Închide meniul

Marius Lăcătuş i-a spus „Steaua” lui FCSB! Ce a făcut imediat după aceea „Fiara”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2023, 10:43

Reclamă
Marius Lăcătuş i-a spus „Steaua lui FCSB! Ce a făcut imediat după aceea „Fiara

Marius Lăcătuş i-a spus "Steaua" lui FCSB!

Marius Lăcătuş, la inaugurarea noului stadion Ghencea / Hepta

Marius Lăcătuş i-a spus „Steaua” lui FCSB! În timp ce comenta absenţa lui Andrea Compagno din rândul titularilor, „Fiara” a numit „Steaua” echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imediat după aceea Marius Lăcătuş s-a corectat şi i-a spus FCSB echipei patronate de Gigi Becali.

Marius Lăcătuş i-a spus „Steaua” lui FCSB!

Compagno a fost golgheterul echipei, a fost al doilea golgheter al campionatului trecut, este un jucător care și-a făcut datoria. Nu înțeleg de ce n-a fost titular.

Singurul lucru ar fi, probabil, că au vrut să-l vadă pe Băluță la un joc Steaua – Dinamo. FCSB – Dinamo”, a spus Marius Lăcătuș pentru digisport.ro.

Marius Lăcătuş este cunoscut ca un susţinător al clubului CSA Steaua, în cadrul căruia a şi activat. „Fiara” nu are în prezent o relaţie deloc bună cu Gigi Becali, legenda Stelei afirmând răspicat că nu e de acord ca FCSB să joace în Ghencea.

Reclamă

Marius Lăcătuş, reacţie vehementă după ce Gigi Becali a aruncat actele pe jos: „De circul ăsta sunt sătul!”

Marius Lăcătuş a avut o reacţie vehementă după ce Gigi Becali a aruncat actele pe jos în cadrul unei conferinţe de presă. Legenda Stelei a spus că este „sătul de circul ăsta” în spaţiul public.

Marius Lăcătuş e de părere că dacă plătea un milion de euro atunci FCSB putea să joace în Ghencea marele derby cu Dinamo.

De circul ăsta sunt sătul. Dacă pune 10 milioane, trebuia să plătească un milion și juca bine-mersi pe Ghencea. 10 milioane și după face circul ăla la conferința de presă, a rupt foile, actele. Eu m-am săturat de lucrurile astea, de circul ăsta”, a declarat Marius Lăcătuș pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Lăcătuş: „Nu aş mai fi de acord ca Gigi Becali să se întoarcă vreodată în Ghencea”

Marius Lăcătuş a spus în această lună că el, personal, nu e de acord ca Gigi Becali să mai joace în Ghencea.

Pe mine nu mă distrează. Când vreți voi, vă distrează, când nu vreți, nu vă distrează. Eu, după comportamentul pe care l-a avut Gigi Becali când a plecat din Ghencea, nu aş mai fi de acord să se întoarcă vreodată acolo.

Investiţiile pe care le-a făcut şi le-a luat. A luat nocturna. A luat până şi tribunele de pe terenul unde juca echipa a doua.

Nu știu despre ce investiții vorbește el. Taxe şi impozite plătim cu toţii. Să plătească şi beneficiază. Domnul Ciolacu s-a ţinut de cuvânt, i-a promis domnului Becali că va juca acolo, s-a ţinut de cuvânt.

Să sperăm că se va ţine de cuvânt şi cu alte lucruri. Eu cred că sunt lucruri mult mai importante decât stadionul din Ghencea”, susţinea Marius Lăcătuş după ce ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, semnase cererea de închiriere a stadionului.

În cele din urmă, derby-ul FCSB – Dinamo, încheiat cu scorul de 2-1, nu s-a mai disputat pe stadionul din Ghencea. Arcul de Triumf a fost stadionul care a găzduit partida, în ciuda faptului că acesta are o capacitate de circa 8.200 de locuri. Prin comparaţie, stadionul Ghencea are un număr de 31.254 de scaune.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-2. „Câinii” au întors scorul! Gol fabulos marcat de Milanov! 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și