Închide meniul

Marius Lăcătuș, mesaj categoric pentru Gigi Becali: „E singurul care a greșit!” Ce spune despre șansele la titlu ale FCSB-ului

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2023, 8:24

Reclamă
Marius Lăcătuș, mesaj categoric pentru Gigi Becali: E singurul care a greșit!” Ce spune despre șansele la titlu ale FCSB-ului

Marius Lăcătuș, mesaj categoric pentru Gigi Becali

Marius Lăcătuş, la un meci / Hepta

Marius Lăcătuș a transmis un mesaj categoric pentru Gigi Becali. Fostul internațional a oferit declarații despre situația lui Dorin Rotariu, care a fost titularizat încă din primul meci la FCSB. „Fiara” a vorbit și despre șansele la campionat ale roș-albaștrilor, mărturisind că titlul se câștigă cu echipe mici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a fost titularizat în duelul dintre FCSB și Voluntari, încheiat la egalitate, în ultima etapă de Liga 1.

Marius Lăcătuș, mesaj categoric pentru Gigi Becali

Marius Lăcătuș a declarat că este doar greșeala lui Gigi Becali, dacă titularizarea încă din primul meci a lui Dorin Rotariu se va dovedi a fi greșită. Fostul internațional a declarat că atacantul vine după o perioadă fără jocuri bifate, însă l-a convins pe patronul de la FCSB doar din antrenamentele efectuate.

De asemenea, Lăcătuș a mai declarat că FCSB nu trebuie să se încurce cu echipele mici, deoarece aceste meciuri pot fi decisive în vederea câștigării titlului.

Mi-am adus aminte de declarația lui Victor Becali, că titlul se câștigă cu echipele mici. FCSB a făcut pași greșiți cu UTA, cu Voluntari, cu echipe din a doua jumătate a clasamentului.

Reclamă

Asta trebuie să îl întrebăm pe Gigi (n.red. dacă a greșit că Rotariu a fost titular cu FC Voluntari). Dacă a greșit cineva, el a greșit. El a zis foarte clar din momentul în care a semnat cu Rotariu: ’Am vorbit cu antrenorii, e apt sută la sută și dacă e apt sută la sută va juca titular.

Vine după o perioadă în care nu a avut meciuri oficiale foarte multe. E devreme să vorbim, nu poți avea o evoluție foarte bună de la primul meci. Nu își cunoaște colegii, nu cunoaște sistemul de joc, are nevoie de o perioadă de adaptare la FCSB”, a declarat Marius Lăcătuș, conform digisport.ro.

Dorin Rotariu, prima reacţie după ce a debutat la FCSB

Dorin Rotariu a oferit prima reacţie după ce a debutat la FCSB. Noul atacant al vicecampioanei a vorbit despre remiza înregistrată în partida de pe Arena Națională.

Reclamă 4 / 0/3

„În primul rând trebuia să câştigăm. Am avut ocazii mari, nu a vrut să intre. Sunt meciuri în care nu poţi să dai gol. A fost bine, am vrut să fac mai multe să ajut echipa să câştige. Eu m-am pregătit, mi-am făcut antrenamentele sută la sută. De asta am venit, vreau să joc şi să îmi fac datoria. Am fost şi eu surprins să joc după o săptămână şi jumătate de antrenamente. Indiferent cât joc, eu o să îmi fac datoria cum pot. Nu ştiu cum să răspund.

Nu ştiu dacă este examen pentru că eu am experienţă şi fiecare meci este un examen. Nu am vrut să aştept prea mult, pentru că am fost prea mult liber de contract. Nu am vrut să exagerez şi să pierd mai multe. Am vrut să vin la un club cu tradiţie şi să lupt la titlu. Nu de bine (n.r. – mesaje de la dinamovişti). Mă bucur că fanii de la FCSB m-au primit bine. Depinde şi de evoluţiile mele, sper că pot să revin cât mai repede la naţională”, a spus Dorin Rotariu , potrivit digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și