Închide meniul

Marius Avram i-a dat replica lui Gigi Becali! Fostul arbitru l-a contrazis pe milionarul din Pipera

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 februarie 2024, 20:26

Marius Avram i-a dat replica lui Gigi Becali! Fostul arbitru l-a contrazis pe milionarul din Pipera

Marius Avram i-a dat replica lui Gigi Becali!

Marius Avram şi Gigi Becali / colaj Profimedia Images, Hepta

Marius Avram i-a dat replica lui Gigi Becali! Fostul arbitru şi-a menţinut opinia şi după ce a fost criticat de patronul FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a susţinut că toată lumea e împotriva lui după victoria la limită cu FC Botoşani, scor 3-2. Becali a rostit şi numele fostului arbitru Marcel Avram.

Marius Avram i-a dat replica lui Gigi Becali! Fostul arbitru l-a contrazis pe milionarul din Pipera

Trebuie să le dezmint, lucrurile astea. Niciodată nu s-a pus problema să-mi spună cineva cum să analizez o fază sau alta. 

Trebuie să luăm tot în funcție de ce s-ar fi întâmplat dacă nu făcea (n.r. Nana Antwi) acest atac asupra adversarului. Jucătorul Botoșaniului ar fi fost perpendicular pe poartă și nu era nimeni să-l oprească. E un exemplu clasic de oprire a situației de a marca un gol prin fault, care se sancționează prin fault.

Presupunem că a fost un fault la Șut, un fault normal de joc. N-are importanță dacă a fost sau nu fault la Șut. Singurul lucru care s-ar fi schimbat era că ar fi fost lovitură liberă pentru FCSB, dar cartonașul roșu al lui Olaru nu s-ar fi anulat. Rămâne cartonașul roșu indiferent de ce a fost la Șut.

Reclamă

Poate să fiu o călcare la Șut, dar, din ce se vede, e un contact minor. Șut nu cade imediat, se întoarce, apoi adversarul joacă mingea. Nu văd un fault evident”, a declarat Marius Avram la digisport.ro.

„Când e vorba de Becali, nimeni nu mai are rafinament de inteligență de arbitraj, nici măcar Avram”

Băi, ce înseamnă roşu? Înseamnă mingea în control. Unde a fost mingea în control? Pentru că era la Nana, numai că el a dat lumânare. A atins ăla mingea. Cum a avut control?

Când e vorba de Becali, nimeni nu mai are rafinament de inteligență de arbitraj, nici măcar Avram, care e băiat destept. Dar când e vorba de mine, nici el nu mai e cum trebuie. El, săracul arbitru, a arbitrat bine. Dar vine o femeie şi spune roşu. Păi, dacă pui o femeie… Deci, avea control sau nu? Până cobora mingea, şi Dawa și Ngezana ajungeau acolo. Cum controla mingea de la distanță, din aer?”, a spus Gigi Becali la palat.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon: „Emoții nu mai sunt. Când ai valoare, nu îți mai e teamă de nimic”

Gigi Becali e sigur că FCSB va lua titlul în acest sezon. Patronul roș-albaștrilor a vorbit după succesul echipei sale de duminică seară. FCSB a învins-o pe FC Botoșani cu 3-2 pe Arena Națională și se află la 10 puncte de CFR Cluj și Rapid.

Patronul liderului din Liga 1 este convins că echipa sa nu are cum să mai piardă titlul în acest sezon, fiind de părere că diferența de valoare dintre FCSB și contracandidatele la titlu este prea mare.

„Emoții nu mai sunt. Și dacă pierdeam, tot aveam 7 puncte avans. Când ai atâtea puncte, stai frumos și te uiți la meci. Oricum, am avut şi bară, a fost ocazia lui Băluţă. Când vezi diferenţa de joc între tine şi celelalte echipe… Pentru că o vezi.

Tot Botoşani a bătut CFR-ul. Cu ceilalți pasează, joacă, cu noi nu au avut ocazii, nu au legat trei pase. E diferenţa mare. Cand ai și avantaj, şi valoare, nu iți mai e teamă de nimic”, a declarat Gigi Becali, la palat.

FCSB are 58 de puncte, fiind urmată în clasamentul din Liga 1 de CFR Cluj și Rapid, ambele cu câte 58 de puncte. Etapa viitoare, echipa lui Elias Charalambous va juca pe terenul lui FC Voluntari. CFR Cluj va merge etapa viitoare pe terenul lui Oțelul Galați, în timp ce Rapid va primi vizita celor de la UTA.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și