Închide meniul

Flavius Stoican a plecat de la FC Botoşani: „În acest ultimul meci mi-am îndeplinit un obiectiv”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 20 mai 2023, 20:22

Flavius Stoican a plecat de la FC Botoşani: În acest ultimul meci mi-am îndeplinit un obiectiv”

Flavius Stoican a plecat de la FC Botoşani

Flavius Stoican, la finalul unui meci pentru FC Botoşani / Hepta

Flavius Stoican a plecat de la FC Botoşani. Antrenorul şi-a luat rămas-bun după ultimul său joc pe banca moldovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani a învins cu 5-1 Mioveni în ultimul meci al antrenorului Flavius Stoican. Meciul a fost unul foarte spectaculos. Pentru prima oară în acest sezon o partidă a fost arbitrată de o brigadă exclusiv feminină. S-au marcat 6 goluri în partida de la Botoşani, unul dintre ele fiind înscris direct din corner.

Flavius Stoican a plecat de la FC Botoşani

Am simțit căldura oamenilor de la stadion și în acest ultim meci. Felicit publicul, felicit jucătorii. Nu a fost ușor în acest campionat, dar noi ne-am asigurat această liniște, am reușit să păstrăm echipa în prima ligă.

În acest ultimul meci mi-am îndeplinit un obiectiv, a jucat din primul minut Narcis Ilaș, un jucător tânăr cu mare potențial. Îi felicit și pe ceilalți tineri, pe toți jucătorii.

Am cuvinte de laudă și am avut tot timpul față de Sebastian Mailat. Mi-am pus tot timpul speranțele în el. M-a răsplătit! Felicit publicul, felicit oamenii din conducere, au fost aproape de noi. Le doresc mult succes și să dea Dumnezeu să ne întâlnim cu bine.

Reclamă

Este ultimul meu discurs la Botoșani. Am avut o discuție înaintea partidei cu oamenii din conducere. Ei merg la drum cu un nou proiect. Eu sunt împăcat și fericit că am reușit într-o situație complicată, am creat un grup și am avut liniște. Am atins toate obiectivele posibile”, a declarat Flavius Stoican într-o conferință de presă.

Marius Croitoru e aşteptat la FC Botoşani în locul lui Flavius Stoican

Potrivit gsp.ro, Marius Croitoru va fi antrenorul lui FC Botoşani.

Croitoru a mai pregătit-o în trecut pe FC Botoşani între iunie 2019 și iulie 2022.

Reclamă 4 / 0/3

El a avut rezultate foarte bune cu echipa patronată de Valeriu Iftime. În primele două sezoane cu Croitoru pe bancă FC Botoşani a ajuns în playoff-ul Ligii 1.

În cel de al treilea sezon FC Botoşani a ratat la limită participarea în playoff.

Valeriu Iftime, în ianuarie, despre Flavius Stoican: „Nu mă voi despărți de el câțiva ani buni de acum înainte”

Valeriu Iftime spunea în ianuarie că nu vede să se despartă de Flavius Stoican prea curând. Patronul de la FC Botoșani este încântat de modul în care lucrează actualul antrenor al echipei.

Nu aţi văzut vreodată în istoria FC Botoşani o schimbare atât de rapidă a antrenorilor, decât dacă am o problemă fundamentală de structură, de viitor. Am schimbat acum antrenorul şi aţi văzut că m-am chinuit să aduc altul, pentru că pur şi simplu echipa nu mai credea în viitorul ei.

Aşa cum îi văd acum, îmi este greu să cred că mă voi desparţi de Flavius Stoican, câţiva ani buni de acum înainte. Dacă ceea ce este împotriva multor altor sfătuitori care mi-au spus că, Flavius Stoican în sus şi în jos, eu cred că este extraordinar de bun şi motivator, într-o echipă care a avut o cădere.

Dacă rămân în Liga 1 şi am o echipă bună, nu am cum să schimb antrenorul. Aş fi nedrept cu mine şi cu soarta unor oameni. Nu am făcut în viaţa mea aşa ceva pentru un antrenor. Obiectivul este categoric: evitarea retrogradării.

Visez şi eu la multe. De exemplu mi-a spus cineva că jucătorii se gândesc chiar la play-off. Eu am spus că nu cred în Moş Cărciun, pentru că la vârsta mea l-am interpretat pe Moş Crăciun”, a declarat în ianuarie Valeriu Iftime, citat de Sport Total FM.

Reclamă
Recomandări
  • Flavius Stoican a plecat de la FC Botoşani!
  • El şi-a luat rămas-bun de la echipa patronată de Valeriu Iftime

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și