Închide meniul

Marius Lăcătuş a făcut calculele pentru ca România să treacă de grupe la EURO 2024: „Nu va fi simplu! Avem nevoie de asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 ianuarie 2024, 19:45

Reclamă
Marius Lăcătuş a făcut calculele pentru ca România să treacă de grupe la EURO 2024: „Nu va fi simplu! Avem nevoie de asta!

Marius Lăcătuş a făcut calculele pentru ca România să treacă de grupe la EURO 2024

Marius Lăcătuş a făcut calculele pentru ca România să treacă de grupe la EURO 2024. „Fiara” spune că România are nevoie de cel puţin 3 puncte pentru a spera că va trece de grupe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş taie optimismul şi spune că grupa României la EURO nu este deloc una uşoară şi că tricolorii trebuie să tragă tare la fiecare meci.

Marius Lăcătuş a făcut calculele pentru ca România să treacă de grupe la EURO 2024

„E greu să spui dacă treci de grupe. Nu va fi deloc simplu pentru că, chiar dacă se spune că este o grupă accesibilă, totuşi sunt echipe destul de grele acolo. Să sperăm că vom reuşi să adunăm puncte. Pentru a trece mai departe ai nevoie de cel puţin 3 puncte„, a spus Marius Lăcătuş conform digisport.ro.

Marius Lăcătuş a vorbit şi despre transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham.

A ales cel mai puternic campionat din lume. Sigur nu îi va fi uşor. Dacă a ales Tottenham, înseamnă că este conştient de valoarea lui şi de ceea ce îl aşteaptă. Cred că este un băiat cu picioarele pe pâmânt. Putem să îl vedem la o echipă mai valoroasă decât Tottenham„, a mai spus Lăcătuş.

Reclamă

Mihai Stoichiţă a dezvăluit ce aşteaptă selecţionerul Edi Iordănescu

Mihai Stoichiţă a dezvăluit ce aşteaptă selecţionerul Edi Iordănescu de la jucătorii naţionalei înainte de EURO 2024. La fel ca şi directorul tehnic al FRF, Edi Iordănescu se aşteaptă ca jucătorii care fac parte din lotul naţionalei să aibă cât mai multe meciuri în picioare înainte de EURO 2024.

Directorul tehnic al FRF speră ca nivelul Ligii 1 să crească serios în următoarea perioadă. Stoichiţă speră ca discuţiile pe care Edi Iordănescu le va avea cu antrenorii echipelor din Liga 1 să fie benefice pentru nivelul competiţiei din campionatul României.

(n.r: Băieţii au intrat în febra pregătirii pentru EURO?) Nu, au intrat echipele în febra pregătirilor pentru campionat.

Reclamă 4 / 0/3

Noi ne facem treburile pe care le avem, şi e normal să fie aşa, să urmărim jucători, să îi monitorizăm, pe acolo pe unde sunt, în Antalya, să avem grijă de ei ca la vară să fie într-o formă fizică foarte bună şi într-o dispoziţie de joc foarte bună. Asta e important.

Discuţiile lui Edi cu jucătorii şi antrenorii din prima ligă sper să fie stimulative pentru toată lumea, să dea un imbold, să crească foarte mult campionatul nostru în returul ăsta şi, odată cu el, echipa naţională, implicit, în vară.

 primul rând jucătorii trebuie să fie motivaţi, să conştientizeze că e o şansă extraordinară, coroborată şi cu transferul ăsta al lui Drăguşin în Premier League. E un exemplu de urmat.

(n.r.: Suferim în atac, Puşcaş nu joacă, Alibec e în Qatar) De unde ştim că nu o să joace? Pe mine, şi pe Edi ne interesează să joace cât mai mult cu cât se apropie Campionatul European.

(n.r.: Pe Florinel Coman l-aţi vedea ca o soluţie în atac?) Eu nu-mi permit să-i sugerez lui Charalambous. E un jucător polivalent, cred că s-ar putea descurca în acea zonă, dar ţinând cont de contextul tactic”, a declarat Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și