Închide meniul

Marius Croitoru a dat de pământ cu Istvan Kovacs: „Degeaba avem VAR! Ar trebui să mergem să apăram Taiwan-ul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2022, 0:12

Marius Croitoru a dat de pământ cu Istvan Kovacs: „Degeaba avem VAR! Ar trebui să mergem să apăram Taiwan-ul!

Marius Croitoru e antrenor la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru, într-un meci pentru FC U Craiova / Hepta

Marius Croitoru l-a criticat pe Istvan Kovacs după derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Arbitrul din Carei a dictat un penalty gratuit pentru echipa lui Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„La cald, vă dați seama, a fost un meci frumos. Rezultatul e nemeritat pentru noi. Se întâmplă, sunt anumite lucruri care fac diferența.

Marius Croitoru a dat de pământ cu Istvan Kovacs după FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Din ce am văzut eu, se vede clar că mingea e deasupra mâinii. Degeaba avem VAR. Ar trebui să apărăm și noi Taiwan-ul, avem o problemă, toți. Este un derby, e mai puțin important locul în clasament. Eu consider că am făcut o singură greșeală, a doua nu consider că a fost. Am jucat tot meciul mai bine, scorul nu reflectă realitatea din teren.

Am jucat împotriva unei echipe foarte bune, este normal ca ei să ne pună probleme. Ca echipă, FCU a fost mai bună. Ei au avut individualități. Am fi avut nevoie de Bauza, e o pierdere mare pentru noi. Am jucat împotriva echipelor din Cupele Europene, au valori individuale.

Am arătat ca o echipă, din păcate, consider că un penalty eronat a făcut diferența. Dacă greșesc, îmi cer scuze. Lui Istvan Kovacs i-am explicat. În play-off, când Botoșani a jucat la Astra înainte de pandemie, a fost o situație similară. Îmi cer scuze domnule Istvan dacă greșesc. Am declarat de la primul interviu că obiectivul este accederea în play-off. Din punctul meu de vedere, echipa joacă un fotbal frumos, plăcut, mai puțin plăcut adversarilor. Lucrurile continuă, drumul este lung. Cel mai important este să fim în play-off după 30 de etape.

Reclamă

Craiova are șanse cu Zorya. Au o echipă tânăra, cu putere de alergare, este bine pentru fotbalul românesc. Trebuie să le urăm baftă, sunt român, ne reprezintă în cupele europene”, a spus Marius Croitoru, conform digisport.ro

Penalty controversat dictat de Istvan Kovacs în FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

FC U Craiova 1948 și-a creat mai multe ocazii la poarta rivalei, dar cea care a găsit drumul spre gol a fost Universitatea Craiova. Istvan Kovacs nu a fluierat inițial la un duel dintre Markovic și Van Durmen. S-a dus însă la monitorul VAR, după care a dictat penalty. Era minutul 41. Andrei Ivan a fost cel care a transformat lovitura de la 11 metri.

Arbitrajul video s-a dovedit decisiv și în prelungirile primei reprize. Yassine Bahassa a comis un presupus henț în propriul careu la o lovitură liberă executată de Sergiu Hanca. Istvan Kovacs a dictat din nou penalty, dar nu s-a mai dus să verifice faza la monitorul VAR. A mers „pe mâna” verdictului oferit prin cască de colegii săi.

Reclamă 4 / 0/3

N-a mai executat Andrei Ivan, ci Sergiu Hanca, dar rezultatul a fost același: gol pentru Universitatea Craiova.

Ultrașii au întrerupt derby-ul Olteniei

În minutul 56, derby-ul a fost întrerupt din cauza incidentelor. Istvan Kovacs i-a trimis pe jucători la vestiare, după ce mai multe torţe au fost aruncate pe teren. Una dintre ele a străpuns plasa porţii lui Lazar. Imediat după, aceştia au aruncat cu mai multe obiecte, printre care se numără un scaun și o sticlă de apă de plastic.

După ce meciul a fost reluat, Andrea Compagno a redus din diferență pentru echipa lui Adrian Mititelu, din penalty. Paul Papp și-a lovit adversarul cu cotul în careu la un duel aerian.

Universitatea Craiova și-a menținut avantajul până la final și s-a impus cu 2-1. Echipa lui Laszlo Balint a urcat pe locul 9 în Liga 1, în timp ce cea antrenată de Marius Croitoru a căzut pe poziția a 10-a.

Recomandări
  • Marius Croitoru a dat de pământ cu Istvan Kovacs
  • FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și