Închide meniul
NEWS ALERT

Marius Croitoru, OUT de la FC Botoșani! Anunțul făcut de Valeriu Iftime: „Lucrurile sunt clare ca lumina zilei!”

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iunie 2022, 14:25

Marius Croitoru, OUT de la FC Botoșani! Anunțul făcut de Valeriu Iftime: „Lucrurile sunt clare ca lumina zilei!

Msarius Croitoru, făcut praf de Jean Vlădoiu

Hepta

  • Marius Croitoru, final de drum la FC Botoșani! Anunțul făcut de Valeriu Iftime
  • Bosnia – România (azi, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoșani. Anunțul a fost făcut chiar de patronul clubului moldovean, Valeriu Iftime. Finanțatorul de la Botoșani a dezvăluit că Croitoru trebuia să-i dea un răspuns cel târziu astăzi, în urma negocierilor dintrei cei doi, însă acesta nu a mai venit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Croitoru va pleca de la FC Botoșani, după ce negocierile pentru prelungirea contractului cu Valeriu Iftime au picat.

Marius Croitoru, final de drum la FC Botoșani! Anunțul făcut de Valeriu Iftime

Patronul moldovenilor aștepta un răspuns din partea tehnicianului cel târziu marți, la ora 11:00, însă acesta nu a mai venit. Prin urmare, Iftime a anunțat că se va despărți de cel care a stat pe banca lui FC Botoșani în ultimele 3 sezoane.

Reclamă

Valeriu Iftime a recunoscut că i-a găsit deja înlocuitor lui Marius Croitoru:

„Lucrurile sunt clare ca lumina zilei. Marius Croitoru nu va mai continua la FC Botoșani. A avut termen să îmi dea un răspuns până în ora 11:00, nu mi l-a dat, așa că acum chiar dacă el îmi va da un răspuns pozitiv după această oră, nu va mai conta pentru mine.

Reclamă

Am avut cu el o discuție luni. I-am pus o condiție, zic eu nu foarte greu de acceptat, dar uitați că el mi-a spus că nu o acceptă. L-am mai întrebat încă o dată, la fel mi-a spus. Atunci i-a spus că în condițiile astea ne vom despărți, dar că totuși îl mai las până la marți, la 11:00. Nu mi-a dat răspunsul!

Deci, ce vine după ora 11:00 din partea lui nu mai are valoare. A venit vremea ca fiul să plece de lângă tată, iar eu îi mulțumesc pentru tot ce a făcut la noi. Evident că am și o variantă de înlocuire a sa. O veți afla cât curând”, a spus Valeriu Iftime, pentru Prosport.

Gigi Becali, datorie de peste 300.000 de euro, la Valeriu Iftime

Gigi Becali s-a trezit cu o datorie de peste 300.000 de euro, din cauza unei neînțelegeri cu prietenul Valeriu Iftime. Latifundiarul din Pipera l-a „fentat” recent pe patronul de la FC Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Comisia de Recurd a FRF l-a obligat pe Gigi Becali să-i achite lui FC Botoșani indemnizație de 9% din suma de transfer a lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray.

”Obligă FC FCSB SA la plata către AFC Botosani a sumei reprezentând indemnizație de transfer pentru transferul jucătorului Moruțan Olimpiu Vasile”, se arată în decizia comisiei, postată pe site-ul LPF.

Mai exact, Gigi Becali are de plătit 279.000 de euro plus TVA, reprezentând 9% din suma vânzării lui Moruțan la Galatasaray, plus alți 41.789 de euro, fără TVA, pentru contribuția de solidaritate la formarea fotbalistului.

Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare.

Olimpiu Moruțan, fost jucător la FC Botoșani, a fost transferat de FCSB în 2018, pentru 900.000 de euro. În august 2021, roș-albaștrii l-au vândut la Galatasaray, pentru aproximativ patru milioane de euro.

Valeriu Iftime, „fentat” de Gigi Becali

Moruțan nu e singura „țeapă” încasată de Iftime de la Becali. FC Botoșani l-a dat la FCSB și pe Andrei Miron și și-a păstrat 70% dintr-un viitor transfer al fundașului. Valeriu Iftime spera să dea lovitura, dar planurile nu i-au ieșit.

Andrei Miron a fost forțat de Gigi Becali să plece gratis de la FCSB, iar FC Botoșani nu s-a mai ales cu nimic de pe urma fotbalistului de 28 de ani.

Reclamă

„Ce mai pot să fac acum, decât să mă plâng. Asta este, nu am nicio putere asupra acestui fapt petrecut. Nu, în niciun caz (n.r. – dacă Gigi Becali l-a dat intenționat gratis pe Miron). Era ultimul an de contract, îl pierdea oricum. Știți cum e la FCSB, dacă nu îți place, îi dai drumul. Așa a fost situația atunci, n-aveam ce să fac. Copilul insista foarte mult să plece, iar eu n-am avut decât să fiu de acord cu el.

Îmi era greu în momentul ăla să îi spun să rămână la Botoșani. Deși, repet, aveam totul semnat cu el, pentru încă un an și jumătate. Am avut extraordinar de multă încredere în Miron. Și acum îl apreciez. Credeam că o să plece cu bani de la FCSB și aveam 70% (n.r. – procent de transfer). Nu credeam că pleacă fără măcar 500.000 de euro.”, a mai declarat Valeriu Iftime, pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari
Liga 1 • 18 mart., 22:39
OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie
Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul
Liga 1 • 9 mart., 18:04
„Trebuie să fii nesimţit!” Valeriu Iftime s-a prăbuşit emoţional după meciul cu Farul: „Te laşi dracului de tot! Ruşinos!”
Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: "Nimeni nu doarme noaptea"
Liga 1 • 5 mart., 16:45
„Asta ne-a dat peste cap” Mihai Stoica a dezvăluit schimbările majore de la FCSB: „Nimeni nu doarme noaptea”
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional
Liga 1 • 3 mart., 18:19
Valeriu Iftime s-a prăbușit emoțional după o nouă înfrângere: „A venit noaptea, nu primăvara!” I-a decis soarta lui Bogdan Andone
U Cluj - FC Botoșani 1-0. Ardelenii au "dinamitat" lupta pentru play-off
Liga 1 • 3 mart., 17:02
U Cluj – FC Botoșani 1-0. Ardelenii au „dinamitat” lupta pentru play-off. Cum arată clasamentul Ligii 1