Închide meniul

Marius Croitoru a dezvăluit că negociază cu FC U Craiova 1948, după despărțirea de FC Botoșani: „Nu mai lipsește decât un pas!”

Cosmin Cioboată Publicat: 9 iunie 2022, 17:38

Marius Croitoru a dezvăluit că negociază cu FC U Craiova 1948, după despărțirea de FC Botoșani: „Nu mai lipsește decât un pas!

Marius Croitoru a plecat de la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru, reacţie vehementă / Hepta

  • Marius Croitoru a dezvăluit că negociază cu FC U Craiova 1948, după despărțirea de FC Botoșani
  • România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Marius Croitoru a dezvăluit că negociază cu FC U Craiova 1948, după despărțirea de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani a explicat că nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, pentru prelungirea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croitoru s-a reorientat repede, iar la numai două zile după despărțirea de Botoșani este gata să semneze cu o nouă echipă.

Marius Croitoru a dezvăluit că negociază cu FC U Craiova 1948, după despărțirea de FC Botoșani

Fostul atacant se află în discuții avansate cu FC U Craiova 1948, care recent s-a despărțit de Nicolo Napoli. Contractul italianului a ajuns la final, iar prelungirea nu a fost posibilă.

Reclamă

Croitoru a reunoscut că a fost contactat de echipa lui Adrian Mititelu imediat după anunțul că a plecat de la FC Botoșani.

„Nu am de ce să mă ascund. Am avut discuții și sunt în acest moment… nu mai lipsește decât un pas pentru a ajunge la U Craiova 1948. Oferta a venit imediat după ce a apărut în presă că nu mai sunt antrenorul Botoșaniului.

Reclamă

N-am ajuns la o înțelegere pentru a prelungi contractul la Botoșani. A fost o discuție între patru pereți cu domnul Iftime și prefer să rămână așa”, a spus Marius Croitoru, pentru digisport.ro.

Motivul real pentru care Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

Marius Croitoru, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani

La scurt timp după anunțul despărții de FC Botoșani, Marius Croitoru a vorbit despre discuțiile cu Valeriu Iftime, dezvăluind că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului:

„Da, e adevărat. Am văzut titluri în ziare că m-a dat afară. Nu m-a dat afară. S-a terminat contractul și n-am prelungit. Nu ne-am înțeles. O înțelegere se face de ambele părți. Nu ne-am înțeles și am hotărât să mergem fiecare pe drumul lui. Atât, nimic altceva.

Ce să urmeze? Aștept să văd ce îmi rezervă viitorul. Am refuzat o perioadă, acum așteptăm să vedem. Sunt foarte bucuros de ceea ce am făcut. Sunt bucuros că am reușit să schimb soarta unor jucători în care nu mai credea nimeni. Cred că asta a fost cea mai mare realizare a mea, să salvez niște cariere, i-am repus pe făgașul normal.

După care, performanțele făcute, care sunt ale lor, nu ale mele. Eu doar i-am ajutat, i-am susținut și am făcut niște lucruri frumoase. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat la Botoșani”, a spus Marius Croitoru, pentru sport.ro.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”