Închide meniul

Marian Iancu, verdict ferm după FC Voluntari – Rapid 2-1: „Şucu nu ştie fotbal!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2023, 14:56

Reclamă
Marian Iancu, verdict ferm după FC Voluntari – Rapid 2-1: „Şucu nu ştie fotbal!

Marian Iancu, verdict ferm despre Dan Şucu

Marian Iancu, în timpul unui eveniment / Hepta

Marian Iancu a oferit un verdict ferm după FC Voluntari – Rapid 2-1. Iancu e de părere că Dan Şucu nu se pricepe la fotbal şi că nu a investit, până acum, la Rapid, mai mult de câteva sute d emii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, deşi obiectivul stabilit este clasarea pe unul din primele 3 locuri, Marian Iancu spune că Rapid va avea probleme şi să prindă playoff-ul.

Marian Iancu, verdict ferm după FC Voluntari – Rapid 2-1

Rapid trăiește prin spiritul ei. Contează ce se întâmplă în tribune, emoția. Va trăi în continuare și va merge mai departe. Lumea se mulțumește cu faptul că există echipa. Ei se mulțumesc cu puțin. Iată că acum își pun obiectiv play-off-ul, iar anul ăsta e foarte greu pentru Rapid. O să vedeți dacă am dreptate. Anul trecut am spus că termin pe 5 sau 6. Au terminat pe 5. Anul ăsta va fi foarte, foarte greu să intre în play-off.

Șucu nu știe fotbal. Asta poate să facă, să învețe pe banii lui, dar dacă faci o balanță între cheltuieli și investiții, nu a investit nimic. Sunt tanti pe mandi. Creștere zero acolo. Eu nu cred că a investit mai mult de câteva sute de mii”, a spus Marian Iancu la fanatik.ro.

Cristiano Bergodi, dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1

Cristiano Bergodi a fost dezamăgit după Voluntari – Rapid 2-1. Antrenorul Rapidului a recunoscut că nu este startul de campionat pe care şi l-ar fi dorit, dar nu a vrut să dea vina pe jucători.

Reclamă

Bergodi a subliniat că el e primul vinovat, chiar dacă portarul Rapidului, Horaţiu Moldovan, a greşit la ambele goluri marcate de Voluntari.

Am făcut un meci slab, din punctul meu de vedere, tehnic. Am greşit multe pase. Am ajuns în careu, dar ultima pasă nu a mers, nu a fost un meci reuşit.

Eu sunt primul vinovat pentru această situaţie, nu vorbesc despre jucători. Am reglat un pic situaţia în a doua repriză, dar nu am reuşit să îi desfacem.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt antrenorul, eu sunt vinovat, cu băieţii voi vorbi, am vorbit deja că trebuie să îmbunătăţim anumite lucruri.

Nu am intrat conectaţi la meci. Să luăm un gol aşa… Ne-am făcut rău singuri. Trebuie reglate lucrurile, nu pot să spun mai mult, asta e de domeniul antrenorului, să îmbunătăţească jocul.

Nu vorbesc de jucători, de cine a intrat sau a jucat în prima repriză. Repet, am făcut un meci slab tehnic. A fost un duş rece când am luat golul. Pe urmă am egalat, se puteau face lucruri mai bune la mijlocul terenului, dar repet, e vina mea.

(n.r.: despre gafele lui Moldovan) Horaţiu e un jucător bun, un portar care se antrenează bine. Nu e deloc în pericol. Portarul e portar şi trebuie să aibă linişte. M-am gândit cu Botoşani să schimb ceva, dar poate eu nu am fost cel mai inspirat.

Normal că mă pune pe gânduri, erau 3 puncte importante. Eu ştiu ce trebuie să fac, sunt antrenor de 20 şi ceva de ani, nu e începutul aşteptat, e sub ceea ce ne doream.

Ne antrenăm pentru meciul cu Petrolul, e foarte important. Jucătorii trebuie să conştientizeze că trebuie să dăm mult mai mult.

(n.r.: despre suporteri) Ştiu că nu e răbdare, eu încerc să îmi fac treaba mea, cu băieţii. Era normal ca suporterii să nu fie mulţumiţi”, a declarat Cristiano Bergodi pentru digisport.ro după Voluntari – Rapid 2-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:45 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța Vezi toate știrile
Citește și