Închide meniul

Marian Iancu îl atacă din nou pe Dan Şucu: „E o minciună că s-au investit 6 milioane”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 noiembrie 2023, 15:33

Reclamă
Marian Iancu îl atacă din nou pe Dan Şucu: „E o minciună că s-au investit 6 milioane

Marian Iancu îl atacă din nou pe Dan Şucu

Dan Şucu şi Marian Iancu / colaj Hepta

Marian Iancu îl atacă din nou pe Dan Şucu. Fostul acţionar majoritar al lui Poli Timişoara, suporter al Rapidului, susţine că nu s-au investit 6 milioane de euro la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marian Iancu a reluat ideea potrivit căreia Dan Şucu ar avea un tip de conducere corporatist la Rapid.

Marian Iancu îl atacă din nou pe Dan Şucu: „E o minciună că s-au investit 6 milioane”

La Rapid, identitatea e doar în tribune. În niciun caz în ceea ce înseamnă echipa, arhitectura. Iluzii, minciuni, trebuie să le spunem pe nume. Când vii la o echipă ca investitor, investești. Nu vii să faci o politică de contabilitate. La Dan Șucu domină contabilitatea. E o minciună că s-au investit 6 milioane. S-au încasat pe Rareș Ilie, pe alte transferuri, pe Dugandzic. Obiectivul de a termina pe primele 3 locuri nu se susține.

Vorbește de contabilitate în Giulești… Nu poți să vorbești de contabilitate în Giulești. Vorbește de emoție, de energia aia a locului, nu de contabilitate! În niciun caz nu vii să vinzi iluzii și minciuni. Anul trecut n-au atins niciun obiectiv.

În fiecare etapă schimbau obiectivul. Sunt 100 de ani de istorie la Rapid, suporterii merită mai mult. Nu i-a ajutat nimeni să construiască acel club. Emoția acelui club s-a perpetuat. Cei care vin la Rapid sunt obligați să investească.

Reclamă

Rapid are un portar fără rezervă, un fundaș central, pe Săpunaru, un închizător din când în când, pe Albu. La benzi stau foarte bine și au adus un vârf. Ai 7-8 jucători. Cum să acoperi obiectivul cu 7-8 jucători? Obiectivul l-au pus în paranteză”, a declarat Marian Iancu, citat de playsport.ro.

Basarab Panduru l-a taxat pe Dan Şucu, după egalul lui Rapid din Ghencea: „Ce mesaj dai?”

Basarab Panduru l-a taxat pe Dan Şucu, după egalul lui Rapid din Ghencea. Echipa lui Cristiano Bergodi a întâlnit-o pe CSA Steaua în etapa a doua din grupele Cupei României, dar nu reuşit să se impună.

Partida s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, iar patronul giuleştenilor a fost surprins părăsind arena din Ghencea încă din minutul 83.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul meciului din Cupa României, Basarab Panduru nu l-a menajat pe patronul celor de la Rapid. Fostul internaţional român este de părere că mesajul transmis de Şucu prin plecarea de la stadion în timpul partidei nu este unul potrivit.

„Să nu prindă aglomerația… Nu ai de ce să te superi. În etapa 14 te superi pentru ce? Te superi pentru ce? Ce mesaj dai dacă pleci? Știa că se iese greu… A plecat să nu prindă aglomerația.

Cred că vrea să plece din cauza asta, să nu stea acolo o oră cu maşina. Cred că pleca şi dacă Rapid ar fi condus cu 1-0. De ce să te superi? Dacă te conduce FCSB cu 3-0, pleci la pauză?”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Cristiano Bergodi, cu gândul la derby-ul cu FCSB, după remiza cu CSA Steaua

Cristiano Bergodi a analizat prestaţia echipei sale, din meciul cu CSA Steaua, şi a declarat că echipa sa ar fi trebuit să joace mult mai bine decât a făcut-o.

Acesta susţine că giuleştenii au avut ghinion, după accidentările lui Albion Rrahmani şi Claudiu Petrila, însă a garantat că echipa sa va fi una competitivă pe Arena Naţională, în derby-ul cu FCSB.

„Nu am făcut un meci reuşit. Trebuia să câştigăm, nu am jucat aşa bine cum trebuia să o facem. Eu nu vorbesc de jucători, mă bazez pe ei. Am un lot bun, vom vorbi după acest meci. Trebuie să jucăm mai bine.

Lipsesc Rrahmani şi Petrila, nu pot să mă gândesc ce va fi fără ei, mă gândesc doar la soluţii. Asta e, s-a întâmplat să se accidenteze, am avut ghinion, vom prezenta o echipă competitivă pe Arena Naţională, cu FCSB.

Reclamă

În seara asta, trebuia să câştigăm, cu tot respectul pentru CSA Steaua. Vom juca acasă cu CFR Cluj, în ultima etapă. Ei vor juca cu U Cluj, ne luptăm pentru primul loc.

E un derby, un meci foarte important, dar nu decisiv pentru campionat. E frumos să trăim un derby, mai sunt trei zile. Astăzi e păcat că nu am câştigat.

Au jucat jucătorii care au jucat mai puţin, dar nu mă îngrijorez, vom avea o echipă competitivă, nu ne vom prezena ca victime. Cîrjan ţtie ce îi trebuie, am vorbit cu el, are tehnică bună, dar vine dintr-un mediu dificil, nu e uşor pentru un tânăr, trebuie să crească”, a declarat Cristiano Bergodi, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și