Închide meniul

Marian Iancu critică staff-ul Rapidului: „Nu ai în lot un jucător de finețea lui Nistor! Ongenda e de curtea școlii!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 11 mai 2023, 12:51

Marian Iancu critică staff-ul Rapidului: Nu ai în lot un jucător de finețea lui Nistor! Ongenda e de curtea școlii!”

Marian Iancu critică staff-ul Rapidului

Marian Iancu, pe vremea în care era patron la Poli Timişoara / Hepta

Marian Iancu critică staff-ul Rapidului! Fostul patron al celor de la Poli Timișoara s-a declarat consternat de faptul că Rapid nu l-a transferat pe Dan Nistor, în momentul în care s-a despărțit de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dan Nistor este jucătorul celor de la U Cluj, formație pentru care a dat două goluri și o pasă decisivă, în zece meciuri jucate.

Marian Iancu critică staff-ul Rapidului

Omul de afaceri consideră incredibil faptul că Rapid l-a transferat pe Hervin Ongenda, pe care îl consideră un jucător slab, și nu pe Dan Nistor, care s-a despărțit de Universitatea Craiova în luna februarie.

„Craiova îl lasă să plece liber pe Nistor, iar tu nu ai în lot un jucător de finețea lui.

Tu vii numai din linia a doua. Tu nu ai atâta inteligență să nu ți-l iei tu pe Nistor, să ți-l asiguri câteva luni. Uitați ce randament dă Nistor la Universitatea Cluj.

Reclamă

Înseamnă că staff-ul, nu vorbesc de acționari, dar Daniel Niculae ce face? Jucătorul ăla venea gratis, era gleznă fină. Ongenda e de curtea școlii, despre ce vorbim? Jucătorii care driblează de-a latul terenului nu sunt jucători”, a declarat Marian Iancu, pentru fanatik.ro.

Marian Iancu a vorbit în termeni duri și despre acționarii Rapidului

„Nu prea am simțit atât de rău înfrângerea (n.r. suferită de Rapid în fața Farului, 2-7). Rămân semne de întrebare din punct de vedere sportiv, raportat la ceea ce și-au propus pentru anul următor. Le lipsesc 10-11 jucători pentru a-și atinge acest obiectiv.

Ai un portar ce iese din prim-planul portarilor din România, care nu te mai ajută atât de mult, îl mai ai pe Albu și ai un atacant care dă 2-3 goluri într-un meci și pe urmă 5-6 meciuri nu mai marchează. Nu ai dublură, nu ai triplură, e prea puțin.

Reclamă 4 / 0/3

M-aș bucura să se întâmple ce spun ei, poate ei spun puțin și fac multe. Până acum nu au făcut. Au un an de când sunt împreună Angelescu și Șucu, dar nu am văzut nimic. Revenirea lui Rareș Ilie … Sunt puține lucruri pe care le-am auzit, ori sunt prea târziu făcute.

Foarte târziu au acționat, targetul e imposibil de realizat, pentru că le lipsesc mulți jucători. E foarte greu să găsești acești jucători, dar costă bani, nu știu cât de disponibili sunt acționarii Rapidului să investească 10 milioane de euro. Dar pot pregăti ceva pentru peste doi ani”, a mai spus Marian Iancu.

Rapid se află pe locul 5 din play-off-ul Ligii 1, cu 34 de puncte obținute.

Recomandări
  • Marian Iancu critică staff-ul Rapidului
  • 57 de ani are Marian Iancu

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și