Închide meniul

Marius Ștefănescu a fost avertizat să nu semneze cu FCSB: „Va avea probleme”

Alex Ioniță Publicat: 30 august 2023, 21:45

Reclamă
Marius Ștefănescu a fost avertizat să nu semneze cu FCSB: Va avea probleme”

Marius Ștefănescu a fost avertizat să nu semneze cu FCSB

Marius Ştefănescu, în tricoul celor de la Sepsi / Profimedia Images

Marius Ștefănescu a fost avertizat să nu semneze cu FCSB. Fotbalistul celor de la Sepsi este dorit de către Gigi Becali la vicecampioana României. Totuși, acesta a fost sfătuit să nu se alăture „roș-albaștrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că este dispus să ofere suma de 700.000 de euro pentru serviciile lui Marius Ștefănescu. Totuși, cei de la Sepsi doresc suma de 1 milion de euro, pentru a-l lăsa pe atacant să părăsescă echipa covăsneană.

Marius Ștefănescu a fost avertizat să nu semneze cu FCSB. Narcis Răducan l-a sfătuit pe atacant

Narcis Răducan a analizat posibilitatea transferului lui Marius Ștefănescu la vicecampioana României, FCSB. Acesta este de părere că jucătorul ar putea avea probleme de adaptare la FCSB, pentru că nu ar face față presiunii venite din partea lui Gigi Becali.

„E posibil ca Sepsi să-l dea, dar cred că sub un milion de euro nu se va face nimic. 700.000 de euro mi se pare o ofertă mică. E un fotbalist care joacă bine de ceva vreme, dar e de analizat dacă se potrivește la FCSB și ce va juca acolo.

Dacă are un profil mental pentru FCSB, pentru că mie mi se pare foarte sensibil și va avea probleme de adaptare la FCSB, dincolo de fotbal. Aici am ceva dubii, pentru că trebuie să fii puternic din toate punctele de vedere. Vedem și unde va juca” a spus Narcis Răducan, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Totuși, potrivit lui Attila Hadnagy, directorul general al celor de la Sepsi, transferul fotbalistului depinde de partida cu Bodo/Glimt, din play-off-ul UEFA Conference League. Dacă echipa din Covasna va ieși din cupele europene, atunci mutarea s-ar putea realiza.

Soarta calificării va fi decisă în Norvegia, după ce partida tur s-a încheiat cu scorul de 2-2, la Sf. Gheorghe. Meciul dintre Bodo/Glimt și Sepsi este programat mâine, de la ora 19:00. Meciul va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Şefii lui Sepsi, prima reacţie după ce Gigi Becali a mărit oferta pentru Marius Ştefănescu

Şefii lui Sepsi au avut o prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că a mărit oferta pentru Marius Ştefănescu. FCSB insistă pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani, dar conducătorului clubului din Sfântu Gheorghe nu se grăbesc să renunţe la fotbalistul cotat de 1.2 milioane de euro

Reclamă 4 / 0/3

„Încă nu este nimic concret. Vorbim după meciul de mâine, vineri. A mărit, dacă a mărit, cât a mărit… până acum numai vorbe (n.r. despre oferta lui Gigi Becali). Nu știm, depinde foarte mult de meciul de mâine. Vedem ce gânduri avem pentru viitor. Nu suntem disperați să vindem.

Sută la sută nu pot să spun nimic, dar depinde și de meciul de mâine. Nu suntem disperați să vindem, dacă vine o ofertă de nerefuzat, atunci vindem”, a declarat Attila Hadnagy pentru iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și