Închide meniul

Marius Lăcătuş nu este impresionat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB: „L-a luat ca să nu joace!”

Viviana Moraru Publicat: 13 iunie 2023, 23:09

Reclamă
Marius Lăcătuş nu este impresionat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB: „L-a luat ca să nu joace!

Marius Lăcătuş, prima reacţie după ce CSA Steaua a fost blocată în Liga 2 de FRF

Marius Lăcătuș, pe fostul stadion din Ghencea / Profimedia

Marius Lăcătuş nu este impresionat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB. Fostul atacant susţine că mijlocaşul de 29 de ani îşi va găsi cu greu un loc în echipa de start a roş-albaştrilor, în următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Băluţă este primul transfer pe care îl face FCSB în această perioadă de meracto. Jucătorul urmează să fie prezentat în zilele următoare, după cum a anunţat Gigi Becali.

Marius Lăcătuş nu este impresionat de transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB

Marius Lăcătuş a analizat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB, şi a ajuns la concluzia că jucătorul nu are locul de titular garantat. „Fiara” este de părere că fostul mijlocaş de la Universitatea Craiova nu posedă calităţi defensive, şi consideră că ar putea evolua în spatele atacantului.

De asemenea, Lăcătuş este de părere că Alex Băluţă s-ar putea duela cu Florinel Coman şi Octavian Popescu, pentru un loc în primul 11 de la FCSB.

„Alex Băluță e pe alt tipar, nu cred că știe să se apere. E un jucător tehnic, speculativ. Se doresc a fi vânduți, probabil, și Coman și Tavi. Nu? Eu cred că singurul loc în care ar putea să joace titular ar fi în spatele vârfului.

Reclamă

Acum, sincer vorbind, l-a luat ca să nu joace? Poate joacă în bandă dreaptă, eu știu? Cred că el trebuie să spună unde se simte cel mai bine și unde dă cel mai bun randament”, a declarat Marius Lăcătuuş, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a anunţat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB

Gigi Becali a anunţat transferul lui Alexandru Băluţă la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a spus că fostul jucător de la Universitatea Craiova va semna miercuri contractul.

Gigi Becali a dat o lovitură de proporţii pe piaţa transferurilor. L-a convins pe Alexandru Băluţă să vină la FCSB şi să se lupte la titlu cu Universitatea Craiova şi Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Băluţă vine mâine şi semnează contractul. Astăzi va face vizita medicală„, a anunţat Gigi Becali.

Potrivit transfermarkt.com, Alexandru Băluţă este cotat la 700.000 de euro în acest moment. Ajuns la 29 de ani, Băluţă a mai evoluat în cariera sa la Viitorul, Chindia, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec şi Akademia Puskas.

La Akademia Puskas, ultima echipă la care a evoluat, Băluţă a jucat 85 de meciuri în care a marcat de 15 ori şi a oferit 16 pase de gol. În sezonul recent încheiat, el a bifat 27 de meciuri, cu 2 goluri şi 6 pase decisive.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și