Închide meniul

Mario Camora, reacţie surprinzătoare când a fost întrebat despre riscul de a rămâne fără Dan Petrescu: „Suntem alături de patron!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2022, 23:15

Mario Camora, reacţie surprinzătoare când a fost întrebat despre riscul de a rămâne fără Dan Petrescu: „Suntem alături de patron!

Mario Camora, reacţie surprinzătoare când a fost întrebat despre riscul de a rămâne fără Dan Petrescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FC Argeş – CFR Cluj 0-1
  • Mario Camora, reacţie surprinzătoare despre viitorul lui Dan Petrescu

Mario Camora a surprins când a fost întrebat despre viitorul lui Dan Petrescu. Căpitanul lui CFR Cluj a avut o primă reacţie la finalul meciului FC Argeş – CFR Cluj, scor 0-1, din etapa a 11-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camora a marcat golul victoriei din Trivale şi s-a dus direct la marginea terenului, acolo unde l-a îmbrăţişat pe Dan Petrescu. Totuşi, la finalul partidei, a evitat să facă scut în jurul antrenorului. În schimb, a amintit de sacrificiile făcute de Neluţu Varga.

Mario Camora, reacţie surprinzătoare când a fost întrebat despre riscul de a rămâne fără Dan Petrescu

„Cel mai important era să câștigăm în seara asta și să avem liniște. Toată lumea știe că am o relație specială cu Dan Petrescu. Nu știu ce va fi, eu oricum o să fiu plecat la națională. E decizia clubului. Eu îi doresc baftă lui Mister, indiferent dacă va fi cu noi sau nu. Sincer, habar nu am ce se va întâmpla.

Reclamă

Am citit și eu declarațiile patronului, dar nu am auzit vocea lui. O să fie o ședință și vedem ce va fi. Nu este ușor când se schimbă un antrenor. Noi sperăm să fie totul bine și ei să ia cea mai bună decizie. Sper să fie o înțelegere între ei, că s-au câștigat multe trofee împreună.

Ați văzut cu Sivasspor. S-a vorbit puțin despre acel meci. Patronul a făcut un efort mare pentru acest club. Suntem bucuroși că e alături de noi. Noi suntem mulțumiți de patron. Suntem toți la zi cu tot. Poate suntem datori față de el, puteau intra mai mulți bani la club. Dar noi suntem alături de patron”, a declarat Mario Camora la digisport.ro.

Reclamă

Dan Petrescu nu renunţă la clauza de reziliere pe care o are în contractul cu CFR Cluj

Dan Petrescu nici nu vrea să audă că ar putea pleca de la CFR Cluj fără a-i fi plătită clauza de reziliere de 400.000 de euro. Antrenorul campioanei a transmis un mesaj categoric înainte de întâlnirea decisivă cu patronul.

„În momentul când pot să folosesc cea mai bună echipă, vin victoriile. Dacă nu pierdeam meciurile importante, acum aveam 6 puncte în plus. Azi trebuia să avem 2-0 sau 3-0 după primele 15 minute. E o victorie de moral, importantă, ne menţine în cursa pentru titlu. Asta îmi propun mereu, să luăm campionatul şi să fim în cupele europene.

Camora a marcat gol cu dreptul, era foarte fericit şi eu la fel. Am o relaţie foarte bună cu el şi cu Deac. De fapt, sunt cu toţi jucătorii într-o relaţie bună.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă interesează ce a declarat patronul, e părerea lui. Dacă mă întrebi altceva… nu pot să spun. Posibil să avem o discuţie, vedem. Mâine sau poimâine, vedem care e părerea lui. Nu vorbesc despre acest subiect acum! Eu i-am felicitat pe jucători.

Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu după FC Argeş – CFR Cluj 0-1.

FC Argeș – CFR Cluj 0-1

CFR Cluj a învins la limită în deplasarea de la FC Argeş. Mario Camora a marcat golul victoriei campioanei, în minutul 62. Clujenii nu au avut un meci uşor cu trupa lui Andrei Prepeliţă.

Gazdele au avut şansa deschiderii scorului în minutul 22, când Yuri a salvat de pe linia porţii balonul trimis de Tofan. Ulterio, în repriza secundă, Vianna a pătruns în careul arădenilor, îi pasează lui Jakolis, însă şutul acestuia este reţinut de portarul Scuffet.

Şi trupa lui Dan Petrescu a avut şansa de a marca mai devreme în meci. Vianna a scos în minutul 5 de pe linia porţii, mingea trimisă de Malele. 9 minute, mai târziu, Camora centrează către Yeboah, însă portarul Starton respinge balonul până să ajungă la mijlocaşul CFR-ului.

După pauza datorată meciurilor echipelor naţionale, CFR Cluj se va duela cu Petrolul, una dintre revelaţiile sezonului de Liga 1.

Câştigătoare cu 1-0 în disputa cu FC Argeş, CFR Cluj a urcat pe locul 4 în Liga 1. A făcut un salt important în clasament şi le-a depăşit pe Sepsi, Petrolul şi Universitatea Craiova.

Reclamă

Gruparea din Gruia are şi două restanţe de disputat. Are 18 puncte, cu 4 mai puţin decât Hermannstadt şi cu 6 în minus faţă de Farul şi Rapid.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc