Închide meniul

Marin Dună şi Ilie Poenaru, out de la FC Voluntari! Anunţul oficial al ilfovenilor

Alex Masgras Publicat: 31 ianuarie 2024, 19:46

Reclamă
Marin Dună şi Ilie Poenaru, out de la FC Voluntari! Anunţul oficial al ilfovenilor

Marin Dună şi Ilie Poenaru, out de la FC Voluntari

Ilie Poenaru şi Marin Dună / Profimedia

Marin Dună şi Ilie Poenaru sunt out de la FC Voluntari! Conducerea clubului ilfovean a luat această decizie după înfrângerea din ultima etapă de pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 1-4.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alături de Marin Duna şi Ilie Poenaru vor pleca de la FC Voluntari şi Gabriel Vasiliu, antrenorul cu portari, dar şi Paul Ceuşan, antrenor secund. Marin Dună şi Ilie Poenaru se aflau la FC Voluntari de la începutul sezonului.

Marin Dună şi Ilie Poenaru, out de la FC Voluntari!

Update: 20:10: Potrivit sport.ro, Liviu Ciobotariu este favorit să o preia pe FC Voluntari. El a mai antrenat echipa în perioada mai 2021 – iunie 2023.

„Mulțumim, Marin Dună!

FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Marin Dună și staff-ul său compus din : Ilie Poenaru ( antrenor secund), Gabriel Vasiliu ( antrenor cu portarii) , și Paul Ceușan ( antrenor secund ).

Reclamă

Instalat la începutul acestui sezon, Marin Dună a însumat 23 de meciuri oficiale în Liga 1, înregistrând în acest interval, un palmares de 6 victorii, 7 egaluri și 10 înfrângeri.

A calificat echipa noastră în sferturile Cupei României, acolo unde FC Voluntari va întâlni FC Universitatea Craiova 1948 , în luna aprilie.

Clubul FC Voluntarile le mulțumește pentru munca depusă în această perioadă și le dorește mult succes în continuare!”, a anunţat FC Voluntari, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

FC Voluntari se află pe locul 14 după 23 de etape, cu 25 de puncte. Etapa viitoare, ilfovenii vor primi vizita celor de la FC Voluntari.

CFR Cluj, victorie categorică în partida cu Voluntari

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, scor 4-1, pe Voluntari, în ultimul meci al etapei a 23-a. A fost debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a clujenilor.

Gazdele au început partida cu două ocazii ratate de Tachtsidis şi Otele, dar clujenii au reuşit să deschidă scorul abia în minutul 36, prin Bîrligea, cu un şut din careu. Oaspeţii au egalat repede, în minutul 43, când Nemec a înscris cu o lovitură de cap. Voluntari a rămas în atac şi Robert Popescu a trimis în bara transversală, în minutul 45+2.

Repriza secundă a arătat o altă faţă a clujenilor, care au preluat conducerea în minutul 62, atunci când Otele a profitat de gafa lui Carnat şi a înscris. După două minute a înscris şi Deac, dar golul a fost anulat pentru ofsaid, însă imediat acelaşi Deac i-a pasat lui Tachtsidis, în careu, şi acesta a făcut 3-1. Ilfovenii au căzut, iar elevii lui Mutu au mai înscris o dată. Nigerianul Peter Michael, abia intrat în joc, a marcat şi el în minutul 74, din pasa lui Deac, stabilind scorul final, 4-1 pentru CFR Cluj şi a fost debut cu dreptul pentru Adrian Mutu pe banca tehnică a echipei din Gruia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și