Închide meniul

Marius Croitoru, replică savuroasă pentru Valeriu Iftime: „E puţin confuz! Îl las dacă vrea să vorbească aşa mult despre mine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 iulie 2022, 22:41

Marius Croitoru, replică savuroasă pentru Valeriu Iftime: „E puţin confuz! Îl las dacă vrea să vorbească aşa mult despre mine!

Marius Croitoru, replică savuroasă pentru Valeriu Iftime

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Marius Croitoru, replică savuroasă pentru Valeriu Iftime, după ce patronul de la FC Botoşani a spus că nu actualul antrenor de la FC U Craiova 1948 a ţinut fotbalul din Moldova în spate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru i-a oferit replica fostului său patron, despre care a spus că este „confuz” în declaraţii.

Marius Croitoru, replică savuroasă pentru Valeriu Iftime

Normal că nu țineam fotbalul din Moldova în spinare. E puțin confuz în declarații, acum câteva luni eram cel mai bun, acum nu țineam fotbalul în spinare, ar trebui să fie mai ferm în ce spune, să se hotărască, să spună ce am făcut. Chiar nu trebuie să spun eu ce am făcut, știți cel mai bine.

O dată spune așa, o dată așa, să se hotărască. Marea majoritate a transferurilor au fost bune, am mai dat chix, nu zic, dar am contribuit la ascensiunea multora. E treaba lui ce declară, eu știu ce am făcut acolo, dar că am stat o perioadă lungă a fost pentru că am avut rezultate, am ajuns și în play-off, au fost și alți antrenori înaintea mea și nu au avut rezultate. 

Ar trebui să fie mai decis, o dată spune că eram bun, aduceam și nu știu ce făceam, altă dată că nu am făcut nimic. Îl las să vorbească, dacă îi face plăcere să vorbească atât de mult despre mine, îl las, eu nu am ce să vorbesc. Cât timp nu am făcut nimic, nu am fost o persoană importantă, de ce să îi pară rău?

Reclamă

Tot ce am făcut la Botoșani am făcut din plăcere, dacă domnul Iftime consideră că nu am făcut prea mult”, a spus Marius Croitoru la digisport.ro.

Valeriu Iftime îl atenţionează pe Marius Croitoru: „Libertate ca la Botoşani nu poţi să ai nicăieri în lume”

Valeriu Iftime, patronul celor de la Botoşani, i-a transmis un mesaj lui Marius Croitoru, după ce acesta a preluat-o pe FC U Craiova. Iftime a declarat că fostul său antrenor nu se va bucura de aceeaşi libertate în Bănie, pe care el i-o acorda. Totodată, acesta se declară un conducător care merge exclusiv pe mâna antrenorilor.

”Libertate ca la Botoșani nu poți să ai nicăieri în lume! Pentru că nu mă pricep și nu mă bag. Când pun un antrenor, după ce-l testez o perioadă, îi dau frâu liber și nu-i pun obiective, îl las să lucreze. Să dea Dumnezeu să aibă și la Craiova, eu nu cred, eu spun că nu o are. La mine, toți antrenorii au stat mult. Nu am dat pe nimeni afară niciodată pentru rezultate”, a declarat Valeriu Iftme, pentru Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Iftime a mărturisit că este adeptul specatacolului, fapt pe care i l-a transmis şi noului antrenor de la Botoşani, Mihai Teja. Iftime mărturiseşte că preferă un joc bun al echipei şi un rezultat de egalitate, decât o victorie chinuită.

„Au fost antrenori, cum a fost Costel Enache, care a plecat după ce mi-a spus că nu mai poate ține vestiarul în mână. Pe mine mă bucură fenomenul în sine, îmi place fotbalul. I-am spus lui Mihai că m-ar încânta mai mult un 4-4 decât un 2-0 urât sau, Doamne ferește, un 1-0 chinuit”, a mai spus Valeriu Iftime, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru a fost prezentat oficial la FC U Craiova 1948. Ultima oară la FC Botoşani, antrenorul a venit să facă „revoluţie” în Bănie pe banca echipei lui Adrian Mititelu.

Antrenorul de 41 de ani a ajuns la o înţelegere şi a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani. Acesta a fost prezentat oficial de Adrian Mititelu Jr.

„Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile.

Multă baftă, Marius!”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Reclamă
Recomandări
  • Marius Croitoru, replică savuroasă pentru Valeriu Iftime
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și