Închide meniul

Marius Lăcătuş, avertisment pentru Gigi Becali când a aflat ce se întâmplă la FCSB: „Poate crede că aşa ia campionatul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 august 2023, 10:32

Marius Lăcătuş, avertisment pentru Gigi Becali când a aflat ce se întâmplă la FCSB: „Poate crede că aşa ia campionatul!

Marius Lăcătuş, avertisment pentru Gigi Becali când a aflat ce se întâmplă la FCSB

Marius Lăcătuş, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Marius Lăcătuş a lansat un avertisment pentru Gigi Becali, când a aflat că se pregătesc noi plecări de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor este dispus să renunţe la doi titulari. A primit oferte din Belgia şi Rusia pentru Adrian Şut, respectiv Andrea Compagno.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăcătuş crede că o posibilă plecare a lui Adrian Şut ar fi resimţită din plin de liderul Ligii 1. „Fiara” i-a amintit latifundiarului din Pipera că tocmai a renunţat la un alt mijlocaş, Malcom Edjouma. Francezul tocmai a debutat la Bari, în Serie B, în direct în AntenaPLAY.

Marius Lăcătuş, avertisment pentru Gigi Becali când a aflat ce se întâmplă la FCSB

După eliminarea din Conference League, Becali a anunţat că nu mai puţin de trei jucători trebuie să îşi găsească echipă: Andrei Cordea, Valentin Gheorghe şi Valentin Creţu. „Sunt cam mulţi în vestiar„, a spus patronul FCSB. Marius Lăcătuş nu este de aceeaşi părere cu el.

Depinde ce vrea să facă (n.r. Gigi Becali). A plecat Edjouma, dacă pleacă și Șut, rămân practic Djokovic, Olaru și Ovidiu Popescu la mijloc. Sunt cam puțini. Poate el crede că poate luam campionatul și fără Șut.

Trebuie să ne aducem aminte și cu Cordea. Era într-o formă foarte bună când a avut o ofertă bună din străinătate. De atunci, Cordea nu mai e același jucător”, a declarat Marius Lăcătuș la digisport.ro.

Reclamă

Adrian Şut este pe lista de transferuri a lui Genk, echipă din prima ligă din Belgia. Patronul de la FCSB a mărturisit că e gata să-l vândă pe mijlocaş dacă în schimbul său va primi suma de 3 milioane de euro. Golgheterul FCSB-ului de sezonul trecut, Andrea Compagno, ar putea ajunge în Rusia.

Au avut azi oferte Compagno și Șut. Refuz eu vreodată banii? Eu am cerut 3 milioane pentru Șut. Au întrebat dacă îl dau cu două, am zis că nu. Despre Compagno au întrebat dacă îl dau cu 1,5 milioane. Da, îl dau cu 1,5 milioane. E ofertă din Rusia.

Se pune problema să plece Șut dacă dau 3 milioane. Dacă pleacă, imediat (n.r – transferă alți jucători). Am eu ceva, dar nu sunt încă sigur. După ce pleacă, mă concentrez. Din România, da.

Reclamă 4 / 0/3

Am primit telefonul. Unul din Rusia, unul din Belgia. Am zis 3 milioane pentru Șut și 1,5 pentru Compagno. Pentru Șut e Genk sau nu mai știu. Am cerut prețul minim: 3 milioane”, a declarat Gigi Becali, pentru prosport.ro.

FCSB are maximum de puncte, dar tocmai a pierdut primul loc în Liga 1. Roş-albaştrii au 12 puncte, cu 2 mai puţin decât Universitatea Craiova. Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au două două meciuri în plus.

Pentru FCSB urmează duelul cu Poli Iaşi, care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Din 2015 nu a mai câştigat campionatul echipa lui Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și