Închide meniul
Foto

Marian Iancu revine în fotbalul românesc: „Voi fi acţionar”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 noiembrie 2023, 21:56

Marian Iancu revine în fotbalul românesc: „Voi fi acţionar”

Marian Iancu, pe vremea în care era patron la Poli Timişoara / Hepta.ro

Marian Iancu revine în fotbalul românesc! Fostul patron al lui Poli Timişoara va fi acţionar la echipa pe care a condus-o în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, Marian Iancu aşteaptă ca stadionul din Timişoara să fie gata. Noua arenă din Timişoara va avea 32.000 de locuri, iar investiţia va fi de 137 de milioane de euro. (IMAGINI CU VIITOAREA ARENĂ ÎN GALERIA FOTO)

Marian Iancu revine în fotbalul românesc: „Voi fi acţionar”

Există două locuri unde aş putea fi implicat. Unul e închis (n.r. – Rapid) şi e foarte bine că e închis, că există un Şucu care investeşte şi sper să investească, pentru că de iluzii m-am săturat şi iată că se fac doi ani la anul în care investiţiile sunt minimale. Toate reuşitele sunt conjuncturale, datorită spiritului alb-vişiniu.

Iar al doilea loc unde aş putea investi ar fi Timişoara, care nu are infrastructură. Dorinţa mea e să merg acolo unde m-aș simţi bine, confortabil, cu calitatea şi posibilitatea să dezvolt fotbal. Am o vârstă, au trecut multe evenimente în ultimii 10 ani peste mine şi n-aş mai vrea să fiu captiv la nivel de decizie în fotbal.

Dacă eşti element de decizie într-un club de fotbal de vârf în Liga 1, devii captiv şi n-aş mai putea fi, nu m-ar mai lăsa nervii, nu m-aş mai expune. Sigur, cu certitudine, mai devreme sau mai târziu vor fi lângă una dintre cele două echipe. Probabil la Timişoara, când se va construi infrastructura, în doi, trei ani.

Reclamă

Voi fi acţionar fără drept de decizie, voi ajuta cu ce pot, financiar, cu cunoştinţele, dacă mă vor asculta. Voi fi un plus pentru Timișoara la un anumit moment”, declara anterior Marian Iancu, la Sport Total FM.

Marian Iancu îl atacă din nou pe Dan Şucu: „E o minciună că s-au investit 6 milioane”

Marian Iancu l-a atacat din nou, luna aceasta, pe Dan Şucu. Fostul acţionar majoritar al lui Poli Timişoara, suporter al Rapidului, susţine că nu s-au investit 6 milioane de euro la Rapid.

Marian Iancu a reluat ideea potrivit căreia Dan Şucu ar avea un tip de conducere corporatist la Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

La Rapid, identitatea e doar în tribune. În niciun caz în ceea ce înseamnă echipa, arhitectura. Iluzii, minciuni, trebuie să le spunem pe nume. Când vii la o echipă ca investitor, investești. Nu vii să faci o politică de contabilitate. La Dan Șucu domină contabilitatea. E o minciună că s-au investit 6 milioane. S-au încasat pe Rareș Ilie, pe alte transferuri, pe Dugandzic. Obiectivul de a termina pe primele 3 locuri nu se susține.

„Nu poţi să vorbeşti de contabilitate în Giuleşti”

Vorbește de contabilitate în Giulești… Nu poți să vorbești de contabilitate în Giulești. Vorbește de emoție, de energia aia a locului, nu de contabilitate! În niciun caz nu vii să vinzi iluzii și minciuni. Anul trecut n-au atins niciun obiectiv.

În fiecare etapă schimbau obiectivul. Sunt 100 de ani de istorie la Rapid, suporterii merită mai mult. Nu i-a ajutat nimeni să construiască acel club. Emoția acelui club s-a perpetuat. Cei care vin la Rapid sunt obligați să investească.

Rapid are un portar fără rezervă, un fundaș central, pe Săpunaru, un închizător din când în când, pe Albu. La benzi stau foarte bine și au adus un vârf. Ai 7-8 jucători. Cum să acoperi obiectivul cu 7-8 jucători? Obiectivul l-au pus în paranteză”, a declarat Marian Iancu, citat de playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins Vezi toate știrile
Citește și