Închide meniul
EXCLUSIV

Mihai Stoichiţă a dezvăluit ce aşteaptă selecţionerul Edi Iordănescu de la jucătorii naţionalei înainte de EURO 2024

Bogdan Stănescu Publicat: 11 ianuarie 2024, 16:48

Reclamă
Mihai Stoichiţă a dezvăluit ce aşteaptă selecţionerul Edi Iordănescu de la jucătorii naţionalei înainte de EURO 2024

Mihai Stoichiţă a dezvăluit ce aşteaptă selecţionerul Edi Iordănescu de la jucătorii naţionalei înainte de EURO 2024

Mihai Stoichiţă / AntenaSport

Mihai Stoichiţă a dezvăluit ce aşteaptă selecţionerul Edi Iordănescu de la jucătorii naţionalei înainte de EURO 2024. La fel ca şi directorul tehnic al FRF, Edi Iordănescu se aşteaptă ca jucătorii care fac parte din lotul naţionalei să aibă cât mai multe meciuri în picioare înainte de EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Directorul tehnic al FRF speră ca nivelul Ligii 1 să crească serios în următoarea perioadă. Stoichiţă speră ca discuţiile pe care Edi Iordănescu le va avea cu antrenorii echipelor din Liga 1 să fie benefice pentru nivelul competiţiei din campionatul României.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit ce aşteaptă selecţionerul Edi Iordănescu de la jucătorii naţionalei înainte de EURO 2024

(n.r: Băieţii au intrat în febra pregătirii pentru EURO?) Nu, au intrat echipele în febra pregătirilor pentru campionat.

Noi ne facem treburile pe care le avem, şi e normal să fie aşa, să urmărim jucători, să îi monitorizăm, pe acolo pe unde sunt, în Antalya, să avem grijă de ei ca la vară să fie într-o formă fizică foarte bună şi într-o dispoziţie de joc foarte bună. Asta e important.

Discuţiile lui Edi cu jucătorii şi antrenorii din prima ligă sper să fie stimulative pentru toată lumea, să dea un imbold, să crească foarte mult campionatul nostru în returul ăsta şi, odată cu el, echipa naţională, implicit, în vară.

Reclamă

Mihai Stoichiţă crede că Florinel Coman poate juca şi vârf de atac

În primul rând jucătorii trebuie să fie motivaţi, să conştientizeze că e o şansă extraordinară, coroborată şi cu transferul ăsta al lui Drăguşin în Premier League. E un exemplu de urmat.

(n.r.: Suferim în atac, Puşcaş nu joacă, Alibec e în Qatar) De unde ştim că nu o să joace? Pe mine, şi pe Edi ne interesează să joace cât mai mult cu cât se apropie Campionatul European.

(n.r.: Pe Florinel Coman l-aţi vedea ca o soluţie în atac?) Eu nu-mi permit să-i sugerez lui Charalambous. E un jucător polivalent, cred că s-ar putea descurca în acea zonă, dar ţinând cont de contextul tactic”, a declarat Mihai Stoichiţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Radu Drăgușin, dezvăluiri din vestiarul echipei naționale

Radu Drăgușin a făcut dezvăluiri din vestiarul echipei naționale. Fundașul legitima la Genoa a vorbit despre atmosfera de la prima reprezentativă, după ce Edi Iordănescu i-a preluat pe „tricolori”.

Radu Drăgușin a dezvăluit faptul că Edi Iordănescu s-a impus rapid pe banca echipei naționale, având în vedere faptul că îi sprijină foarte mult pe jucătorii convocați la prima reprezentativă.

„Este dificil să spun ce a adus nou pentru că eu am debutat în același moment cu Mister, la meciul cu Grecia. Dar din ce-am simțit în interiorul echipei și din momentele pe care le-am văzut acolo, s-a simțit mereu o încredere deplină a lui față de noi. 

Și faptul că indiferent de orice am fi făcut pe teren el și-a asumat responsabilitatea pentru noi. Indiferent că am greșit la o fază sau nu au ieșit lucrurile bune, a luat-o pe el, iar pentru noi lucrul acesta a însemnat o încrede reciprocă pe care am avut-o”, declara Radu Drăgușin, citat de gsp.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și