Închide meniul

Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi

Alex Ioniță Publicat: 3 mai 2024, 22:26

Reclamă
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi

Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB

Marius Ștefănescu / Profimedia Images

Marius Ștefănescu a făcut anunțul momentului despre transferul la FCSB. Jucătorul lui Sepsi a vorbit după victoria din meciul cu Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Farul și Sepsi s-a încheiat cu scorul de 1-4. Duelul de la Ovidiu, din etapa cu numărul 8 a play-off-ului, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB

Laszlo Dioszegi a spus recent că nu îl va lăsa pe Marius Ștefănescu să plece la FCSB indiferent de ofertă, având în vedere speculațiile apărute în jurul unei posibile mutări.

Marius Ștefănescu a dat de înțeles că ar accepta o ofertă din partea unei echipei mai puternice din Liga 1. Totodată, acesta a spus că Laszlo Dioszegi are dreptul de a face declarații legate de jucătorii săi, având în vedere că este patronul formației.

„Înainte de meci toată lumea își dă cu părerea. Probabil că ei erau favoriți, dar am arătat că nu am intrat degeaba în play-off. Singurul meci care a lăsat de dorit la noi a fost cel cu Craiova, de acasă.

Reclamă
Reclamă 4

Ne-a ieșit tot în această seară. Mă bucur că Safranko a reușit să înscrie, sper să ia și mingea acasă.

Sincer nu m-am gândit că se va opri meciul. Pe stadion se strigă orice, dar nu cred că s-ar fi oprit. Strigă 2-3 minute și asta e, dacă nu înțeleg..

Muncesc, fiecare jucător care joacă cred că își dorește să ajungă la EURO. Vom vedea dacă voi ajunge la EURO, eu îmi doresc asta.

Reclamă

Mai am 2 meciuri aici și după aceea vine perioada de transferuri. De 1 an 2 se vorbește, dar nu e nimic concret. Dacă se va ivi ceva voi dori să fac pasul la o echipă care se bate la campionat sau la una din afară.

Trebuie să dau tot ce am mai bun pe teren și de acolo vom vedea unde voi fi. (n.r – Dar tu vrei la FCSB?) De ce asta cu FCSB? FCSB, Rapid? De unde sunt astea? Patronul vorbește, până la urmă este patron. Eu ce pot să spun? Să mă pun rău cu dânsul? Eu am discutat ceva și vom vedea”, a spus Marius Ștefănescu, la digisport.ro.

Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi!

Au fost scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Suporterii din Constanța nu au mai rezistat, după hattrick-ul marcat de Safranko, și au transmis mesaje uluitoare din tribune.

Echipa lui Gică Hagi a fost făcută praf în prima repriză a duelului cu Sepsi! Covăsnenii au intrat la cabine cu un avataj de 3 goluri, iar partida nu a fost ferită de incidente.

După ce Safranko a marcat golul al 3-lea, fanii celor de la Farul au luat foc și au scandat mesaje xenofobe timp de câteva minute.

Arbitrul partidei, Adrian Cojocaru, a oprit duelul în minutul 42, din cauza comportamentului suporterilor. Totuși, acesta a decis să reia meciul, chiar dacă scandările au continuat.

În timpul în care fanii scandau mesaje care nu au ce căuta la un eveniment sportiv, Adrian Cojocaru a luat o nouă decizie controversată. Acesta nu l-a eliminat pe Nedelcu care a avut o intrare deosebit de dură la un adversar.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

15:36

Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia LIVE TEXT (22:00)! Luptă strânsă pentru calificarea în „optimile” EURO 2024

15:28

Franţa – Polonia şi Olanda – Austria LIVE TEXT (19:00). Lupta pentru optimi se dă între Austria şi Polonia

15:15

VIDEODenis Drăguș a fost prezentat oficial de Trabzonspor! Turcii i-au pregătit un video de senzație românului!

14:50

Real Madrid a rămas fără căpitan! Nacho Fernandez s-a despărţit, după 23 de ani, de „galactici”. Mesaj de adio impresionant

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și