Închide meniul

Marius Croitoru, reacţie nervoasă după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1: „Moartea fotbalului în mai multe acte”. Ce a spus despre bucuria „lupilor” de la final

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2022, 23:31

Marius Croitoru, reacţie nervoasă după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1: „Moartea fotbalului în mai multe acte. Ce a spus despre bucuria „lupilor de la final

Marius Croitoru, primele declaraţii după FC Argeş - Rapid

Marius Croitoru, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Marius Croitoru a avut o primă reacţie după FC U Craiova 1948 – Petrolul, scor 0-1, din etapa a 6-a a Ligii 1. Antrenorul oltenilor a criticat tactica ultra-defensivă a adversarilor. Ploieştenii au câştigat cu un singur şut pe spaţiul porţii adverse.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La Târgu Jiu, pe stadionul Municipal, Petrolul a deschis scorul în finalul primei reprize, minutul 45+2, dintr-o lovitură liberă transformată impecabil de Jair. Cu victoria obţinută în faţa Craiovei, Petrolul a urcat pe locul al doilea în clasament, având 10 puncte.

Marius Croitoru, reacţie vehementă după FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1

Croitoru şi-a asumat vina pentru eşecul suferit de FC U Craiova 1948. Oltenii au dominat, iar Compagno a lovit de două ori bara.

E greu să-mi găsesc cuvintele după moartea fotbalului în mai multe acte. Principalul vinovat sunt eu, pentru că nu am câştigat. O echipă care pleacă de aici cu un şut pe poartă… e vina mea. Am mai văzut echipe de astea care au câştigat şi apoi nu au putut să mai scoată maieul. Rezistă un an, dar după e mai nasol. Bravo lor, au ştiut pentru ce au venit.

A fost o seară în care fotbalul a pierdut. S-a mai întâmplat asta prin anii ’80. Este vina mea, nu este vina lor. Din păcate, din fotbal fac parte şi astfel de momente. Nu ai ce să analizezi! Să joci cum se jucau odată baraje… e greu să găseşti vinovaţi, pentru că nu sunt băieţii„, a declarat Marius Croitoru, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Tehnicianul oltenilor a răbufnit când a văzut modul în care s-au bucurat jucătorii nou-promovatei la finalul partidei. „Lupii” au făcut show în vestiar şi au declanşat fiesta.

Eu personal m-aş simţi penibil să mă bucur aşa după un astfel de meci. Eu nu le-aş fi dat niciodată jucătorilor mei să se bucure aşa. E moartea fotbalului în mai multe acte. Nu o să câştig niciodată un meci aşa! Sunt ferm convins că, la un moment dat, ne vom învăţa lecţiile„, a mai spus antrenorul lui FC U Craiova 1948.

Echipa lui Adrian Mititelu a rămas pe locul 11 în Liga 1, cu 7 puncte. Etapa viitoare va juca pe terenul celor de la UTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC U Craiova 1948 – Petrolul 0-1
  • Ce a declarat Marius Croitoru la finalul meciului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și