Închide meniul

Marius Niculae nu vrea să-l vadă pe Deian Sorescu la FCSB: „A avut succes la Dinamo!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 13 ianuarie 2023, 11:48

Marius Niculae nu vrea să-l vadă pe Deian Sorescu la FCSB: A avut succes la Dinamo!”

Marius Niculae nu vrea să-l vadă pe Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu/Profimediaimages

Marius Niculae nu vrea să-l vadă pe Deian Sorescu la FCSB!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, Ioan Becali a anunțat faptul că FCSB s-ar fi înțeles cu Deian Sorescu pentru un împrumut de la Rakow. Însă, pentru ca transferul să se realizeze, formația bucureșteană ar trebui să plătească o sumă de bani, aspect care nu este pe placul roș-albaștrilor.

Marius Niculae nu vrea să-l vadă pe Deian Sorescu la FCSB

Marius Niculae îl îndemnă pe Deian Sorescu să nu accepte oferta de la FCSB și să caute o echipă dintr-un campionat din străinătate.

„Şi când era jucător la Dinamo, ştiu că a fost o ofertă din partea Stelei (n.r. FCSB-ului). La acel moment, Deian a refuzat-o. Dar Deian nu e un jucător crescut 100% la Dinamo.

Este un jucător care a venit la Dinamo, care a avut succes la Dinamo, acum el îşi doreşte să joace, Dinamo să afla în Liga 2 în imposibilitatea de a transfera…

Reclamă

Nu cred că era o idee bună pentru el, pentru că îşi doreşte foarte mult să revină la naţională. Dacă aş fi în locul lui, eu aş alege un alt campionat, nu România şi nu FCSB.

E un jucător profesionist, important e să joace. A fost un jucător apreciat la Dinamo, chiar a ajutat Dinamo prin transferul lui, banii care au intrat în cadrul clubului, încă mai ajută.

Cu un transfer definitiv la FCSB, ar ajuta şi Dinamo. Clar, în momentul de faţă, pentru Dinamo orice ban e bine-venit, mai ales în situaţia în care se află acum clubul.

Reclamă 4 / 0/3

Datorii foarte mari şi cu un plan de reorganizare în stand-by, care nu a fost acceptat… orice ban e bine-venit”, a declarat Marius Niculae, pentru orangesport.ro.

Peluza Nord, reacție fermă la anunțul că ex-dinamovistul Deian Sorescu ar putea ajunge la FCSB

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, susține că suporterii roș-albaștrilor l-ar primi cu brațele deschise pe Deian Sorescu, nefiind influențați de trecutul său dinamovist.

Totodată, Mustață este de părere că Deian Sorescu ar putea evolua pe postul de fundaș dreapta, la FCSB.

„Lasă să vină! E bine, dacă vine. Au mai fost în trecut discuții despre Deian Sorescu. Ce să facem acum? A înjurat-o vreodată pe Steaua (n.r. FCSB) el? Ciobotariu nu a fost dinamovist? Dacă venea la noi… a înjurat vreodată Steaua? Nu.

Omul a fost profesionist, și-a văzut de treaba lui. Stelea n-a jucat la Dinamo și după a venit la noi? Important este ceea ce credem noi, galeria. Suporterii de la tribuna 1 și 2 se vor bucura când vor vedea că joacă fotbal. Asta ne interesează pe noi! Pe noi ne interesează să-și facă meseria. Să vină Sorescu, că e profesionist.

Sorescu poate să joace și fundaș dreapta. Cine joacă fotbal, ăla să stea în teren. Acum, nu știm ce se întâmplă cu Olaru, că, din discuții, am văzut că și Olaru este pus să plece”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
  • Marius Niculae nu vrea să-l vadă pe Deian Sorescu la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și