Închide meniul

„Mulţi au vorbit de ‘omenie’!” Gigi Becali, ironii pentru parcursul Rapidului: „Sepsi, Mititelu şi Oţelul nu mai fac ‘omenie’!”

Reclamă

Publicat: 19 februarie 2024, 23:32

„Mulţi au vorbit de omenie! Gigi Becali, ironii pentru parcursul Rapidului: „Sepsi, Mititelu şi Oţelul nu mai fac omenie!

Gigi Becali, ironii pentru parcursul Rapidului

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă - Profimedia Images

Gigi Becali a lansat o serie de ironii pentru parcursul perfect al Rapidului din 2024. Becali a adus din nou în discuţie conceptul de „omenie” în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a spus că nu îi mai vrea pe cei de la Hermannstadt în playoff şi că îi preferă pe cei de la Sepsi, Otelul sau chiar Craiova lui Adrian Mititelu în playoff.

Gigi Becali, ironii pentru parcursul Rapidului

„Nu cinci victorii că… nu are rost acum. Cinci victorii, alea trei puncte cu Mititelu cu prostii, cu Dinamo tot aşa, cu alţii tot aşa. Nu mă bag eu la omenie. Când e vorba de omenie, nu mă bag. Eu nu interprezez. Mulţi au vorbit de omenie. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie la fotbal. Eu râd când zic ei că e omenie. Eu nu cred în astea. Eu văd 7 puncte. FCSB, lider detaşat. Ce, 4 puncte nu sunt de ajuns? (n.r. după înjumătăţire).

Noi jucăm ultimele două etape cu locul 5 şi locul 6. Eu vreau cu Mititelu, că nu face omenie. Nici Oţelul nu face omenie, nici Sepsi nu face. La Sepsi au demonstrat oamenii că nu fac omenie. Nu îi mai vreau pe cei de la Hermannastadt în playoff„, a declarat Gigi Becali, la digisport.ro.

Gigi Becali, prima reacţie după U Cluj – FCSB 0-0

Gigi Becali a avut o primă reacţie după U Cluj – FCSB 0-0. Patronul de la FCSB a spus că este mulţumit de prestaţia echipei sale, având în vedere problemele medicale de la echipă.

Reclamă

Gigi Becali a spus că 5 titulari au jucat răciţi în partida de la Cluj. Mai mult, Becali a spus că Florinel Coman a luat antibiotic timp de 5 zile.

Deşi am avut 5 jucători bolvani, vreo 5 absenţi, am dominat jocul tot meciul. Eu sunt mulţumit. Eu sunt mulţumit de 7 puncte, nu de 8. Nu am zis că nu am nicio emoţie când sunt în faţă. Azi erau 5 jucători răciţi pe teren. A fost şi Coman, Olaru, a fost şi Tavi răcit. Şi Şut a fost răcit. Jumătate de echipă. Coman abia a intrat, nu şi-a revenit. Coman a luat 5 zile antibiotic. Băluţă nu a putut deloc. În aceste condiţii trebuie să vedem jocul nostru cu U Cluj şi jocul altor echipe„, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0

Cum arată clasamentul Ligii 1 după U Cluj – FCSB 0-0. Echipa lui Elias Charalambous a pierdut două puncte uriaşe în deplasarea de la U Cluj, iar distanţa faţă de Rapid a scăzut la 7 puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Lupta la titlu a luat foc după remiza celor de la FCSB la Cluj. Echipa lui Elias Charalamabous mai are un avans de 7 puncte faţă de Rapid şi 10 puncte faţă de CFR Cluj.

1. FCSB – 55 de puncte
2. Rapid – 48 de puncte
3. CFR Cluj – 45 de puncte
4. Farul – 40 de puncte
5. Universitatea Craiova – 39 de puncte
6. Petrolul – 35 de puncte
7. Hermannastatd – 34 de puncte
8. Universitatea Cluj – 34 de puncte
9. UTA – 34 de puncte
10. Sepsi – 33 de puncte
11. Oţelul – 31 de puncte
12. FC U Craiova – 30 de puncte
13. FC Voluntari – 27 de puncte
14. Poli Iaşi – 27 de puncte
15. Dinamo – 22 de puncte
16. FC Botoşani – 21 de puncte

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și