Închide meniul

Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!”

Viviana Moraru Publicat: 25 aprilie 2024, 11:00

Reclamă
Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: E singura echipă la care nu pot să-l las!”

Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB

Marius Ștefănescu, în duel cu Darius Olaru/ Profimedia

Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB, din partea lui Laszlo Dioszegi. Acesta a transmis că nu îl poate lăsa pe mijlocașul său să se transfere la formația roș-albastră, după ce Gigi Becali și-a exprimat dorința de a-l transfera pe mijlocaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Ștefănescu a evoluat în remiza dintre Sepsi și FCSB, scor 2-2. Florinel Coman și David Miculescu au marcat pentru roș-albaștri, în timp ce Kesckes și Florin Ștefan au punctat pentru covăsneni.

Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB

Laszlo Dioszegi a oferit declarații despre viitorul lui Marius Ștefănescu și a fost întrebat dacă îl va lăsa pe acesta să se transfere la FCSB. Răspunsul patronului de la Sepsi a venit imediat, mărturisind că formația roș-albastră este singura echipă la care nu îl va lăsa pe acesta să plece.

De asemenea, Dioszegi a transmis că își dorește să îl vândă pe Marius Ștefănescu la un club în străinătate. 10 milioane de euro cere patronul lui Sepsi în schimbul mijlocașului.

Din păcate nu a reușit să înscrie (n.r.- Ștefănescu), dar cine a văzut meciul de la un capăt la celălalt a văzut că a luptat și el cot la cot cu ceilalți băieți. Îi dau drumul din vară, dar este o singură echipă la care nu pot să-l las, tocmai ca să nu inflamăm situația și această echipă se numește FCSB.

Reclamă

Noi, secuii, avem întotdeauna un cuvânt. La noi, strângerea de mână sau ce zicem este mai presus decât orice contract. Dacă eu am zis că nu dăm drumul la FCSB ca să nu existe discuții, asta e ca și lege.

Noi preferăm să-l vindem, dacă putem, în străinătate. Încă nu a venit o ofertă concretă, dar sunt unele zvonuri că sunt unele echipe din străinătate care-l caută pe Ștefănescu”, a declarat Laszlo Dioszegi.

„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”

Marius Ştefănescu a avut o reacţie total neaşteptată când a fost întrebat dacă va pleca de la Sepsi la finalul sezonului. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a înscris în eşecul suferit de covăsneni în faţa Universităţii Craiova, scor 1-3, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

Reclamă 4 / 0/3

După eşecul cu Universitatea Craiova, Marius Ştefănescu a refuzat să vorbească despre viitorul său. A avut chiar un dialog inedit cu reporterul care i-a luat interviul.

„(Reporter: Din informaţiile mele, care sunt foarte sigure, există foarte mare interes pentru tine. Nu vreau să dau nume. Va fi ultimul tău sezon în Liga 1?) Nu ştiu dacă va fi ultimul sezon al meu, dar dacă ştii ceva, poţi să îmi spui şi mie. (Reporter: Nu ştii? Te faci că nu ştii!) Dacă ştii, îmi spui după. Eu chiar nu ştiu!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
Vezi toate știrile
Citește și