Close

Marius Croitoru l-a desfiinţat pe Istvan Kovacs: „I-a intrat VAR-ul în ochi! Îți faci prost meseria și ești plătit!”

Avatar photo

De Dragoș Vasile
Publicat: 11 august 2022, 18:47

Marius Croitoru l-a desfiinţat pe Istvan Kovacs după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Arbitrul a dictat a doua lovitură de la 11 metri după un presupus henţ în careu al lui Yassine Bahassa. Totuşi, reluările au arătat că mingea l-a lovit în cap pe jucător.

Reclamă
Marius Croitoru, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948

Marius Croitoru, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Istvan Kovacs a fost ajutat la „Bătălia Olteniei” de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă a fost Radu Petrescu. În Camera VAR s-au aflat Cătălin Popa şi Radu Ghinguleac.

Reclamă

Marius Croitoru l-a desfiinţat pe Istvan Kovacs

„Este mai mult durerea jucătorilor. Eu sunt obișnuit. Problema mare știți care este? Când vezi că judecă cu atâta seninătate și vin și spun că 20 de milioane de oameni sunt orbi și el e cel care vede bine… Eu i-am spus clar că am văzut reluările și el îmi spunea că a fost penalty clar. E o bătaie de joc la adresa muncii noastre și a clubului nostru. E o bătaie de joc pentru acești jucători care vor să fie arbitrați corect.

Lumea este de partea dreptății. Când nu aveam VAR, ok, dar acum avem prea mult și ne intră și în ochi, probabil d-aia n-a văzut. Nu pot să cred că tu stai și te uiți la televizor, 20 de milioane de oameni văd ce a văzut toată lumea și tu nu. Nu e posibil. De la prea mult VAR există posibilitatea să ne intre și în ochi.

Reclamă

Marius Croitoru: „Dacă ai greșit, plătești. Și noi plătim, dar pentru greșelile lui!

Comunicatul CCA, o bătaie de joc. E și normal, ești atacat și nu poți să te aperi pentru că nu ai cu ce, decât să ataci. Există doar posibilitatea să mușamalizeze puțin ceea ce a văzut o țară întreagă, acuzându-ne pe noi de nu știu ce. La ce să te aperi? Imaginile vorbesc de la sine. Dacă nu era VAR, ok, ar fi fost acea fracțiune de secundă și era o decizie pe care nu o puteai schimba.

Părerea mea ar fi să fie mai atenți cu acest VAR și, așa cum repede au sărit și au îndreptat o hibă, ar trebui să fie atenți și să văd și eu oameni care greșesc și modifică clasamentele să fie suspendați. Să n-o mai bage pe asta că e arbitru FIFA sau UEFA. Dacă ai greșit, plătești. Și noi plătim, dar pentru greșelile lui.

El, dacă plătește și stă doi ani sau două luni, stă pentru greșelile lui. Când vede o țară întreagă și băiatul respectiv îi spune că îl lovește în cap și el tratează cu atâta lejeritate și această ignoranță… ei trebuie să înțeleagă că e singura meserie din lume în care îți faci prost meseria și ești plătit”, a declarat Marius Croitoru, în cadrul unei conferinţe de presă.

Kyros Vassaras, explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2

Kyros Vassaras a oferit explicații după scandalul monstru din FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 1-2. Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a transmis că al doilea penalty primit de echipa lui Mihai Rotaru a fost corect acordat de Istvan Kovacs.

Ba mai mult, Vassaras a anunţat că va reclama la Comisia de Disciplină acuzele fără precedent făcute de Adrian Mititelu.

“În urma verificărilor realizate s-a constatat că protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă.

Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR, revăzând imaginile din toate unghiurile de filmare ale tuturor camerelor disponibile, i-a confirmat acestuia decizia.

CCA consideră drept nefondate atacurile lansate în mass-media de către oficialii clubului U Craiova 1948 și va sesiza comisiile abilitate”, se arată în comunicatul emis de FRF.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
17:37 Foto„Te iubesc, Toxi!” Răsturnare totală de situaţie în divorţul dintre Mauro Icardi şi Wanda Nara 17:21 „La naţională vin toţi papagalii!”. Ionel Ganea l-a umilit pe Edi Iordănescu înainte de Bosnia – România: „Cel mai slab antrenor pe care l-a avut naţionala!” 17:20 Ilie Dumitrescu, semnal de alarmă înainte de România – Bosnia: „Trebuie să muncim mult, indiferent cine va fi selecţioner!” 17:03 Alimentele lui Erling Haaland, care l-au transformat într-o adevărată bestie: „A pus 25 de kilograme de muşchi în 15 luni!” 16:47 FotoSuma surprinzătoare plătită în dar de fiecare invitat de la botezul fiului lui Laurenţiu Reghecampf şi al Corinei Caciuc. Câţi bani s-au pus în plic 16:35 Lionel Messi, reverenţă în faţa lui Kylian Mbappe: „Este o bestie! Va fi printre cei mai buni din lume!” 16:29 Ionel Ganea, reacţie vehementă după ce Bogdan Stelea a vorbit despre bătaia dintre ei: „Mi-a venit cu piciorul în piept! Lucrurile au stat altfel!” 15:49 Rafael Nadal a dezvăluit că a mai plâns odată pentru Roger Federer, înainte de Laver Cup: „Am fost emoţionat până la lacrimi” 15:26 NEWS ALERTEdi Iordănescu a ales lotul de 23 de jucători pentru România – Bosnia, 21:45 (LIVE TEXT pe AS.ro) 14:49 România – Bosnia: Tricolorii vor juca în echipament galben, în meciul prin care putem evita o ruşine
Pe același subiect
Marius Croitoru, în timpul unui meci pentru FC U Craiova 1948
Echipa naţională • 8:27
Marius Croitoru îi ia apărarea lui Edi Iordănescu, înainte de România – Bosnia: „Ar trebui să mergem pe continuitate. Să-l susţinem”
Liga Naţiunilor • 25 sept., 23:38
LIVE BLOG | Danemarca – Franţa 2-0. Campioana mondială s-a salvat de la retrogradare! Olanda – Belgia 1-0. Van Dijk, eroul batavilor. Turcia, umilinţă istorică în Feroe. Toate rezultatele din Liga Naţiunilor sunt AICI
Adrian Mititelu, în timpul unui interviu
Liga 1 • 17 sept., 8:49
Adrian Mititelu, avertisment pentru Marius Croitoru, după Voluntari – FC U Craiova 1948 1-0: „Răbdarea la Craiova e greu de menținut”
Close