Închide meniul

Marius Croitoru a început negocierile cu FC U Craiova 1948, la numai o zi după despărțirea de FC Botoșani!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 iunie 2022, 22:41

Marius Croitoru a început negocierile cu FC U Craiova 1948, la numai o zi după despărțirea de FC Botoșani!

Marius Croitoru e antrenor la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru, în timpul unui meci la FC Botoșani / Hepta

Marius Croitoru a început negocierile cu FC U Craiova 1948, la numai o zi după despărțirea de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, pentru prelungirea contractului și a plecat. Ulterior, s-a aflat și motivul pentru care cei doi nu au ajuns la un numitor comun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acum, Marius Croitoru caută un nou angajament, după despărțirea de FC Botoșani.

Marius Croitoru a început negocierile cu FC U Craiova 1948, la numai o zi după despărțirea de FC Botoșani

Iar ofertele nu întârzie să apară pentru omul care a revoluționat-o pe FC Botoșani în ultimii ani. Potrivit gsp.ro, tehnicianul de 41 de ani a fost contactat de Adrian Mititelu, finanțatorul de la FC U Craiova 1948. La rândul lor, oltenii au rămas fără antrenor după ce lui Nicolo Napoli i-a expirat contractul.

În prezent, negocierile dintre Marius Croitoru și FC U Craiova 1948 se află în plină desfășurare.

Vestea din Bănie a venit la scurt timp după ce Gigi Becali a anunțat că nu se gândește să-l aducă pe Marius Croitoru la FCSB. Patronul clubului din Berceni va miza în continuare pe Toni Petrea, chiar dacă „roș-albaștrii” au pierdut din nou titlul în fața lui CFR Cluj.

Reclamă

„O să rămână Petrea. Cum să-l dau afară dacă el a câștigat campionatul (n.r. – simbolic)? Nu se mai poate întâmpla nimic”, a spus Gigi Becali, potrivit gsp.ro.

Motivul real pentru care Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani

S-a aflat motivul real pentru care Marius Croitoru s-a despărțit de FC Botoșani. Antrenorul de 41 de ani nu s-a înțeles cu patronul clubului, Valeriu Iftime, în contextul prelungirii contractului. Inițial s-a vorbit despre o demitere, însă situația a fost diferită.

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul nu a ajuns la un numitor comun cu Valeriu Iftime, iar drumurile lor s-au despărțit.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul moldovenilor a transmis că cei doi nu s-au înțeles în privința unei singure condiții, fără să ofere mai multe detalii. Între timp, s-a aflat adevăratul motiv al plecării. Potrivit Fanatik, Valeriu Iftime i-a cerut lui Marius Croitoru să nu îl mai includă pe fiul său, David Croitoru (18 ani), în lotul echipei pentru sezonul viitor.

Antrenorul de 41 de ani nu a fost de acord cu cerința patronului și a preferat să nu semneze prelungirea contractului.

David a adunat 22 de apariții pentru FC Botoșani în cele 3 sezoane în care Marius Croitoru a stat pe banca echipei din Moldova. Iftime și-a exprimat în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile tânărului jucător, fiind de părere că există alți tineri mai talentați la FC Botoșani.

Marius Croitoru, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani

La scurt timp după anunțul despărții de FC Botoșani, Marius Croitoru a vorbit despre discuțiile cu Valeriu Iftime, dezvăluind că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului:

„Da, e adevărat. Am văzut titluri în ziare că m-a dat afară. Nu m-a dat afară. S-a terminat contractul și n-am prelungit. Nu ne-am înțeles. O înțelegere se face de ambele părți. Nu ne-am înțeles și am hotărât să mergem fiecare pe drumul lui. Atât, nimic altceva.

Ce să urmeze? Aștept să văd ce îmi rezervă viitorul. Am refuzat o perioadă, acum așteptăm să vedem. Sunt foarte bucuros de ceea ce am făcut. Sunt bucuros că am reușit să schimb soarta unor jucători în care nu mai credea nimeni. Cred că asta a fost cea mai mare realizare a mea, să salvez niște cariere, i-am repus pe făgașul normal.

După care, performanțele făcute, care sunt ale lor, nu ale mele. Eu doar i-am ajutat, i-am susținut și am făcut niște lucruri frumoase. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat la Botoșani”, a spus Marius Croitoru, pentru sport.ro.

Reclamă

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și