Închide meniul

Marius Croitoru este sub presiune, după FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1: „Domnul Mititelu a venit în vestiar”

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2022, 20:59

Marius Croitoru este sub presiune, după FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1: „Domnul Mititelu a venit în vestiar

Marius Croitoru, primele declaraţii după FC Argeş - Rapid

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Marius Croitoru, sub presiune la FC U Craiova 1948
  • Antrenorul va purta o discuţie cu Adrian Mititelu

Marius Croitoru se gândeşte la demisie, după FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1. Antrenorul oltenilor a declarat că va purta o discuţie cu patronul Adrian Mititelu, despre viitorul său pe banca echipei din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a fost învinsă de ultima clasată Chindia Târgovişte, cu scorul de 0-1. Oltenii au rămas pe locul 10, şi au trei meciuri consecutive fără victorie.

Marius Croitoru se gândeşte la demisie, după FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1

Marius Croitoru a oferit prima reacţie, după înfrângerea echipei sale, pe teren propriu. Antrenorul oltenilor a mărturisit că jucătorii săi au nevoie de un şoc, motiv pentru care va purta o discuţie cu oficialii formaţiei.

Reclamă

„Ceea ce s-a întâmplat în această seară, la Mioveni, nu dă speranțe nimănui. Lucrurile sunt foarte clare. Eu sunt răspunzător de rezultate, băieții nu au nicio vină. Nu pot să stau să-mi bat joc de munca unui om. Nu stau unde lucrurile nu sunt clare, o să am o discuție cu nea Adi. Lucrurile nu sunt cum mi-aș dori. Vreau să am o discuție cu domnul Mititelu și trebuie un șoc la echipă.

Nu stau unde lucrurile nu sunt ok, eu sunt singurul vinovat. Meciuri se pot pierde, dar e vorba despre modul cum o faci. Poți să pierzi cu capul sus sau în genunchi. Și când pierzi de maniera asta, nu ai niciun viitor. Am avut momente când am jucat foarte bine și am luat gol în minutul 45. Patru meciuri din cinci.

Reclamă

La Voluntari, cu Petrolul, cu Universitatea Craiova, cu UTA Arad. Nu mai ține de ceea ce lucrez la antrenamente. E vorba de concentrare, de atitudine. Domnul Mititelu a venit în vestiar, eu le-am explicat ceva și rămâne să am o discuție cu patronul să lămurim lucrurile. Am vorbit cu suporterii, îmi doresc să fi reușit, dar în momentul acesta…

Mi-e greu să cred că pot schimba eu ceva mâine. Nu eram într-o situație disperată, cu o victorie astăzi, eram pe locul 6. Nu știu de unde atâta panică, disperare. Eu sunt vinovat că nu am știut să-i capacitez. Le-am spus că o să am o discuție cu domnul Mititelu azi, mâine”, a declarat Marius Croitoru, conform digisport.ro.

Marius Croitoru a mers la galerie, după înfrângerea cu Chindia

Marius Croitoru a mers direct la galeria oltenilor, după înfrângerea cu Chindia. Antrenorul din Bănie a purtat discuţii cu suporterii lui FC U Craiova 1948, care i-au strigat demisia după parcursul slab al echipei din ultimele runde.

Reclamă 4 / 0/3

Croitoru a stat minute în şir în faţa peluzei oltenilor, după fluierul de final al partidei.

În etapa viitoare, FC U Craiova 1948 are o deplasare dificilă, la Botoşani, echipă care de asemenea trece printr-o perioadă complicată.

Marius Croitoru a mers la galerie, după FC U Craiova 1948 - Chindia

Marius Croitoru a mers la galerie, după FC U Craiova 1948 - Chindia
Marius Croitoru a mers la galerie, după FC U Craiova 1948 – Chindia/ Captură Digi Sport

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a
Liga 1 • 20 mart., 22:35
Adrian Mititelu a spus ce se va întâmpla dacă FCU Craiova retrogradează în Liga a 2-a: „E un nou început”