Închide meniul

Marius Croitoru l-a desfiinţat pe Istvan Kovacs: „I-a intrat VAR-ul în ochi! Îți faci prost meseria și ești plătit!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2022, 18:47

Marius Croitoru l-a desfiinţat pe Istvan Kovacs: „I-a intrat VAR-ul în ochi! Îți faci prost meseria și ești plătit!

Marius Croitoru, primele declaraţii după FC Argeş - Rapid

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Croitoru l-a desfiinţat pe Istvan Kovacs după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Arbitrul a dictat a doua lovitură de la 11 metri după un presupus henţ în careu al lui Yassine Bahassa. Totuşi, reluările au arătat că mingea l-a lovit în cap pe jucător.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Istvan Kovacs a fost ajutat la „Bătălia Olteniei” de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă a fost Radu Petrescu. În Camera VAR s-au aflat Cătălin Popa şi Radu Ghinguleac.

Marius Croitoru l-a desfiinţat pe Istvan Kovacs

„Este mai mult durerea jucătorilor. Eu sunt obișnuit. Problema mare știți care este? Când vezi că judecă cu atâta seninătate și vin și spun că 20 de milioane de oameni sunt orbi și el e cel care vede bine… Eu i-am spus clar că am văzut reluările și el îmi spunea că a fost penalty clar. E o bătaie de joc la adresa muncii noastre și a clubului nostru. E o bătaie de joc pentru acești jucători care vor să fie arbitrați corect.

Lumea este de partea dreptății. Când nu aveam VAR, ok, dar acum avem prea mult și ne intră și în ochi, probabil d-aia n-a văzut. Nu pot să cred că tu stai și te uiți la televizor, 20 de milioane de oameni văd ce a văzut toată lumea și tu nu. Nu e posibil. De la prea mult VAR există posibilitatea să ne intre și în ochi.

Marius Croitoru: „Dacă ai greșit, plătești. Și noi plătim, dar pentru greșelile lui!

Comunicatul CCA, o bătaie de joc. E și normal, ești atacat și nu poți să te aperi pentru că nu ai cu ce, decât să ataci. Există doar posibilitatea să mușamalizeze puțin ceea ce a văzut o țară întreagă, acuzându-ne pe noi de nu știu ce. La ce să te aperi? Imaginile vorbesc de la sine. Dacă nu era VAR, ok, ar fi fost acea fracțiune de secundă și era o decizie pe care nu o puteai schimba.

Reclamă

Părerea mea ar fi să fie mai atenți cu acest VAR și, așa cum repede au sărit și au îndreptat o hibă, ar trebui să fie atenți și să văd și eu oameni care greșesc și modifică clasamentele să fie suspendați. Să n-o mai bage pe asta că e arbitru FIFA sau UEFA. Dacă ai greșit, plătești. Și noi plătim, dar pentru greșelile lui.

El, dacă plătește și stă doi ani sau două luni, stă pentru greșelile lui. Când vede o țară întreagă și băiatul respectiv îi spune că îl lovește în cap și el tratează cu atâta lejeritate și această ignoranță… ei trebuie să înțeleagă că e singura meserie din lume în care îți faci prost meseria și ești plătit”, a declarat Marius Croitoru, în cadrul unei conferinţe de presă.

Kyros Vassaras, explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Kyros Vassaras a oferit explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a transmis că al doilea penalty primit de echipa lui Mihai Rotaru a fost corect acordat de Istvan Kovacs.

Reclamă 4 / 0/3

Ba mai mult, Vassaras a anunţat că va reclama la Comisia de Disciplină acuzele fără precedent făcute de Adrian Mititelu.

“În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă.

Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 și va sesiza comisiile abilitate”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și