Închide meniul

Marius Lăcătuş, după schimbările făcute la FCSB, în derby-ul cu CFR Cluj: „M-am gândit că vrea să echilibreze!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 aprilie 2023, 10:00

Marius Lăcătuş, după schimbările făcute la FCSB, în derby-ul cu CFR Cluj: „M-am gândit că vrea să echilibreze!

Marius Lăcătuş, uluit de schimbările făcute la FCSB, în derby-ul cu CFR Cluj

Marius Lăcătuș, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Lăcătuş a fost uluit de schimbările făcute la FCSB, în derby-ul cu CFR Cluj, încheiat cu scorul de 1-1, în a treia rundă de play-off. Fostul atacant nu a înţeles de ce a fost înlocuit Iulian Cristea, iar în locul lui a fost introdus Eduard Radaslavescu. Iniţial, „Fiara” a înţeles primele două schimbări efectuate de trupa lui Elias Charalambous, gândindu-se că roş-albaştrii au relizat că clujenii au câştigat multe dueluri la mijlocul terenului, însă înlocuirea lui Cristea l-a nedumerit complet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, în derby-ul din a treia rundă de play-off. Daniel Bîrligea şi Florinel Coman au marcat golurile partidei din Gruia.

Marius Lăcătuş, uluit de schimbările făcute la FCSB, în derby-ul cu CFR Cluj

Marius Lăcătuş a declarat că schimbările de la pauză, efectuate de FCSB, au fost de înţeles, deoarece Dawa şi Cordea ar fi putut aduce un plus la mijlocul terenului pentru roş-albaştrii. Însă, fostul internaţional s-a declarat surprins de faptul că Iulian Cristea a fost înlocuit de Eduard Radaslavescu, în minutul 62 al confruntării din Gruia.

„Când am văzut primele două schimbări, m-am gândit că a observat că a pierdut lupta de la mijlocul terenului cu CFR și vrea să echilibreze la capitolul gabarit.

Se aștepta ca CFR-ul să joace la fel, cu mingi lungi pe vârfuri, și a vrut să aibă doi mijlocași centrali, Popescu și Cristea, care să se bată la fel ca fundașii centrali, Dawa și Tamm.

Reclamă

Dar apoi am văzut că a fost scos și Cristea…”, a declarat Marius Lăcătuş, pentru digisport.ro.

FCSB a efectuat patru schimbări în derby-ul cu CFR Cluj. La pauză, Joyskim Dawa şi Andrei Cordea au intrat locul lui Adrian Şut şi David Miculescu, iar pe parcursul reprizei secunde, Eduard Radaslavescu i-a luat locul lui Iulian Cristea, în timp ce Billel Omrani l-a schimbat pe Andrea Compagno.

Ilie Dumitrescu, mesaj clar pentru Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 1-1

Ilie Dumitrescu i-a transmis un mesaj clar lui Gigi Becali, după ce FCSB a remizat cu CFR Cluj, scor 1-1, în a treia rundă de play-off. Fostul internaţional susţine că patronul roş-albaştrilor „trebuie să mai lucreze” în privinţa schimbărilor pe care le face pe parcursul partidelor, deoarece în acest sens, poate afecta încrederea jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu susţine că Gigi Becali destabilizează moralul jucătorilor atunci când îi schimbă, pe parcursul unei partide. De asemenea, fostul internaţional susţine că acest lucru s-a întâmplat şi cu Florinel Coman, care intrase într-un con de umbră în momentul în care nu mai era titular de bază.

În acest sens, „Mister” este de păere că Gigi Becali trebuie să înveţe să gestioneze mai bine un lot puternic, pentru ca jucătorii să nu-şi piardă astfel încrederea în ei.

„E important să știi arta de a gestiona un lot valoros. Când scoți un jucător valoros la pauză… Poate Cordea a început ca titular și este scos la pauză.

I s-a părut lui Gigi că nu se ridică la un nivel foarte bun, hai, pe bancă. Încet, încet, îi iei din personalitate, nu mai are aceeași încredere. La fel s-a întâmplat și cu Florinel Coman, a trecut prin același proces de rotație.

Edjouma, la fel. Îmi aduc aminte că a fost scos la pauză după ce a dat două pase incredibile. Aici cred că trebuie să mai lucreze Gigi, la aspectul ăsta, să gestioneze mai bine relația asta.

Trebuie să se pună și în pielea jucătorilor, nu doar să execute lumea ce comandă el. Trebuie să gândească mai departe de reacția pe care o are el la pauză cu schimbările lui”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Marius Lăcătuş, uluit de schimbările de la FCSB
  • Ce a declarat „Fiara”, după derby-ul din Gruia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Real Madrid – FC Barcelona 1-1. Vinicius, gol din penalty în El Clasico. Christensen a marcat după o gafă uriaşă făcută de Lunin! 22:27 VIDEOAntonio Rudiger a încercat să sperie un poliţist înainte de Real Madrid – Barcelona. Reacţia virală a omului legii 22:00 LIVE VIDEOSporting – Guimaraes este ACUM, exclusiv în AntenaPLAY. Meciul serii în Liga Portugal. Porto, victorie muncită la Casa Pia 21:57 „Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!” 21:55 Discursul lui Mihai Rotaru, după debutul lui Gâlcă la Universitatea Craiova: „Nu e normal asta! Să tragă semnale de alarmă!” 21:23 Andrei Ivan s-a descătuşat după ce a dat primul gol după 8 luni: „Sper să marchez în fiecare meci!” Ce a spus de Gâlcă 21:17 Prima reacţie a lui Costel Gâlcă, după debutul cu victorie pe banca Universităţii Craiova: „Asta e important pentru mine!” 20:35 Manchester United, aproape de o ruşine istorică în Cupa Angliei! S-a calificat în finală după lovituri de departajare cu Coventry 20:35 Sepsi – Universitatea Craiova 1-3. Costel Gâlcă, victorie la debutul pe banca oltenilor. Andrei Ivan, gol după opt luni! 20:23 Mesajul Simonei Halep, după ce s-a retras de la turneul de la Madrid: „De aceea am luat această decizie grea!” Vezi toate știrile
Citește și