Închide meniul

Marius Lăcătuş a desemnat jucătorul de la FCSB care i se aseamănă: „El e mai aproape, după modul în care se exprimă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 februarie 2023, 23:14

Marius Lăcătuş a desemnat jucătorul de la FCSB care i se aseamănă: „El e mai aproape, după modul în care se exprimă!

Marius Lăcătuş a desemnat jucătorul de la FCSB care i se aseamănă

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Marius Lăcătuş a desemnat jucătorul care i se aseamănă, din lotul celor de la FCSB. Fostul internaţional este de părere că Deian Sorescu este cel care se apropie de stilul său de joc. Lăcătuş a declarat că fundaşul transferat în această iarnă de roş-albaştrii ar putea da un randament mai bun dacă ar fi utilizat într-o poziţie mai avansată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a fost titular în toate partidele FCSB-ului din acest început de an. Fundaşul a fost transferat sub formă de împrumut de echipa lui Gigi Becali, de la Rakow, cu opţiune de transfer definitiv la finalul stagiunii.

Marius Lăcătuş a desemnat jucătorul de la FCSB care i se aseamănă

Marius Lăcătuş a primit o întrebare mai inedită. Fostul internaţional a fost pus să numească jucătorul de la FCSB care i se aseamănă din lotul celor de la FCSB.

Fostul câştigător de Cupa Campionilor Europeni nu a stat mult pe gânduri şi a oferit imediat răspunsul. Acesta a declarat că Deian Sorescu este un fotbalist de profilul său, însă care ar ieşi mai mult în evidenţă dacă ar evolua pe un post de mijlocaş, şi nu pe unul de fundaş.

„Am vrut să zic Sorescu, dar nu-mi ieșea (râde). Eu cred că, după modul în care se exprimă în teren, el e mai aproape (n.r. – de stilul său).

Reclamă

Cordea e stângaci, e mai tehnicuț, iar Miculescu cred că nu poate juca în bandă. Eu cred că Sorescu ar putea da un randament mai bun dacă ar juca în poziția aceea (n.r. – în banda dreaptă a atacului). Am văzut lucrul acesta și când juca la echipa națională. Randamentul lui Sorescu a fost unul bun acolo”, a declarat Marius Lăcătuş, pentru digisport.ro.

Gigi Becali s-a arătat nemulţumit de evoluţiile lui Deian Sorescu, însă este dispus să îi ofere un post mai ofensiv. Patronul de la FCSB a dezvăluit că se va consulta cu Mihai Pintilii, înainte să ia această decizie.

„Ce să caute Sorescu mai în față? A, el a zis că joacă mai bine când joacă mai avansat? Bine, o să-i dăm postul de la Dinamo un meci și vom vedea. Mă consult cu Pintilii. Vedem ce zice și el. Eu mă consult cu el, să vedem”, a declarat Gigi Becali, în conferinţa de presă susţinută marţi, la palat.

Reclamă 4 / 0/3

Deian Sorescu, debusolat după FCSB – Universitatea Craiova 1-1

Deian Sorescu s-a arătat complet debusolat după FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Fundașul vicecampioanei a spus că el și coechipierii săi sunt extrem de supărați după golul primit în minutul 90+1. Roș-albaștrii au ratat victoria în ultimele secunde și rămân fără succes pe teren propriu, în 2023.

„Păcat, pentru că am muncit și am făcut un meci bun. Am înscris destul de repede, am avut ocazie și înainte de a marca. Păcat, păcat pentru că eu zic că a fost un meci bun pentru noi. Dar asta e, dacă nu reușim să marcăm un al doilea gol, se întâmplă să iei gol în minutul 90.

Avem un staff, cu siguranță staff-ul va găsi această problemă și o vom rezolva. Ne afectează pentru că am pierdut două puncte și în meciul ăsta, și cu Farul, care ne ajutau și erau foarte bune pentru noi.

E normal, când schimbi echipa, e alt sistem, ai alte planuri aici și era normal să am nevoie de timp să mă acomodez. Dar nu sunt supărat deloc, și dacă joc, și dacă nu joc, îmi susțin echipa.

Am altă poziție în teren și e normal să nu dau randamentul pe care îl dădeam la Dinamo. Dar și aici joc pe o poziție care îmi place și încerc să ajut un plus echipei.

E supărare, dar suntem un grup unit, tânăr, și va trebui să uităm repede. De luni va trebui să ne concentrăm pe următorul meci”, a spus Deian Sorescu, după FCSB – Universitatea Craiova 1-1, potrivit digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 0-0! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și