Închide meniul

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional şi a anunţat ce accidentare a suferit: „Sunt la pământ!”. Ratează „dubla” naţionalei României

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 8 octombrie 2023, 23:58

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional şi a anunţat ce accidentare a suferit: „Sunt la pământ!. Ratează „dubla naţionalei României

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional şi a anunţat ce accidentare a suferit

Mario Camora, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional şi a anunţat ce accidentare a suferit în meciul Dinamo – CFR Cluj, scor 1-1, din etapa a 12-a a Ligii 1. Fundaşul s-a „rupt” cu patru zile înaintea disputei Belarus – România, care va fi joi, de la ora 21:45, LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpitanul ardelenilor a suferit o accidentare încă din minutul 6 al disputei de pe Arena Naţională. A avut nevoie de intervenţia medicilor şi a fost imediat schimbat. În locul lui a intrat tânărul Matei Ilie. Camora a continuat să primească îngrijiri pe banca de rezerve şi acuza dureri. A fost surprins de camerele TV în timp ce plângea.

Mario Camora s-a prăbuşit emoţional şi a anunţat ce accidentare a suferit

La finalul meciului, Camora a anunţat că este OUT din lotul lui Edi Iordănescu. A suferit o ruptură musculară şi are nevoie de o lungă perioadă de recuperare.

Cu siguranţă e ruptură şi acum sper să revin cât mai repede. Am luat un gol foarte uşor, dar după echipa a revenit. Am avut multe ocazii, dar din păcate am făcut un egal. Eu zic că astăzi am pierdut 2 puncte aici după ce am făcut a doua repriză bună. Noi nu am intrat bine în joc, am luat un gol rapid şi foarte uşor.

Trebuia să câştigăm şi din păcate nu am reuşit să câştigăm. Am pierdut cu FCSB, am pierdut cu Rapid, azi nu am putut să câştigăm. E păcat că eram într-un moment bun. Suntem la 3 puncte de primul loc, se joacă. Mai sunt multe meciuri. Nu cred că e o mare diferenţă, dar noi voiam să câştigăm, să fim mai aproape. Acum capul sus, avem această pauză.

Reclamă

Normal că sunt supărat că pierd meciurile naţionalei, eram într-un moment bun. Pentru mine e o dezamăgire foarte mare. Vreau să îmi revin, acum sunt la pământ„, a declarat Mario Camora la digisport.ro.

Edi Iordănescu are, în acest moment, un singur fundaş stânga de meserie. Este vorba despre Nicuşor Bancu. Selecţionerul este pe punctul de a-l convoaca de urgenţă pe Andrei Borza, jucătorul de 17 ani al Rapidului.

Dinamo – CFR Cluj 1-1, în etapa a 12-a

Meciul de pe Arena Naţională a început cu un moment de reculegere în memoria lui Cătălin Hâldan. În minutul 7 s-a accidentat Camora, care a şi fost înlocuit. Dinamo a deschis scorul în minutul 10, prin Hakim Abdallah, care a înscris din pasa lui Ilic. După o primă repriză slabă, clujenii au început mai bine în partea secundă, iar Bîrligea a profitat de assist-ul lui Cvek pentru a egala, în minutul 58. S-a terminat 1-1 şi CFR Cluj rămâne pe locul doi în clasament, cu 26 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul FCSB. Dinamo ocupă penultimul loc în clasament, al 15-lea, cu 9 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

DINAMO: Golubovic – Lucas Araujo, Bena, Patriche – Cr. Costin, N. Roşu, D. Iglesias (R. Grigore 90), Amzăr – Ilic (N. Roşu 68) – Goncalo Gregorio, Hakim Abdallah (C. Ţîră 83). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

CFR CLUJ: R. Sava – Kresic, Ajeti, Morgan (Juricic 66) – Mogoş, Deac (L. Mihai 72), Muhar, Cvek, Camora (M. Ilie 8) – Otele (Fica 72), Bîrligea (Jefte Betancor 66). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Cartonaşe galbene: Amzăr 61, Golubovic 90+2 / Cvek 82, Fica 85, M. Ilie 90+6

Arbitri: Ovidiu Haţegan – Vladimir Urzică, Raul Constantin Ghiciulescu – Ovidiu Robu

Arbitri VAR: Sebastian Colţescu – Ionuţ Marius Bobe

Observator: Irina Mîrţ

Dinamo a ajuns la şase meciuri la rând fără victorie şi rămâne pe penultimul loc în Liga 1, cu 9 puncte.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și