Închide meniul

Marius Lăcătuş: „Nu aş mai fi de acord ca Gigi Becali să se întoarcă vreodată în Ghencea”

Bogdan Stănescu Publicat: 11 iulie 2023, 20:56

Reclamă
Marius Lăcătuş: „Nu aş mai fi de acord ca Gigi Becali să se întoarcă vreodată în Ghencea

Marius Lăcătuș, mesaj categoric pentru Gigi Becali

Marius Lăcătuş, la un meci / Hepta

Marius Lăcătuş a reacţionat după decizia de astăzi. FCSB – Dinamo se va juca pe Ghencea, după ce ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a semnat cererea de închiriere a stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Fiara” a reiterat că el nu e de acord ca Gigi Becali să se întoarcă pe Ghencea, dar nu depinde de el.

Marius Lăcătuş: „Nu aş mai fi de acord ca Gigi Becali să se întoarcă vreodată în Ghencea”

Pe mine nu mă distrează. Când vreți voi, vă distrează, când nu vreți, nu vă distrează. Eu, după comportamentul pe care l-a avut Gigi Becali când a plecat din Ghencea, nu aş mai fi de acord să se întoarcă vreodată acolo.

Investiţiile pe care le-a făcut şi le-a luat. A luat nocturna. A luat până şi tribunele de pe terenul unde juca echipa a doua.

Nu știu despre ce investiții vorbește el. Taxe şi impozite plătim cu toţii. Să plătească şi beneficiază. Domnul Ciolacu s-a ţinut de cuvânt, i-a promis domnului Becali că va juca acolo, s-a ţinut de cuvânt.

Reclamă

Să sperăm că se va ţine de cuvânt şi cu alte lucruri. Eu cred că sunt lucruri mult mai importante decât stadionul din Ghencea.

„Nu ştiu cum vor reacţiona cei de la Peluza Sud”

Nu ştiu cum vor reacţiona cei de la Peluza Sud. Am văzut ceva la ştiri. Chiar nu ştiu cum vor reacţiona. În momentul în care tu vrei să îţi faci o ambiţie, îţi asumi anumite lucruri. Reacţii nu tocmai pozitive ale unora care nu sunt de acord cu tine. Să îi găsească dacă domnul Becali vrea aşa! Să îi caute poliţia.

Acuma, sincer vorbind, se mai sare calul câteodată. Nu cred că asta e cea mai bună formă de protest, asta e părerea mea.

Reclamă 4 / 0/3

Mă aştept şi la o reacţie pozitivă în privinţa echipei de fotbal Steaua.

Eu nu înţeleg de ce până acum nu s-a putut, iar acum se poate (n.r.: ca FCSB să joace în Ghencea). Dacă nu au jucat în Ghencea, înseamnă că a fost un motiv. Aş fi curios care este motivul.

Nu cred că multora le pare rău că FCSB va juca acolo, mă refer aici şi la cei din presă, din televiziune”, a declarat Marius Lăcătuş pentru digisport.ro.

Florin Talpan, reacţie nervoasă după ce FCSB a fost primită în Ghencea: „Pe aici nu se trece!”. Atac la ministrul Apărării

Florin Talpan a avut o reacţie nervoasă după ce FCSB a fost primită în Ghencea, pentru a disputa derby-ul cu Dinamo, din etapa a doua a Ligii 1. Juristul CSA Steaua a răbufnit la adresa ministrului Apărării şi a lui Gigi Becali.

Talpan nu îşi explică de ce FCSB va avea drept de joc pe stadionul de 100 de milioane de euro. Angel Tîlvar, ministrul Apărării, a semnat cererea de închiriere a stadionului depusă de echipa din Liga 1.

„FCSB datorează statului român peste 37 milioane de euro”, acuză Florin Talpan. Juristul „militarilor” a transmis un nou avertisment.

EXCLUSIV Gigi Becali, despre revenirea FCSB-ului în Ghencea: „Au revenit lucrurile la normal”

FCSB revine astfel pe stadionul din Ghencea după mai bine de opt ani. Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a declarat că meritul este al lui Marcel Ciolacu, premierul României.

Reclamă

Foarte bine, au revenit lucrurile la normal. Am eu vreun merit? Ciolacu are tot meritul. Înseamnă că lucrurile, încet-încet, revin la normal.

(n.r. o să mergeţi la meci?) O să vedem, e posibil”, a declarat Gigi Becali, pentru AS.ro.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu este ACUM invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară Vezi toate știrile
Citește și