolul.

„Acum două luni au fost la mine, eram gata să iau Petrolul. Petrolul este ieftin, cu stadion, cu primarul căruia îi place fotbalul, deşi nu e aproape de echipă. Fii atent aici! Cu două milioane de euro poate să ia cineva Petrolul.

Reclamă 4 / 0/3

Stadionul e pus la dispoziţie Petrolului. Pe onoarea mea, costă 2 milioane. I-am chemat să semnez. Eu sunt încă verde, dar am 77 de ani. Mi-am zis că intru iar în stresurile astea. Eu dacă merg la Petrolul şi n-am rezultate, mă distrug.

Ca să am rezultate, trebuie să mai am patru-cinci milioane, ca să cumpăr jucători. Mă băgam în draci, plecam în Argentina, în Brazilia. Numai ce văd eu aveam încredere, că aşa cu impresarii ăştia… Două milioane puneam jos.

La un moment dat mai era cineva interesat, dar a fost cel care m-a convins pe mine să o lăsăm moartă. Nu îi dau numele. Unul cu bani mulţi”, a spus Dumitru Dragomir, zilele trecute, pentru fanatik.ro.

  • 9,14 milioane de euro este cota lotului Petrolului, conform transfermarkt.com
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și