Închide meniul

Marius Croitoru, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani: „Nu ne-am înțeles!”. Ce a spus despre Valeriu Iftime

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iunie 2022, 14:43

Marius Croitoru, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani: „Nu ne-am înțeles!. Ce a spus despre Valeriu Iftime

Marius Croitoru a plecat de la FC Botoșani

Marius Croitoru, în timpul unui meci disputat de FC Botoșani / Hepta

Marius Croitoru a oferit prima reacție după despărțirea de FC Botoșani. Antrenorul de 42 de ani a scos în evidență faptul că nu a fost dat afară de patronul moldovenilor, Valeriu Iftime, ci nu s-a ajuns la un numitor comun între cei doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croitoru și-a încheiat aventura pe banca lui FC Botoșani după 3 sezoane. Tehnicianul se simte mândru pentru modul în care a influențat cariera unor jucători, precum și de realizările obținute de-a lungul anilor.

Marius Croitoru, prima reacție după despărțirea de FC Botoșani

Marius Croitoru a vorbit și despre discuțiile cu Valeriu Iftime, dezvăluind că nu s-a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului:

„Da, e adevărat. Am văzut titluri în ziare că m-a dat afară. Nu m-a dat afară. S-a terminat contractul și n-am prelungit. Nu ne-am înțeles. O înțelegere se face de ambele părți. Nu ne-am înțeles și am hotărât să mergem fiecare pe drumul lui. Atât, nimic altceva.

Ce să urmeze? Aștept să văd ce îmi rezervă viitorul. Am refuzat o perioadă, acum așteptăm să vedem. Sunt foarte bucuros de ceea ce am făcut. Sunt bucuros că am reușit să schimb soarta unor jucători în care nu mai credea nimeni. Cred că asta a fost cea mai mare realizare a mea, să salvez niște cariere, i-am repus pe făgașul normal.

Reclamă

După care, performanțele făcute, care sunt ale lor, nu ale mele. Eu doar i-am ajutat, i-am susținut și am făcut niște lucruri frumoase. Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat la Botoșani”, a spus Marius Croitoru, pentru sport.ro.

Marius Croitoru, final de drum la FC Botoșani! Anunțul făcut de Valeriu Iftime

Patronul moldovenilor aștepta un răspuns din partea tehnicianului cel târziu marți, la ora 11:00, însă acesta nu a mai venit. Prin urmare, Iftime a anunțat că se va despărți de cel care a stat pe banca lui FC Botoșani în ultimele 3 sezoane.

Valeriu Iftime a recunoscut că i-a găsit deja înlocuitor lui Marius Croitoru:

Reclamă 4 / 0/3

„Lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoșani. A avut termen să îmi dea un răspuns până în ora 11:00, nu mi l-a dat, așa că acum chiar dacă el îmi va da un răspuns pozitiv după această oră, nu va mai conta pentru mine.

Am avut cu el o discuție luni. I-am pus o condiție, zic eu nu foarte greu de acceptat, dar uitați că el mi-a spus că nu o acceptă. L-am mai întrebat încă o dată, la fel mi-a spus. Atunci i-a spus că în condițiile astea ne vom despărți, dar că totuși îl mai las până la marți, la 11:00. Nu mi-a dat răspunsul!

Deci, ce vine după ora 11:00 din partea lui nu mai are valoare. A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată, iar eu îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la noi. Evident că am și o variantă de înlocuire a sa. O veți afla cât curând”, a spus Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Marius Croitoru a adunat 68 de meciuri pe banca lui FC Botoșani, înregistrând 27 de victorii, 18 remize și 23 de înfrângeri. Fostul mijlocaș a dus formația moldoveană de două ori în play-off-ul din Liga 1, cea mai bună clasare fiind locul 4, chiar la primul său sezon, 2018/2019.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și