Închide meniul

Mario Rondon revine în Liga 1, la un an după despărțirea de CFR Cluj: “Ne-am înțeles în 5 minute!”. Cu ce echipă a bătut palma

Cosmin Cioboată Publicat: 24 iunie 2022, 11:30

Mario Rondon revine în Liga 1, la un an după despărțirea de CFR Cluj: “Ne-am înțeles în 5 minute!”. Cu ce echipă a bătut palma

Marion Rondon s-a înțeles cu Sepsi

Marion Rondon, după un gol marcat pentru CFR Cluj / Hepta

  • Mario Rondon revine în Liga 1, la un an după despărțirea de CFR Cluj
  • Cu ce echipă a bătut palma dublul campion al României

Mario Rondon (36 de ani) revine în Liga 1, la un an după despărțirea de CFR Cluj. Atacantul din Venezuela a bătut palma cu Sepsi Sf. Gheorghe. Anunțul a fost făcut de directorul sportiv al clubului covăsnean, Attila Hadnagy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi are planuri mari pentru sezonul următor din Liga 1. După ce au câștigat Cupa României în stagiunea precedentă, covăsnenii vor să facă performanță și în campionat.

Mario Rondon, “back in business” în Liga 1 la un an după despărțirea de CFR Cluj

Attila Hadnagy a dezvăluit că Sepsi s-a înțeles cu Mario Rondon, dublul campion cu CFR Cluj. Directorul sportiv al clubului a rămas complet impresionat de dorința uriașă a atacantului din Venezuela de a veni la formația covăsneană.

Reclamă

Rondon a venit personal în cantonamentul echipei pregătite de Cristiano Bergodi, iar negocierile au durat numai “5 minute”.

“Suntem bucuroși că de azi ni se alătură și atacantul Mario Rondon, pe care l-am vrut și anul trecut, dar atunci el a ales să plece în Polonia. Este un atacant cu mare experiență, avem încredere în și suntem siguri că ne va ajuta.

Reclamă

A contat foarte mult că acum ne-a căutat el și a vrut foarte mult să vină la noi. Asta înseamnă că am devenit o echipa interesantă pentru mulți jucători, care vor să vină la noi pentru că suntem un club serios și profesionist.

Ne-am înțeles în 5 minute! A urcat în mașină si a venit din Polonia în cantonamentul nostru. Aici a demonstrat că a vrut mult să vină la noi”, a spus Attila Hadnagy, pentru gsp.ro.

Rondon s-a înțeles cu Sepsi! Covăsnenii, al 6-lea transfer al verii

Mario Rondon a plecat din România vara trecută, după două sezoane petrecute la CFR Cluj, alături de care a cucerit două titluri de campion în Liga 1. Anterior, sud-americanul a mai evoluat în țara noastră pentru Gaz Metan Mediaș.

Reclamă 4 / 0/3

14 goluri și 7 pase decisive sunt cifrele lui Rondon în cele 78 de meciuri jucate pentru CFR.

În stagiunea precedentă, Rondon a jucat în prima ligă din Polonia, la Radomiak Radom, pentru care a marcat un singur gol în 24 de apariții. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la Potassolense, Pacos Ferreira, Beira Mar, Nacional și Cangzhou Mighty Lions.

Mario Rondon reprezintă cel de-al 6-lea transfer realizat de Sepsi în această vară, după I. Gheorghe (FC Voluntari), R. Ispas (CFR Cluj), C. Matei (Dinamo), F. Junior (Gaz Metan) și D. Ciobotariu (CFR Cluj).

Sepsi a încheiat sezonul 2021/2022 pe primul loc în play-out, cu 42 de puncte. Ulterior, trupa lui Cristiano Bergodi s-a impus în finala Cupei României, scor 2-1, contra lui FC Voluntari și și-a asigurat prezența în turul 2 preliminar din Conference League.

În preliminariile competiției europene, Sepsi o va întâlni pe teren propriu, în manşa tur, pe învingătoarea dintre Olimpija Ljubjana şi Differdange. Turul va avea loc pe 21 iulie, iar returul pe 28 iulie.

Supercupa României, CFR Cluj – Sepsi, se va juca la Arad!

Supercupa României, dintre campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei României, Sepsi, va reprezenta primul meci din țara noastră la care se va utiliza tehnologia VAR.

Anunțul a fost făcut de autoritățile din Arad:

Reclamă

„În urma discuţiilor purtate între preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ, s-a luat în calcul posibilitatea ca Arena Francisc Neuman să găzduiască Supercupa României, ediţia 2022”, a anunțat Primăria Arad, citată de news.ro.

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat miercuri 1 iunie 2022, data, locul şi ora de disputare a Supercupei României.

Astfel la 9 iulie 2022, ora 20:30, CFR Cluj, câştigătoarea celui de-al cincilea titlu la rând în Liga 1, o va confrunta pe Sepsi Sf. Gheorghe, la Arad.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”