Închide meniul

FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1. Toni Petrea îi bate şi pe olteni, după victoriile cu CSA Steaua şi Rapid. Dâmboviţenii au scăpat de ultimul loc

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2022, 18:50

FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1. Toni Petrea îi bate şi pe olteni, după victoriile cu CSA Steaua şi Rapid. Dâmboviţenii au scăpat de ultimul loc

Sepsi - Chindia, LIVE SCORE

Toni Petrea, în timpul unui meci pe banca Chindiei / Hepta

  • FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1
  • Toni Petrea este neînvins pe banca dâmboviţenilor

FC U Craiova 1948 – Chindia, partida din etapa a 13-a din Liga 1, a fost în format live score, pe AS.ro. Dâmboviţenii sunt fără înfrângere, de la venirea lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chindia a scăpat de ultimul loc, după victoria din Bănie. Dâmboviţenii au acumulat nouă puncte, şi au urcat peste Mioveni, care are şapte.

FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1

Final: FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1. Dâmboviţenii au scăpat de ultimul loc din Liga 1

Reclamă

Min. 64: GOL Chindia! Doru Popadiuc a dechis scorul pentru oaspeţi, din pasa lui Daniel Popa.

Min. 1: Începe meciul dintre FC U Craiova 1948 şi Chindia.

Reclamă

Echipele de start:

FCU Craiova 1948: Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Huyghebaert – Asamoah, Van Durmen – Baeten, Bauza, Chițu – Ganea
REZERVE: Gurău, Enache, Paramatti, D. Albu, D. Croitoru, Marquet, Bahassa, Sidibe, Jibril Ibrahimi
ANTRENOR: Marius Croitoru

Chindia Târgoviște: Căbuz – Căpușă, Celea, Orozco, Dumitrașcu – Passaglia, Vorobjovas – Neguț, Popadiuc, Șerban – Popa
REZERVE: Moldovan, Ioniță, Dima, Mihaiu, Atanase, Grubac, Chamed, Cherchez, Ndom
ANTRENOR: Anton Petrea

Reclamă 4 / 0/3

Chindia a obţinut două victorii, de la instalarea pe banca tehnică a lui Toni Petrea. Fostul antrenor de la FCSB a reuşit să califice echipa în grupele Cupei României, după o victorie în faţa celor de la CSA Steaua.

În runda precedentă, dâmboviţenii au câştigat uluitor în faţa celor de la Rapid, echipă care se bate pentru primele două locuri din Liga 1. Cu o victorie în faţa oltenilor lui Marius Croitoru, Chindia poate scăpa de ultimul loc, acumulând 9 puncte.

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 se clasează pe locul 10, cu 15 puncte obţinute după 12 runde. În etapa precedentă, oltenii au remizat cu Mioveni, scor 2-2.

Mihai Stoica, despre Toni Petrea: „Sunt curios să-l văd”

Mihai Stoica a vorbit despre Toni Petrea, noul antrenor al Chindiei Târgovişte. Oficialul de la FCSB e curios să vadă cum va reuşi să se muleze fostul tehnician de al roş-albaştrilor pe stilul defensiv al celor de la Chindia.

Până acum, lui Petrea îi merge bine la Târgovişte: a eliminat CSA Steaua din Cupa României şi a bătut-o pe Rapid în Liga 1 în primele două partide disputate pe banca Chindiei.

„Sunt curios să-l văd pe Toni Petrea, care e un antrenor ofensiv la o echipă obişnuită să se apere.

Din păcate nu a fost în cupele europene cu noi, când am avut nevoie, ca să dovedească dacă poate califica echipa în cupele europene”, a spus Meme, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova!
Liga 1 • 29 feb., 20:16
Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova! Aceeaşi răsturnare de situaţie ca în toamnă! Motivul e uluitor
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova
Liga 1 • 28 feb., 20:38
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al oltenilor: „E pastila de care avem nevoie!”
Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022
Liga 1 • 28 feb., 14:08
„Un nepriceput!” Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022: „Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”
Marius Croitoru a spus motivul pentru care consideră că FCSB e Steaua
Liga 1 • 15 dec., 14:15
Marius Croitoru a spus motivul pentru care consideră că FCSB e Steaua! Declaraţia care încinge spiritele cu clubul Armatei
Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff
Liga 1 • 28 nov., 11:09
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic”