Închide meniul

Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa

Alex Masgras Publicat: 2 mai 2024, 20:18

Reclamă
Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara ştie unde s-a făcut diferenţa

Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986

Jucătorii de la FCSB sărbătoresc titlul, după victoria cu Farul / Profimedia

Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB. Formaţia roş-albastră a câştigat campionatul, după o pauză de nouă ani. Meciul care a decis titlul a fost cel cu Farul de pe Arena Naţională, câştigat de echipa lui Elias Charalambous cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiara” a analizat prestaţiile roş-albaştrilor din acest sezon şi a dat verdictul în legătură cu titlul câştigat de FCSB.

Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa

Lăcătuş a vorbit despre constanţa în joc şi a rezultatelor, despre eliminarea greşelilor în defensivă şi despre forma foarte bună arătată de Darius Olaru şi Florinel Coman. Mai mult, Lăcătuş a ţinut să felicite şi staff-ul tehnic pentru evoluţiile jucătorilor:

„Datorită constanței și a rezultatelor (n.r. a câștigat FCSB titlul). Față de alți ani, parcă au fost o echipă mai organizată pe faza defenisvă.

Eu cred că au pierdut campionatele trecute pe mâna altor jucători. Și cred că datorită formei celor doi jucători (n.r. s-au impus): Olaru și Coman.

Reclamă

Nu putem omite din această ecuație staff-ul tehnic. Are un merit destul de mare în evoluția jucătorilor, trebuie să le acordăm și lor un procent din obiectiv. Trebuie să-i felicităm.

Una peste alta, a fost cea mai constantă echipă. A dominat campionatul de la un capăt la celălalt. Toată lumea vorbea că Rapidul putea fi o candidată serioasă. Erau la patru puncte. Din păcate, pentru ei, play-off-ul a fost dezatruos. Un punct în șapte etape. Nici în cele mai urâte vise nu se gândeau la așa ceva.

Spre deosebire de alte dăți, (n.r. Gigi Becali) a spus că a luat trei puncte și e bine, față de alte dăți când a luat foc, a declarat Marius Lăcătuş, la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Se „rupe” Arena Naţională | Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj

Conform fanatik.ro, până astăzi s-au vândut peste 33.000 de bilete la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Acesta va fi ultimul duel pe care trupa lui Elias Charalambous îl va disputa pe teren propriu, în acest sezon.

Astfel, având în vedere că partida se va disputa peste mai bine de o săptămâna, cel mai probabil toate biletele puse în vânzare se vor vinde.

În acest moment, mai sunt disponibile mai puţin de 20.000 de bilete la duelul dintre FCSB şi CFR Cluj.

Roş-albaştrii s-au încununat deja campionii acestui sezon de Liga 1, cu trei etape înainte de finalul sezonului. FCSB a învins-o pe Farul, în etapa trecută, şi a câştigat astfel titlul în Liga 1, după o aşteptare de nouă ani.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și