Închide meniul

Marius Măldărăşanu a trăit intens meciul cu FCSB: „E cazul să merg la un control la inimă! Chiar vorbeam cu Argăseală”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 septembrie 2023, 23:22

Reclamă
Marius Măldărăşanu a trăit intens meciul cu FCSB: „E cazul să merg la un control la inimă! Chiar vorbeam cu Argăseală

Marius Măldărăşanu a trăit intens meciul cu FCSB

Captură Antena Sport

Marius Măldărăşanu a trăit intens meciul cu FCSB şi a dezvăluit ce discuţie a avut cu Valeriu Argăseală. Antrenorul sibienilor a anunţat că vrea să meargă la un control la inimă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Măldărăşanu i-a spus lui Valeriu Argăseală că nu şi-a mai făcut un control la inimă de pe vremea când era jucător. Măldărăşanu a vorbit şi despre partida cu FCSB şi a spus că rezultatul a fost unul echitabil.

Marius Măldărăşanu a trăit intens meciul cu FCSB

„Să ai atâtea ocazii într-o repriză cu echipa de pe primul loc, care se bate la campionat, nu poate decât să te bucure. În începutul reprizei a doua am primit gol pe o greșeală la jumătatea terenului, dar mă bucur că băieții au revenit mental.

Chiar dacă ei au rămas în 10 oameni, oricând pot crea ceva, la ce calitate au. Este un punct care se adună în clasament, dar parcă meritam mai mult, la cum a arătat prima repriză. E un rezultat echitabil, ținând cont de adversar.
FCSB are jucători cu calitate, tot timpul pot crea ceva. Dar cred că și noi am făcut un joc bun, cu multe ocazii, cum place publicului.

Chiar vorbeam cu nea Vali Argăseală, mă întreba dacă mi-am făcut un control la inimă. Nu am făcut nimic de când m-am lăsat, dar cred că e cazul să merg. Să stai în tensiunea asta… poți găsi ceva. Sper să nu„, a spus Marius Măldărăşanu la digisport.ro, după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Reclamă
Reclamă

Hermannstadt – FCSB 2-2. Compagno, dublă de senzaţie. Dawa, eliminat după o gafă uriaşă

Hermannstadt – FCSB 2-2. Echipa lui Elias Charalambous a obţinut o remiză dramatică la Sibiu. Andrea Compgano a reuşit o dublă de senzaţie. Totuşi, echipa lui Charalambous nu a reuşit să obţină victoria. A fost prima remiză din acest sezon.

Dawa a făcut o gafă uriaşă şi a fost eliminat după un fault de ultim apărător asupra lui Neguţ. În restanţa din etapa a cincea, bucureştenii au deschis scorul la Sibiu, prin Compagno, în minutul 8, dar golul a fost anulat. Gazdele au răspuns printr-o ratare uriaşă a lui Daniel Paraschiv, în minutul 10, iar în minutul 13 Silviu Balaure a deschis scorul pentru Hermannstadt.

În minutul 28, Andrea Compagno a obţinut un penalty, după un contact cu portarul Căbuz, iar atacantul italian a transformat cu siguranţă, egalând în minutul 31. FCSB a întors rezultatul după pauză, în minutul 48, când Valentin Creţu a centrat şi Compagno a reuşit „dubla”. Elevii lui Marius Măldărăşanu au egalat în minutul 63, din penalty.

Reclamă

Dawa a faultat în careu, a fost eliminat şi Daniel Paraschiv a executat lovitura de pedeapsă. Tîrnovanu a apărat, dar balonul respins a ajuns tot la Paraschiv care a înscris pentru 2-2. În minutul 90+2 Gabi Iancu a lovit transversala cu un şut, însă s-a terminat la egalitate, 2-2, şi FCSB are 22 de puncte după 9 etape, fiind lider în Superligă. Hermannstadt este pe locul 5, cu 13 puncte.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și