Închide meniul

Marius Croitoru, făcut praf de Jean Vlădoiu: ” Înjură din primul până în ultimul minut! E antrenor de provincie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iunie 2023, 19:51

Marius Croitoru, făcut praf de Jean Vlădoiu:  Înjură din primul până în ultimul minut! E antrenor de provincie!

Msarius Croitoru, făcut praf de Jean Vlădoiu

Hepta

Marius Croitoru a fost făcut praf de Jean Vlădoiu. Fostul component al „Generaţiei de Aur” spune că l-ar fi dat afară pe Croitoru imediat şi nu ar fi acceptat ca acesta să fie numit antrenor la FC Argeş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru este considerat principalul vinovat pentru faptul că FC Argeş a ajuns aproape de Liga 2, după umilinţa cu Dinamo de pe Arena Naţională, scor 1-6. Fost manager sportiv la FC Argeş, Jean Vlădoiu l-a făcut praf pe Croitoru.

Marius Croitoru, făcut praf de Jean Vlădoiu

Dacă aş fi rămas acolo (n.r. în conducerea lui FC Argeş), niciodată echpa nu ar fi ajuns în situaţia asta.  Chiar îmi pare rău că am plecat, că-l dădeam mai repede pe Croitoru afară. Pentru mine nu există să-mi spună cineva că acest Croitoru este antrenor. Este un antrenor de provincie, care înjură până în minutul 90.

Nu vreau să văd eu, dacă aş mai conduce un club, un asemenea antrenor în prima ligă, să comande, să antreneze”, a spus Jean Vlădoiu la orangesport.ro.

Acesta nu a fost singurul atac al lui Vlădoiu la adresa lui Marius Croitoru. „Nu știu dacă Daniel Stanciu s-a băgat în schimbarea lui Prepeliță, dar știu că, după ce am plecat de la FC Argeș, doar cu el am vorbit. Stanciu a decis împreună cu Croitoru lotul. La cine au renunțat, ce jucători au adus, împreună au lucrat.

Reclamă

Eu am renunțat pentru că mi-am dat seama că nu mai am ce să facă acolo, cu un antrenor care vrea peste noapte să joace tiki-taka Barcelona cu doi portari pe care îi ai care nu au joc de picior.

Uitați ce se întâmplă, jucatori care se bat în teren, care se ceartă, care rup tricoul echipei. Eu îl băgam în mașină și îi ziceam ’Du-te, băiatule, de unde te-a adus Croitoru. Du-te la Bacău, la Botoșani’.

Nu îi reproșez nimic lui Daniel Stanciu. Nu știu dacă Daniel l-a adus pe Croitoru. Ăsta ne-a nenorocit echipa. Eu alt vinovat nu văd. Am văzut ce lucrează, comportamentul lui, eu m-am abținut. Nu poți să ai un asemenea comportament, să înjuri, să pui presiune pe toată lumea”, a declarat Jean Vlădoiu pentru digisport.ro despre Marius Croitoru.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Croitoru e aşteptat la FC Botoşani

Marius Croitoru e aşteptat să o preia pe FC Botoşani, după ce Flavius Stoican a părăsit echipa. Marius Croitoru a mai pregătit-o în trecut pe FC Botoşani între iunie 2019 și iulie 2022.

El a avut rezultate foarte bune cu echipa patronată de Valeriu Iftime. În primele două sezoane cu Croitoru pe bancă FC Botoşani a ajuns în playoff-ul Ligii 1. În cel de al treilea sezon cu Croitoru pe bancă, FC Botoşani a ratat la limită participarea în playoff.

Recomandări
  • Marius Croitoru a fost făcut praf de Jean Vlădoiu
  • Atac dur la adresa fostului antrenor de la FC Argeş

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și