Închide meniul

Marius Niculae crede că Dinamo va face un meci mare cu CFR Cluj: „Vor lua punct sau puncte”. Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 februarie 2024, 21:41

Marius Niculae crede că Dinamo va face un meci mare cu CFR Cluj: Vor lua punct sau puncte”. Ce i-a transmis lui Gigi Becali

Marius Niculae crede că Dinamo va face un meci mare cu CFR Cluj

Marius Niculae, în timpul unui interviu / Antena Sport

Marius Niculae crede că Dinamo va face un meci mare cu CFR Cluj. „Săgeată” a vorbit despre următorul duel al „câinilor” și are încredere în jucătorii pregătiți de Zeljko Kopic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre CFR Cluj și Dinamo este programată pe data de 23 februarie, de la ora 20:00. Duelul din Gruia, care contează pentru etapa cu numărul 27 din Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Niculae crede că Dinamo va face un meci mare cu CFR Cluj

Înainte de duelul „câinilor”, Marius Niculae a spus că principalul avantaj al echipei lui Zeljko Kopic este faptul că joacă fără presiune și că obiectivul alb-roșiilor este doar de a acumula puncte de la fiecare meci. Totodată, acesta a vorbit și despre noii jucători de la Dinamo și a spus că aceștia au calitate pe teren, însă problema lor este că nu au meciuri în picioare.

”Va fi foarte greu, presiunea e pe ambele echipe, și CFR are un altfel de obiectiv, de a câștiga campionatul, la Dinamo e diferit. Pentru Dinamo e foarte periculos, luptă pentru fiecare punct. Nu știu care e schimbarea (n.r. la Dinamo), dar e bună, pentru că adună puncte, asta e important, iau meci cu meci, nu se mai gândesc la locul din clasament.

Sunt jucători de valoare, sper să îi țină gazul până la final, pentru că mulți dintre ei nu au jucat de foarte mult timp.

Reclamă

Velkovski, Pavicic, Gnahore, se vede că nu au meciuri în picioare, dar calitatea lor se vede pe teren. Eu știu că el (n.r. Mircea Lucescu) e dinamovist, chiar dacă a fost și la Rapid.

Aici s-a consacrat, la clubul Dinamo, și sper să vină la fiecare meci, să le poarte noroc celor din Ștefan cel Mare. Eu zic că ăla (n.r. victoria cu Farul) a fost un declic, au reușit să lege a doua victorie, ceea ce e un lucru foarte bun. Eu zic că și următorul meci trebuie tratat cu maximă seriozitate și vor pleca cu un punct sau puncte de acolo”, a spus Marius Niculae, prezent la meciul dintre CS Dinamo și CSM Constanța, din cadrul EFH European League.

Marius Niculae: „Domnul Becali aștepta echipe și a mâncat bătaie”

De asemenea, fostul atacant al „câinilor” din Ștefan cel Mare a lansat o ironie la adresa lui Gigi Becali. Întrebat despre lupta pentru tilu din Liga 1, acesta a făcut referire la o declarație a patronului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

În debutul sezonului, Gigi Becali spunea că își dorește echipe mai puternice în campionatul românesc, pentru că, în opinia sa, roș-albaștrii lui Elias Charalambous nu au rivali.

Totuși, FCSB avea să înregistreze prima înfrângere a sezonului la puțin timp după aceste declarații. Se întâmpla în cadrul unui meci de la Arad, câștigat de UTA cu scorul de 2-1.

„(n.r. o ajung Rapid sau CFR pe FCSB?) Vom vedea, va începe un alt campionat, play-off-ul, acolo vor fi numai meciuri tari și cei care vor avea lotul valoros și apt vor reuși să câștige campionatul.

E devreme, și când avea FCSB distanță mult mai mare am zis că nu e jucat campionatul. Domnul Becali știu că a declarat că aștepta să i se aducă echipe și a mâncat bătaie la UTA. Domnul Becali, normal, ține cu echipa dânsului, dar de aia e frumos fotbalul, nu poți să anticipezi dinainte cine va câștiga campionatul”, a mai spus „Săgeată”.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și