Închide meniul

Şefii lui Sepsi, prima reacţie după ce Gigi Becali a mărit oferta pentru Marius Ştefănescu. De ce depinde transferul

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2023, 19:45

Reclamă
Şefii lui Sepsi, prima reacţie după ce Gigi Becali a mărit oferta pentru Marius Ştefănescu. De ce depinde transferul

Şefii lui Sepsi, prima reacţie după ce Gigi Becali a mărit oferta pentru Marius Ştefănescu

Marius Ştefanescu, ofertat de FCSB şi Rapid / Profimediaimages

Şefii lui Sepsi au avut o prima reacţie după ce Gigi Becali a anunţat că a mărit oferta pentru Marius Ştefănescu. FCSB insistă pentru jucătorul în vârstă de 25 de ani, dar conducătorului clubului din Sfântu Gheorghe nu se grăbesc să renunţe la fotbalistul cotat de 1.2 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După eşecul cu UTA, Gigi Becali a anunţat că s-a convins că trebuie să aducă un nou mijlocaş ofensiv. Îi caută înlocuitor lui Andrei Cordea, nemulţumit fiind de Miculescu şi Octavian Popescu.

Şefii lui Sepsi, prima reacţie după ce Gigi Becali a mărit oferta pentru Marius Ştefănescu

Am dat 700.000 de euro. A, că să vedem, că nu știu ce. Nu dau mai mult de 700.000, nu dau un milion. Mai mult de 700.000 de euro nu dau”, a fost avertismentul latifundiarului din Pipera, care nu este dispus să achite suma cerută de Laszlo Dioszegi.

Directorul general al lui Sepsi anunţă că decizia finală se va lua abia după meciul Bodo/Glimt – Sepsi, din play-off-ul UEFA Conference League. În cazul în covăsnenii reuşesc să se califice în grupe, nu se vor grăbi să renunţe la jucătorul care a reuşit trei pase decisive în preliminarii.

”Încă nu este nimic concret. Vorbim după meciul de mâine, vineri. A mărit, dacă a mărit, cât a mărit… până acum numai vorbe (n.r. despre oferta lui Gigi Becali). Nu știm, depinde foarte mult de meciul de mâine. Vedem ce gânduri avem pentru viitor. Nu suntem disperați să vindem.

Reclamă

Sută la sută nu pot să spun nimic, dar depinde și de meciul de mâine. Nu suntem disperați să vindem, dacă vine o ofertă de nerefuzat, atunci vindem”, a declarat Attila Hadnagy pentru iamsport.ro.

Pentru transferul lui Ştefănescu insistă şi Rapid. Este şi motivul pentru care patronul lui Sepsi a decis să nu îşi reducă pretenţiile financiare.

Dan Șucu nu renunță la transferul lui Marius Ștefănescu

Dan Șucu a dezvăluit că a purtat negocieri cu oficialii de la Sepsi, în vederea transferului lui Marius Ștefănescu. Acționarul de la Rapid a dezvăluit că oferta sa este mai mică decât cea făcută de Gigi Becali şi că aşteaptă decizia şefilor grupării din Sfântu Gheorghe.

Reclamă 4 / 0/3

Nu este vorba despre o licitație. Noi am făcut primii oferta pentru Ștefănescu. Am înțeles că domnul Gigi Becali a oferit acum ceva mai mult, dar deocamdată Sepsi nu vrea să se despartă de jucător.

Domnul Laszlo Dioszegi a anunțat că va decide abia după returul cu Bodo/Glimt din play-off-ull Conference League.

Părerea mea este că, la oferte sensibil apropiate, cei care îl dau pe Ștefănescu ar trebui să ia în considerare că jucătorului i-ar fi mult mai bine să fie antrenat de Cristiano Bergodi, care și-l dorește mult și care îl cunoaște foarte bine.

Vom vedea ce va fi, dar cred că oferta noastră rămâne una de luat în seamă. Sper să nu fim doar a doua opțiune”, a declarat Dan Șucu, conform gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și