Închide meniul

Marius Lăcătuş şi Helmut Duckadam, dialog aprins în privinţa stadionului Steaua: „Poate tu nu îmi eşti drag/Faci abuz de putere”

Alex Masgras Publicat: 23 iulie 2023, 12:21

Reclamă
Marius Lăcătuş şi Helmut Duckadam, dialog aprins în privinţa stadionului Steaua: „Poate tu nu îmi eşti drag/Faci abuz de putere

Helmut Duckadam a dat verdictul după ce Rapid l-a transferat pe Damjan Djokovic de la FCSB

Helmut Duckadam / Hepta

Marius Lăcătuş şi Helmut Duckadam, dialog aprins în privinţa stadionului Steaua. La finalul meciului dintre FCSB şi Dinamo, câştigat de formaţia roş-albastră cu 2-1, cei doi câştigători ai Cupei Campionilor Europeni în 1986 s-au contrat pe tema stadionului din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul dintre FCSB şi Dinamo a avut loc pe stadionul Arcul de Triumf, în faţa a 6123 de spectatori, după ce negocierile dintre FCSB şi CSA Steaua în privinţa stadionului din Ghencea au picat.

Marius Lăcătuş şi Helmut Duckadam, dialog aprins în privinţa stadionului Steaua: „Poate tu nu îmi eşti drag / Faci abuz de putere”

Helmut Duckadam s-a arătat deranjat de faptul că FCSB nu a putut disputa meciul cu Dinamo în Ghencea, în timp ce Marius Lăcătuş este de părerea că cei din conducerea lui CSA Steaua au dreptul de a refuza cererea făcută de clubul lui Gigi Becali, potrivit digisport.ro:

Marius Lăcătuş i-a spus „Steaua” lui FCSB!

Marius Lăcătuş i-a spus „Steaua” lui FCSB! În timp ce comenta absenţa lui Andrea Compagno din rândul titularilor, „Fiara” a numit „Steaua” echipa lui Gigi Becali.

Imediat după aceea Marius Lăcătuş s-a corectat şi i-a spus FCSB echipei patronate de Gigi Becali.

Reclamă

”Compagno a fost golgheterul echipei, a fost al doilea golgheter al campionatului trecut, este un jucător care și-a făcut datoria. Nu înțeleg de ce n-a fost titular.

Singurul lucru ar fi, probabil, că au vrut să-l vadă pe Băluță la un joc Steaua – Dinamo. FCSB – Dinamo”, a spus Marius Lăcătuș pentru digisport.ro.

Marius Lăcătuş este cunoscut ca un susţinător al clubului CSA Steaua, în cadrul căruia a şi activat. „Fiara” nu are în prezent o relaţie deloc bună cu Gigi Becali, legenda Stelei afirmând răspicat că nu e de acord ca FCSB să joace în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și