Închide meniul

Mario Camora, după ce a jucat pentru al 13-lea sezon consecutiv în tricoul lui CFR Cluj: „E clubul pe care îl iubesc!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 iulie 2023, 0:22

Reclamă
Mario Camora, după ce a jucat pentru al 13-lea sezon consecutiv în tricoul lui CFR Cluj: „E clubul pe care îl iubesc!

Mario Camora, după ce a jucat pentru al 13-lea sezon consecutiv în tricoul lui CFR ClujCFR Cluj v Farul Constanta - Romania SuperLiga, Cluj-Napoca - 28 May 2023,Image: 780210685, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Mario Camora, după meciul CFR-ului / Profimediaimages

Mario Camora a avut prima reacţie după ce a jucat, pentru al 13-lea sezon consecutiv, în tricoul lui CFR Cluj. Fundaşul în vârstă de 36 de ani a fost integralist în victoria obţinută în Gruia, cu Poli Iaşi, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ajuns în 2011 la CFR Cluj, Mario Camora a rămas piesă de bază şi în noul mandat al lui Andrea Mandorlini. Primul jucător naturalizat convocat la naţionala României îşi doreşte să îşi încheie cariera la CFR Cluj.

Mario Camora, după ce a jucat pentru al 13-lea sezon consecutiv în tricoul lui CFR Cluj

CFR Cluj s-a schimbat din temelii după plecarea lui Dan Petrescu. Simone Scuffet, Andrei Burcă şi Yuri Matias sunt ultimii jucători vânduţi de feroviari.

Până la urmă e o victorie meritată, cum au văzut cu toţii. Trebuie să ne adaptăm la sistemul lui Mister, eu încerc să fac ce mi se cere. Se aleargă mai mult, eu sunt dispus să dau totul pentru acest club.

Eu mai am un an de contract. Au plecat mulţii, unii trebuie să înţeleagă că clubul nu e într-o situaţie bună financiar. Neluţu Varga nu poate să aducă mereu bani de acasă, trebuia să mai vândă jucători. S-a făcut un efort mare, s-au plătit toate datoriile. Ne-a spus mereu că se va rezolva tot, noi ne bucurăm. Dacă eşti cu salariile la zi, trebuie să te gândeşti doar la fotbal.

Reclamă
Reclamă 4

E clubul pe care îl iubesc, tot timpul am spus că vreau să termin aici. Am trecut prin toate la Cluj, momente bune, momente grele. Mai am acest an de contract, dacă mă simt aşa bine fizic mai vreau să joc. Vedem ce se va întâmpla la final. Mă bucur că am rămas şi că tot timpul am rămas alături de club. Este foarte important şi pentru mine, şi pentru familia mea!„, a declarat Mario Camora la digisport.ro.

În tricoul CFR-ului, Mario Camora a câştigat şase titluri (2012, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022), o Cupă a României (2016) şi două Supercupe ale României (2018, 2020).

Cristi Manea, după CFR Cluj – Poli Iaşi 2-0: „Lucrăm foarte mult. Vom fi şi mai puternici”

Andrea Mandorlini a schimbat sistemul la CFR Cluj, iar Manea are un rol mai ofensiv sub comanda noului antrenor. Acesta a declarat că se simte foarte bine în această poziţie şi că jucătorii clujenilor se simt foarte bine cu noul antrenor.

Reclamă

De asemenea, Cristi Manea a declarat că nu se gândeşte în acest moment la o plecare de la CFR Cluj şi că va lua în calcul acest lucru cu condiţia ca oferta să fie un bună, atât pentru el, cât şi pentru club:

Sunt foarte fericit pentru că am luat toate cele trei puncte, acesta era obiectivul. Sunt fericit că am reuşit să marchez din nou. Mă simt bine. Şi la echipa naţională am jucat acolo, puţin mai ofensiv. Lucrăm foarte mult să pasăm, să ne mişcăm. Uşor-uşor, vom fi şi mai puternici.

Sunt foarte bucuros pentru ei, merg la mai bine. Le urez multă baftă. Sincer să vă zic, nu ştiu nimic (n.r. despre oferte). Eu dau 100% la CFR Cluj, este echipa sufletului meu.

(n.r. ai accepta o ofertă din Arabia Saudită) Nu ştiu, aş rămâne în balanţă. Depinde, dacă mă ajută pe mine şi dacă ajută şi clubul. Ne place de el (n.r. Andrea Mandorlini), ne explică foarte mult, este un stil diferit, dar eu cred că trebuie să luăm ce e mai bun de la fiecare antrenor”, a declarat Cristi Manea.

CFR Cluj – Poli Iași 2-0

La primul meci oficial cu Andrea Mandorlini pe banca tehnică, CFR Cluj nu a început ideal meciul. Poli Iaşi a înscris prin Gheorghiţă în minutul 4, după o eroare în apărarea gazdelor, dar golul a fost anulat de VAR pentru o poziţie de offside.

În minutul 12, CFR Cluj a deschis scorul prin Daniel Birligea. Camora a centrat, portarul Jankov a respins până la atacantul clujenilor, care s-a aflat la locul potrivit şi a înscris primul gol din actuala stagiune. Tot în prima repriză, CFR Cluj a mai avut şanse bune prin Cvek şi Betancor, dar nu a reuşit să le fructifice.

Repriza secundă a început cu CFR Cluj în atac. Mai întâi Ajeti, noua achiziţie, a avut o ocazie uriaşă în minutul 47, dar nu a reuşit să lovească din plin balonul din şase metri, după un corner.

În minutul 49, Manea a majorat diferenţa, după ce a profitat de o eroare din apărarea ieşenilor. Jucătorul lui CFR Cluj a fost singurul jucător care a urmărit degajarea lui Ţîru de la jumătatea terenului şi l-a învins pe Jankov cu o lovitură de cap.

Poli Iaşi a încercat pe finalul partidei să înscrie golul de onoare, dar partida din Gruia s-a încheiat 2-0 în favoarea gazdelor, iar Andrea Mandorlini a obţinut cele trei puncte în primul meci oficial de la revenirea la CFR Cluj.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
19:15

„Asta spune multe” Elias Charalambous a dezvăluit ce decizie au luat jucătorii lui FCSB de la EURO 2024: „Mi-au scris după meci”

19:12

Cosmin Contra a semnat contractul. Anunţul oficial a fost făcut pe ritmuri de manele

18:45

Daniela Stanciu s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris. Team România a ajuns la 106 sportivi

18:28

Elias Charalambous vrea un nou trofeu cu FCSB! Mesajul dinaintea Supercupei: „Jucătorii vor să-i facă fericiţi pe suporteri”

17:59

Gigi Becali a anunţat că Florinel Coman a plecat de la FCSB: „Ieri am semnat”! Suma e mai mare de 5 milioane de euro

17:37

Helmut Marko l-a pus la zid pe Lando Norris, după incidentul cu Max Verstappen din Austria: „A cam întrecut măsura”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și