Închide meniul

Dumitru Dragomir a fost la un pas să preia o echipă din Liga 1: „Este ieftină, costă numai două milioane!”. De ce a picat totul

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 26 ianuarie 2023, 17:46

Dumitru Dragomir a fost la un pas să preia o echipă din Liga 1: „Este ieftină, costă numai două milioane!. De ce a picat totul

Dumitru Dragomir a fost președinte al LPF

Dumitru Dragomir a fost președinte al LPF / Antena Sport

Dumitru Dragomir (76 de ani) a fost la un pas să preia o echipă din Liga 1. Fostul președinte al LPF a dezvăluit că s-a aflat aproape să devină noul finanțator al Petrolului Ploiești, la finalul anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir a fost tentat de posibilitatea să cumpere Petrolul, ținând cont de prețul extrem de redus pentru un club de tradiție, cu un stadion modern și un număr mare de suporteri.

Dumitru Dragomir a fost la un pas să preia o echipă din Liga 1

Fostul șef de la Ligă spune că, la ora actuală, Petrolul costă doar două milioane de euro. Clubul de pe „Ilie Oană” are mari probleme financiare și caută un investitor potent financiar care să-i salveze.

Dumitru Dragomir era pregătit să cumpere Petrolul, dar în cele din urmă a fost convins de alt potențial investitor să renunțe la idee. Dragomir spune că vârsta înaintată i-ar fi îngreunat activitatea la cârma clubului din Ploiești.

În plus, „Oracolul din Bălcești” era conștient că ar fi trebuit să mai scoată din buzunar alte „4-5 milioane de euro” pentru a transfera jucători.

Reclamă

„Acum două luni au fost la mine, eram gata să iau Petrolul. Petrolul este ieftin, cu stadion, cu primarul căruia îi place fotbalul, deşi nu e aproape de echipă. Fii atent aici! Cu două milioane de euro poate să ia cineva Petrolul.

Stadionul e pus la dispoziţia Petrolului. Pe onoarea mea, costă 2 milioane. I-am chemat să semnez. Eu sunt încă verde, dar am 77 de ani. Mi-am zis că intru iar în stresurile astea. Eu dacă merg la Petrolul şi n-am rezultate, mă distrug.

Ca să am rezultate, trebuie să mai am patru-cinci milioane, ca să cumpăr jucători. Mă băgam în draci, plecam în Argentina, în Brazilia. Numai ce văd eu aveam încredere, că aşa cu impresarii ăştia… Două milioane puneam jos.

Reclamă 4 / 0/3

La un moment dat mai era cineva interesat, dar a fost cel care m-a convins pe mine să o lăsăm moartă. Nu îi dau numele. Unul cu bani mulţi”, a spus Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

În ciuda problemelor financiare uriașe, Petrolul Ploiești se află pe locul 7 în Liga 1, la numai două puncte sub zona play-off-ului, după 22 de etape.

Probleme financiare uriașe la Petrolul! „Lupii” își scot jucătorii la vânzare

Valeriu Răchită anunţă că este dezastru la Petrolul. Echipa a adunat datorii uriaşe, iar cei mai importanţi jucători al „lupilor” au fost scoşi la vânzare. Conducătorii clubului caută soluţii disperate pentru a ieşi din impas.

Fostul jucător şi antrenor al Petrolului a dezvăluit că Gicu Grozav, Valentin Ţicu, Jair şi Marian Huja pot pleca dacă vor primi o ofertă. Şefii galben-albaştrilor au cerut ajutor şi de la autorităţile locale.

Pentru Petrolul, la ce se întâmplă acum – am văzut și ieșirea lui Grozav – orice ban este binevenit. Nu numai Țicu, am înțeles că și Jair, și Huja sunt scoși la vânzare. Situația economică a clubului este extrem de dificilă. Ei țin la bani, la preț.

Sponsori sunt, vreo 20, dar au dat banii. S-au terminat banii pentru că nu există în spate un finanțator. Sunt doar sponsori și bani din televiziune. Dar din drepturile TV din ianuarie se plătesc primele de promovare de acum un an.

Autoritățile locale nu pot să dea bani pentru că îi împiedică codul administrativ. La Voluntari este echipa unei societăți a Consiliului Local. Aici este o echipă privată, vorbesc de ACS Petrolul 52. Sunt 8 membri fondatori, foști jucători: Mircea Dridea, Octavian Grigore, Paul Gușă, Gheorghe Liliac, Ștefan, Cojocaru, Haralambie… da, ei sunt patronii, dar nu aduc niciun ban. Cei 8 n-au adus niciun ban la club„, a declarat Valeriu Răchită la Pro Arena.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și