Închide meniul

Marius Măldăruşanu a răbufnit, după declaraţiile lui Gigi Becali despre „omenie”: „Suferim de scenarită”

Alex Masgras Publicat: 22 februarie 2024, 20:31

Reclamă
Marius Măldăruşanu a răbufnit, după declaraţiile lui Gigi Becali despre „omenie: „Suferim de scenarită

Marius Măldăruşanu a răbufnit, după declaraţiile lui Gigi Becali despre "omenie": "Suferim de scenarită"

Marius Măldăruşanu, în timpul unui meci / Hepta

Marius Măldăruşanu a răbufnit, după declaraţiile lui Gigi Becali despre „omenie”. Antrenorul celor de la FC Hermannstadt a fost deranjat de comentariile făcute de patronul lui FCSB după remiza roş-albaştrilor de pe terenul lui U Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a făcut referire atunci la meciul câştigat de Rapid pe teren propriu cu FC Hermannstadt, scor 2-0, sugerând că a fost vorba de „omenie” din partea sibienilor.

Marius Măldăruşanu a răbufnit, după declaraţiile lui Gigi Becali despre „omenie”

Marius Măldărăşanu, antrenorul celor de la FC Hermannstadt, a ţinut să îi dea replica patronului de la FCSB înaintea meciului cu FCU Craiova. Măldăruşanu şi-a adus aminte de discuţiile care au avut loc după ce Hermannstadt l-a vândut pe Baba Alhassan la FCSB, iar formaţia din Sibiu a pierdut meciul direct cu echpa lui Elias Charalambous.

Mai mult, Măldăruşanu l-a acuzat pe Gigi Becali că „suferă de scenarită” şi că patronul roş-albaştrilor a încercat să mute atenţia în altă parte, după rezultatul de egalitate obţinut de echipa sa:

„Da, poți să te amuzi, dar pe cealaltă parte, suntem în 2024 și suferim de scenarită. Îmi aduc aminte, când am pierdut contra FCSB-ului, odată și cu vânzarea de către club a lui Baba Alhassan, au venit din alte direcții același gen de situații.

Reclamă

Oricum am da-o nu e bine, că jucăm pentru unii, că jucăm pentru ceilalți, nu se pune problema, nu s-a pus niciodată. Mergem liniștiți acasă, punem capul pe pernă și dormim liniștițipentru că facem lucrurile corect. Bune sau rele, dar le facem corect.

În rest, nu pot să spun decât că, din cauza rezultatului de la Cluj, s-a vrut devierea atenției, adică de la situația egalului lor din deplasare, a dus-o la un scenariu vizavi de noi și Rapid. Pentru noi, orice punct e important, că e de la Rapid, CFR sau FCSB, fiecare punct e important”, a declarat Marius Măldăruşanu, citat de digisport.ro.

Gigi Becali, ironii pentru parcursul Rapidului

Gigi Becali a lansat o serie de ironii pentru parcursul perfect al Rapidului din 2024. Becali a adus din nou în discuţie conceptul de „omenie” în fotbalul românesc.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a spus că nu îi mai vrea pe cei de la Hermannstadt în playoff şi că îi preferă pe cei de la Sepsi, Otelul sau chiar Craiova lui Adrian Mititelu în playoff.

„Nu cinci victorii că… nu are rost acum. Cinci victorii, alea trei puncte cu Mititelu cu prostii, cu Dinamo tot aşa, cu alţii tot aşa. Nu mă bag eu la omenie. Când e vorba de omenie, nu mă bag. Eu nu interprezez. Mulţi au vorbit de omenie. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie la fotbal. Eu râd când zic ei că e omenie. Eu nu cred în astea. Eu văd 7 puncte. FCSB, lider detaşat. Ce, 4 puncte nu sunt de ajuns? (n.r. după înjumătăţire).

Noi jucăm ultimele două etape cu locul 5 şi locul 6. Eu vreau cu Mititelu, că nu face omenie. Nici Oţelul nu face omenie, nici Sepsi nu face. La Sepsi au demonstrat oamenii că nu fac omenie. Nu îi mai vreau pe cei de la Hermannastadt în playoff„, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” Vezi toate știrile
Citește și