Închide meniul

Marian Iancu, avertisment pentru Rapid: „Va fi groaznic dacă pierde cu FCSB!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 mai 2023, 19:43

Marian Iancu, avertisment pentru Rapid: Va fi groaznic dacă pierde cu FCSB!”

Marian Iancu, avertisment pentru Rapid

Jucători Rapid / Hepta

Marian Iancu a lansat un avertisment pentru Rapid! Fostul finanțator de la Poli Timișoara consideră că ar fi un dezastru, pentru giuleșteni, dacă FCSB va câștiga titlul în ultima etapă, la meciul direct cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu a vorbit despre presiunea pusă de suporteri asupra Rapidului.

Marian Iancu, avertisment pentru Rapid

Omul de afaceri spune că ar reprezenta o „pată” foarte urâtă, pentru Rapid, dacă FCSB ar cuceri titlul de campioană, în ultima etapă, când va avea meci direct cu formația antrenată de Adrian Mutu.

„Acum trebuie să ținem cont că presiunea mare și mă refer la morala alb-vișinie, să nu cumva să se întâmple ca FCSB-ul să aibă parte de un meci de titlu cu Rapid și să aibă parte de o victorie.

Ar fi o suferință cruntă. Ori lucrul ăsta în subconștient, pus de suporteri, argumentat în mare parte, cred că a contat. Numai că decuplarea a fost atât de mare, s-au adăugat și reușitele celor de la Farul și așa a ieșit acest scor mare, care deranjează.

Reclamă

Dar deranjul ăsta e mediat de faptul că Farul e o echipă inofensivă emoțional la adresa Rapidului, în ceea ce privește Steaua sau CFR Cluj. Nu e în spiritul suporterilor Rapidului, sună ca dracu, de-aia s-a și înghițit mai ușor înfrângerea cu Farul.

Suporterii s-au hrănit cu victoria în fața FCSB-ului, care a fost un cadou divin. Jucătorii au fost răsplătiți de divinitate, în niciun caz de fotbal.

Va fi groaznic dacă Rapid pierde cu FCSB. Își pune pecetea în ceea ce privește sezonul următor. Am simțit din fenomen, nu-ți venea să mai ieși din oraș.

Reclamă 4 / 0/3

Nu prea mi s-a întâmplat, am avut un bilanț pozitiv împotriva echipelor mari. Dar când erau astfel de momente, erau groaznice”, a declarat Marian Iancu, pentru fanatik.ro.

Victor Angelescu, planuri ambițioase la Rapid

Victor Angelescu a anunțat că Rapid vrea să colaboreze cu un club „cu nume” pentru a aduce fotbaliști peste nivelul campionatului românesc, din punct de vedere valoric.

„Ne gândim să avem pe viitor o colaborare cu un club mare şi să aducem jucători care altfel ar fi mai greu de adus în România şi care să fie peste valoarea celor din România.

Este o idee pe care am discutat-o cu Daniel Niculae şi cu domnul Şucu. Suntem în discuţii cu mai multe cluburi, dar nu pot să spun mai multe. E o strategie la care ne-am gândit.

Noi sperăm ca, începând de anul viitor, să avem mai mult de doi-trei juniori la prima echipă. Am vrea măcar patru juniori care să prindă minute regulat. La o echipă care se bate la titlu, patru juniori care să joace constant spun eu că este de ajuns. Altfel, este foarte greu să te baţi la un obiectiv major. Noi îi avem pentru sezonul viitor, pentru posturile rezervate celor sub 21 de ani, pe Pănoiu, Cristi Ignat şi Alexandru Crivac, care este un jucător foarte promiţător. Normal că ne uităm și dacă putem să transferăm alţi tineri.

Mă văd acţionar la Rapid şi peste zece ani. Doamne, ajută să fiu sănătos şi să fiu tot aici! Mă văd colaborând cu domnul Şucu pe perioadă lungă. Până acum, nu numai că nu am avut nicio disensiune, dar domnul Şucu este un om de nota zece, este un om de cuvânt şi îşi doreşte la fel de mult ca şi mine să creştem Rapidul. Sincer, nu văd de ce nu am colabora pe o perioadă foarte lungă de timp”, a declarat Victor Angelescu, pentru pagina de YouTube a Rapidului.

Reclamă
Recomandări
  • Marian Iancu, avertisment pentru Rapid
  • 57 de ani are Marian Iancu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și